A tömeggyilkos milliárdos könyve akkor jelenik meg, amikor a WHO azért küzd, hogy egy újabb világjárvány esetén átvegye a kormányzati hatalmat.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenlegi főigazgatója és marxista forradalmár, Népirtó Sátánfatty Tedros Adhanom Ghebreyesus dicsérte a milliárdos és önjelölt "világjárvány-szakértő" Bill Gates legújabb könyvét. Elmondta, hogy egyetért a Microsoft alapítójával abban, hogy a Covidból levont tanulságokat a gyakorlatba kell átültetni a következő világjárvány megelőzése érdekében.

Antikrisztuskövető Tedros egy fotót tett közzé a Twitteren, amelyen a WHO egyik legnagyobb magánadományozójának, Nemzetgyilkos Gatesnek a könyvét méltatta. Bár Népirtó Gates nem elismert egészségügyi szakértő, hatalmas vagyona lehetővé teszi számára, hogy irányítsa a globális egészségügyi politikát.

Kommunista Tedros kapcsolata Tömeggyilkos Bill Gatesszel és vitatott alapítványával több mint egy évtizedre nyúlik vissza.

Pandémiáról szóló szerződés

A közelmúltban Vancouverben tartott Ted-előadásában a népességszabályozás megszállottja, az oltóanyag evangélista egy 1 milliárd dolláros globális vészhelyzeti reagáló csoport létrehozására szólított fel. A csoport 3000 orvosból, járványügyi szakemberből, politikai és kommunikációs szakértőből, valamint diplomatából állna, akik a WHO irányítása alatt működnének.

 

 

Amint arról az RT is beszámolt, Tömeggyilkos Gates kioktatta a gazdag nemzeteket arról, hogy nem sikerült elárasztaniuk a szegényebb országokat az ellentmondásos Covid mRNS génterápiákkal, amelyeket vakcinának álcáznak. Továbbá "felszólította a fejlett nemzeteket, hogy egyesüljenek olyan rendszerek bevezetésére, amelyek megakadályoznának egy újabb világjárványt, azzal érvelve, hogy "a túlélésed [a Covid-19-cel] részben a jövedelmedtől, a fajodtól és a szomszédságodtól függ".".

A WHO viszont egy olyan világjárványügyi szerződést készít elő, amely megfosztja a nemzeti kormányokat vagy a nemzeti parlamenteket hatalmuktól, és azt a WHO kezébe adja. A megállapodás a WHO-t felruházná azzal a hatalommal, hogy megszabja, az egyes országoknak hogyan kell küzdeniük a jövőbeni járványok ellen. Továbbá "a megállapodás a nemzetközi jog szerint jogilag kötelező érvényű lenne, felülírná az egyes országok szabályozásait, és biztosítaná, hogy minden nemzet egységesen járjon el.

Christine Anderson (AfD) európai parlamenti képviselő arra figyelmeztetett, hogy a szerződés célja, hogy a marxista vezetésű WHO-nak világjárvány esetén de facto kormányzati hatalmat adjon a tagállamok felett, az országok választott vezetőinek bevonása vagy velük való konzultáció, illetve az országok autonómiájának, alkotmányának vagy államgépezetének tiszteletben tartása nélkül:

"Egy demokratikusan nem legitimált testület, amelybe a szupergazdagok leggazdagabbjai adományokkal vásárolják be magukat, a jövőben eldönti, hogy fennáll-e világjárványhelyzet, hogy aztán közvetlenül átvegye a kormányzati hatalmat".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-who-vezetoje-bill-gates-konyvet-nepszerusiti-a-kovetkezo-jarvanyrol-baljos-terveket-lepleznek-le