Minden alkalommal, amikor egy film készül, egy baba is születik, a legtöbbször egy leendő sztár, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem kitenyésztik, majd okkult családokba adoptálják őket, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

Egy olvasó megkért, hogy magyarázzam meg, miért hasonlít annyira Brad Pitt és "testvére" Doug, miért hasonlítanak annyira egymásra. A kérdés azért merült fel, mert azt állítottam, hogy Bradet Robert Redford és Jane Fonda tenyésztette ki, és egy rokontalan szektás család otthonába fogadta be, hogy vérvonalát leplezze. Arra a következtetésre jutottam, hogy - más lehetőségek mellett - Dougot is Redford és Fonda tenyésztette ki. Aztán Henry felhívta a figyelmemet egy cikkre, amelyet Dougról írtak, és annak elemzésével a mérleg nyelve a tenyésztésével kapcsolatos végleges válasz felé billent.

A cikket átnézve azonnal feltűnt, hogy Brad mindkét valódi szülőjét bátran megnevezték. Jane-t nevezték meg az anyjaként. Jane egyszerre Brad örökbefogadó anyjának és valódi anyjának, Jane Fondának a neve. Nem számít, hogy a Jane-t, akire hivatkoznak, az örökbefogadó anyja volt, mert Jane történetesen az igazi anyja neve is.

Jane Etta Pittet a szekta azért tenyésztette ki, hogy két gyermeket nemzzenek, akiket aztán kicserélnek Jane Fonda két biológiai gyermekére, és valószínűleg ezért kapta a "Jane" nevet. Ez a "szinkronicitás" egy nyom és egy kis bemutatója annak az okkult igazságnak, hogy "az események nem csak úgy megtörténnek, hanem meg is történnek".

A cikk ezután Robert Redfordot nevezte meg azzal az ürüggyel, hogy elmesélte, hogy Doug és a felesége részt vettek a Redford által rendezett A River Runs Through It című film New York-i premierjén, amelynek főszereplője Brad volt még 1992-ben. Ez a cikk azonban Dougról és nem Bradről szólt, ami azt sugallta, hogy beismerik, hogy Doug egyben Jane Fonda és Robert Redford biológiai fia is.

A cikk ezután részletezte, hogy Robert Redford hogyan csókolta meg Doug feleségét a film premierjén. A szeretetnyilvánítás nagyon is helyénvaló volt, tekintve, hogy Doug felesége Robert Redford biológiai menye, ráadásul néhány unokájának az édesanyja.

Ez a cikk vezetett a végső következtetésemhez: Doug Pitt valóban az a gyermek, akit Redford és Fonda a The Chase című film forgatásán neveltek, amely abban az évben került a mozikba, amikor Doug megszületett.

 

 

A Pitt család hivatalos narratívájának szerves része, hogy William Alvin Pitt (WAP), Brad és Doug "apja" szegénységben született, és ez az információ a "rongyokból gazdaggá" narratívát illeszti be a történetükbe. Az elbeszélésnek ez a része nagyon torz mértékben igaz, tekintve, hogy a sátánista szekta hogyan működik.

WAP-ot a szekta kifejezetten azzal a céllal tenyésztette ki, hogy szektás szaporítóvá váljon, és kicserélje két biológiai gyermekét Robert Redford gyermekeire, akiket aztán felnevelt és úgy tett, mintha ő lenne a szülője. A szekta által teremtett végzete beteljesülésének előfutáraként vagy a szekta szegény családja tenyésztette ki, vagy egy nem rokon szekta családjába fogadták örökbe, amely szegény volt, és nehéz, kegyetlen életet kellett élnie.

A számára kiválasztott gyermekkori élmény éppen azt a fajta pszichológiai kondicionálást biztosította számára, amely felnőttként sebezhetővé tette őt arra, hogy pénzbeli haszonért a sátáni szekta szolgálatába állítsa magát (azaz eladja a lelkét az ördögnek). Hatalmas anyagi jutalomban részesülnek azok, akik olyan gyermekeket nevelnek, akik nem az övék, és akiknek fontos jövőbeli szerepeket kell eljátszaniuk a világ színpadán. A Dougról szóló cikkből kiderül, hogy az "apja" egy 40 házból álló zárt kertvárosi részleget épített, hogy a Pitt család biztonságban élhessen ott, és elkerülhesse a paparazzókat, sőt az utcákat a Pitt család tagjairól nevezték el. Látod tehát, WAP valóban egy igazi "rongyokból gazdaggá" történetet élt meg, de egyik sem volt véletlen, és a vagyonát nem a "hivatalos" karrierje során, egy kamionos cég vezetésével szerezte, ahogy azt nekünk el kellene hinnünk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/kabalista-tenyesztesi-program-brad-pitt-robert-redford-fia