Egyre jobban aggódom amiatt, hogy az Ukrajnában zajló eseményeket ürügyként használják fel a harmadik világháború iránti lelkesedés fokozására.

Az összeesküvők keményen dolgoznak azon, hogy a kollaboráló közvéleményt (amelynek agyát túl sok hónapnyi maszkviselés és túl sok mérgező injekció puhította meg) arra késztessék, hogy az Oroszország elleni háborút követelje.

Ahogyan Németország lengyelországi inváziója vezetett a II. világháborúhoz, úgy egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Oroszország ukrajnai inváziója ürügyként szolgálhat az összeesküvők számára a III. világháború kirobbantására.

Már nem kétséges, hogy a NATO szándékosan kényszerítette Oroszországot Ukrajna lerohanására. Az sem kétséges, hogy ez messze nem a legkirívóbb katonai tevékenység, ami jelenleg zajlik. A jemeni és a szíriai háborúk sokkal több embert öltek meg, de a nyugati politikusok és újságírók érdeklődését alig vagy egyáltalán nem keltették fel.

Nem hiszem, hogy bárki, aki tanulmányozta a bizonyítékokat, nem értene egyet azzal a következtetéssel, hogy Oroszországot azért inspirálták Ukrajna lerohanására, hogy segítse a Nagy Újraindítás mögött állók terveinek megvalósítását.

Az élelmiszer-, üzemanyag- és műtrágyahiány, amely a megrendezett invázió közvetlen következménye, tönkre fogja tenni a világgazdaságot, és felfelé fogja hajtani az inflációt, az árakat és a kamatlábakat.

Nyugaton, különösen Európában, sok nehézség lesz. Milliók veszítik el a munkájukat és milliók veszítik el az otthonukat.

Az igazi költség azonban Afrikában és Ázsiában lesz érezhető, ahol százmilliók fognak éhen halni az elkövetkező hónapokban. Naivitás lenne azt hinni, hogy ez nem más, mint szándékos népirtás. Korábban már komolyan felvetettem, hogy Biden, Johnson és a halálos szankciókért felelős személyek háborús bűnösként kellene kezelni.

 

 

Néhány héttel ezelőtt valahol a valószínűtlen és a lehetetlen között tartottam, hogy az ukrajnai harcok átterjednek Európa többi részére, és a harmadik világháborúba vezetnek minket. Azt gondoltam, hogy még a legagresszívabb, háborút kedvelő kollaboránsok is meghátrálnak, amikor az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkednek.

De a média jól végezte a dolgát. A levélrovatok tele vannak további akciókat, még több golyót, még több háborút követelnek. A politikai vezetők Putyin leváltásáról és letartóztatásáról beszélnek. Azok az emberek, akik 2014-ben, az Oroszország és Ukrajna közötti háború idején nem szóltak semmit, most hirtelen elborzadnak. Azok az emberek, akik figyelmen kívül hagyták Putyint, amikor elgázosított egy emberekkel teli színházat, hirtelen megdöbbennek - mert azt mondták nekik, hogy döbbenjenek meg. Azok az emberek, akik nem törődtek Putyinnal, amikor hagyta, hogy tengerészek haljanak meg egy atom-tengeralattjárón, hirtelen megdöbbentek - mert azt mondták nekik, hogy döbbenjenek meg.

Azokat az embereket, akiket agymosással arra kényszerítettek, hogy nagyobb háborút követeljenek, manipulálták, és nem veszik észre, hogy kihasználják őket. Ugyanazok az emberek, akik bedőltek az újrahasznosítás mítoszának, annak ellenére, hogy a múltban a média többször is beszámolt arról, hogy Nagy-Britannia újrahasznosított szemetét a tengerentúlra küldik, ahol elégetik vagy lerakják. Ők azok, akik bedőltek a globális felmelegedés mítoszának. Ők azok az emberek, akik korlátlan lelkesedéssel fogadták a mérgező, kísérleti célzatú szurkálódásokat. Ezeket az embereket formálták és képezték ki, és a Nagy Újraindítási Összeesküvés hiszékeny, engedelmes szolgáivá tették.

Most úgy gondolom, hogy a III. világháború kialakulásának kockázata gyorsan növekszik, és hamarosan valahol a valószínű és az elkerülhetetlen között lesz.

Nézzétek meg, mi történik.

