Az alábbiakat kell tudni a klór-dioxidról (ClO2), az "univerzális ellenszerről".

Az Univerzális Ellenszer Egyetem összeállított egy Kezdőknek szóló képzési útmutatót, hogy megtanítsa a világot a klór-dioxid (ClO2) csodálatos erejére.

Ez az ingyenes videós képzési útmutató tele van időtálló ismeretekkel arról, hogy a ClO2 valóban univerzális ellenszer szinte bármire, beleértve a wuhani koronavírust (Covid-19) is.

Az interaktív képzési útmutató kattintható linkeket tartalmaz dokumentumokra és egyéb internetes forrásokra, amelyek segítségével jobban megértheti, hogyan támogatja ez az egyszerű, biztonságos és könnyen elkészíthető megoldás az egészséges és élénk immunrendszert.

A Kezdő képzési sorozat útmutatójának első szakasza olyan videókat tartalmaz, amelyeket stratégiailag legalább hat különböző videoplatformon helyeztünk el, hogy a cenzúra vagy törlés esetén biztosítsuk a redundanciát.

A 2. szakasz hígított előre elkészített oldatok és koncentrált nyersanyagok beszállítóinak linkjeit tartalmazza, hogy otthon is elkészíthesse saját ClO2-oldatait.

A 3. szakasz pontos recepteket tartalmaz a saját 22,4 százalékos nátrium-klorit oldat és savas aktivátor elkészítéséhez.

A 4. szakasz olyan csoportok, weboldalak és közösségi hálózatok linkjeit tartalmazza, ahol a ClO2-t használók, készítők és a ClO2-ért lelkesedők összegyűlnek, hogy megvitassák az oldattal kapcsolatos különböző dolgokat, és azt, hogy hogyan használják sikeresen az egészség támogatására.

Az 5. szakasz olyan szerzők alapvető fontosságú könyveinek linkjeit tartalmazza, mint Jim Humble, Andreas Kalcker és Mark Grenon, akik sokat írtak a ClO2-ről, többek között arról, hogyan működik és mit tett az emberekért.

"Ez a Kezdőknek sorozat videós útmutató célja, hogy gyors és alapos képzést nyújtson Önnek, hogy teljes mértékben megértse, mi az univerzális ellenszer, és hogyan használható az emberi egészség érdekében" - írja a sorozat névtelen szerzője.

 

 

Más országok orvosai sikeresen kezelik a betegeket ClO2-vel; az amerikai orvosoknak tilos felírni azt

Tavaly nyáron Dr. Manuel Aparicio a The New American magazinnak Alex Newmannek kifejtette, hogy ő személy szerint nagy sikereket ért el a ClO2 használatával a kovidos betegei esetében.

Az ortopéd sebész Dr. Aparicio azt mondja, hogy törvényesen adhat ClO2-t a betegeinek, mert Mexikóban praktizál, ahol sokkal több szabadság és szabadság van, mint az Egyesült Államokban, ami az orvostudományt illeti.

A ClO2-t Bolíviában is használják kovid kezelésére, mert ott nagyobb a szabadság, hogy olyan dolgokkal kezeljék a betegeket, amelyek itt, az Egyesült Államokban szigorúan tilosak (kivéve, ha étrend-kiegészítőként árulják őket, ami az amerikaiak számára a ClO2-hoz való hozzáférés vagy a ClO2 előállításának módja).

Az Annals of Pharmacology and Pharmaceutics című folyóiratban tavaly közzétett tanulmány részletesebben feltárta, hogy a ClO2, más néven "csodás ásványi oldat" (MMS) hogyan gátolja a SARS-CoV-2 tüskefehérjéket abban, hogy a receptorokhoz, például az Angiotenzin-Converting Enzyme 2 (ACE2) receptorokhoz kötődjenek.

"A klór-dioxid (ClO2) egy erős fertőtlenítőszer, amelyről ismert, hogy vírusokat és baktériumokat egyaránt inaktivál" - magyarázta az említett tanulmány összefoglalója.

A pestisjárvány kezdete óta a vállalatok által irányított média "kígyóolajként" támadta a ClO2-t, annak ellenére, hogy sokaknak segített egészségesen és életben maradni, ahelyett, hogy belehaltak volna a Fauci influenzába.

A TUA University's Beginner Training Guidebook szerzője egy hihetetlen ajándékot adott a nyilvánosságnak, amelyet Ön, a családja és a barátai használhatnak, hogy többet tudjanak meg erről a csodálatos természetes gyógymódról.

Szánjon egy kis időt a dokumentum átolvasására, és nézze meg, mit gondol. Tele van felbecsülhetetlen értékű információkkal, amelyeket nehezen fogsz máshol találni, és a legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenes.

Ne felejtse el megnézni a The Universal Antidote fő weboldalát is, ahol egy dokumentumfilmet talál, amely a ClO2 tudományát és történetét tárgyalja.

A cikk forrásai a következők:

TheUniversalAntidote.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/klor-dioxid-az-univerzalis-ellenszer