A Nagy-Britannia elleni orosz támadásokról szóló híradások a 2. világháború doodlebug-korszakára emlékeztetnek

A Nagy-Britannia elleni orosz támadásokról szóló híradások a 2. világháború doodlebug-korszakára emlékeztetnek (kicsit túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ott lehettem volna!), amikor Londonban gázrobbanások sorozatát jelentették, hogy az emberek ne essenek pánikba az első rakéták - a németek V2-ese, ami a V1-et követte - miatt. Itt vagyunk megint pontosan ugyanabban a helyzetben - majdnem nyolcvan évvel később egy sokkal erősebb és pontosabb rakétacsapással, amelyről úgy számoltak be, mint egy tűzijátékraktár felrobbantásáról, hogy megakadályozzák az oroszok propaganda puccsát a RAF Welford felrobbantása miatt. A jelentések szerint a tényleges csapás négy mérfölddel arrébb csapódott be.

A Shropshire-ben történt meteorbecsapódásról szóló jelentés valami hasonlónak tűnik - de talán ezúttal a rakétát vagy lelőtték, vagy a becsapódás a tervezett célponttól távolabb, vidékre terelődött, ami valószínűleg a brit tüzérségi lerakat lehetett a telfordi Donningtonban. A V2-eseket úgy térítették el, hogy a zuhanási helyeket "ügynökökön" keresztül tévesen jelentették, így a németek London központjától nem messze dobták le őket. Lásd R.V.Jones - A legtitkosabb háború. Ki tudja, hogy a brit hadtudósok hogyan térítik el a legújabb orosz rakétát, vagy hogyan tervezik az orosz hiperszonikus rakéták kezelését, amelyek akár 20 000 mérföld/órás sebességgel is képesek haladni.

Ami az oroszországi tüzeket illeti - amelyek között több erdőtűz is van -, azon tűnődik az ember, hogy ez nem lehet-e valamiféle űrfegyver, hasonlóan az időjárási fegyverhez, amely képes energiát irányítani, hogy többek között földrengéseket okozzon, a HAARP alkalmazása. Minden bizonnyal egy titkos háború folyik a hagyományosabb háború mellett Ukrajnában és máshol.

A NATO valószínűleg a HAARP/űr-energiafegyvereket használja arra, hogy hajókat, épületeket, erdőket és ipari létesítményeket gyújtson fel.

Hogyan tudná Oroszország kezelni a fenyegetést? Talán azok a tudósok, akiket a Katonai Tudományos Intézetben történt tűzvészben megöltek, egy megoldáson dolgoztak. Ez túlmutat mindenen, amiről én tudok.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/milyen-fegyvert-hasznal-a-nato-arra-hogy-oroszorszag-szerte-hajokat-epuleteket-ipari-uzemeket-es-erdoket-gyujtson-fel