A brit kormány állítólag fegyvereket és csapatokat küldött (elkerülhetetlenül tanácsadóként) Ukrajnába, és ezzel Nagy-Britanniát is belekeverte a konfliktusba.

A közvéleményt Ukrajna támogatására buzdítják. Az összeesküvők irányítása alatt a média folyamatosan beszámol az atrocitásokról (amelyek megtörténhettek, vagy meg sem történtek), és arra bátorítja a közvéleményt, hogy nagyobb nyugati szerepvállalásra szólítson fel.

Az egyes orosz állampolgárokat (akik talán semmilyen bűncselekményt nem követtek el, nemhogy részt vettek volna Ukrajna lerohanásában) üldözik és büntetik. Azokat a sportolókat és zenészeket, akik történetesen oroszok, megtagadják a lehetőségét, hogy a szakmájuknak éljenek, csak azért, mert orosz útlevéllel rendelkeznek. Üzletemberek látják, hogy elveszik tőlük a vagyonukat - pusztán állampolgárságuk miatt.

A közvéleményt pedig folyamatosan arra biztatják, hogy támogassa Ukrajnát. Ukrajna zászlaja Nagy-Britannia-szerte leng a középületeken és a magán zászlórudakon. A szíriai elnyomott nép vagy a jemeni elnyomott nép támogatásának semmi jelét nem láttam, de Ukrajna népét nagyon különlegesnek tekintik.

 

 

És kétségtelen, hogy a háborút Johnson és a Konzervatív Párt arra használja fel, hogy segítsen elterelni a figyelmet arról, hogy a miniszterelnök, Johnson és az államkincstár kancellárja, Sunak hazudott a brit népnek és a parlamentnek a lezárások alatti viselkedésükről. Bizonyos értelemben persze magyarázható volt a viselkedésük. Tudták, hogy nem volt világjárvány, és hogy a lezárások teljesen szükségtelenek voltak. De ez nem változtat azon a tényen, hogy ők és a köztisztviselők széles köre egyszerűen figyelmen kívül hagyta az általuk alkotott törvényeket.

(Érdemes megjegyezni, hogy a Parlamentnek való hazudozás korábban megbocsáthatatlan bűncselekménynek számított. John Profumót a parlamentnek való hazugságért - és semmi másért - száműzték a közéletből).

Johnson és Sunak most már mindketten bebizonyosodott, hogy bűnözők, hazugok és képmutatók. Egyikük sem alkalmas arra, hogy bármilyen közhivatalt betöltsön. De egyiküknek sincs annyi tisztesség, hogy lemondjon. Ezek rossz emberek, akik egy senkiházi medencében élnek tovább.

Különösen Johnson úgy tűnik nekem, hogy a háborút arra használja fel, hogy elterelje a figyelmet a nyilvánvaló bűnösségéről.

Azzal érvelni, hogy ez nem a vezetőváltás ideje, nyilvánvaló ostobaság. A franciák jelenleg választásokat tartanak. Nagy-Britannia már a második világháború kezdetén vezetőt váltott.

Van valaki, aki nem hiszi, hogy Johnson örömmel fogadná a lehetőséget, hogy még jobban beletaszítson minket a konfliktusba - bármi áron -, hogy mentse magát?

Az összeesküvők, akik az elmúlt két évben irányították a világot, és akiknek nyilvánosan kinyilvánított céljai közé tartozik a népirtás, a digitális rabszolgasorba taszítás és a világkormány, úgy tűnik, most arra kényszerítik a közvéleményt, hogy követeljék Nagy-Britannia, Amerika és más országok közvetlen bevonását az ukrajnai konfliktusba.

És akkor mi lesz?

Kína is részt fog venni Oroszország támogatásában? Kína a háborút ürügyként fogja felhasználni Tajvan elfoglalására? Mi fog történni a Közel-Keleten? Rossz idők járnak, amelyeket gonosz összeesküvők szerveznek és irányítanak.

Az egyetlen biztos pont az, hogy az összeesküvők irányítanak. És az ártatlan strómanok, akik Ukrajna támogatására viselik, lengetik vagy lobogtatják kis zászlóikat, a kezükre játszanak.

Az összeesküvők hozták létre ezt a konfliktust. És egyre világosabbá válik, hogy még nem végeztek vele.

Két hónappal ezelőtt a harmadik világháború szinte lehetetlen volt.

Ma már nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre, hogy a harmadik világháború a tervük része. És ha a III. világháború elkezdődik, akkor nem lesznek szabályok.