Mik a prioritásaink? Ellenpropaganda

Világszerte több mint 7 milliárd embert érint közvetlenül vagy közvetve a koronaválság. Több milliárd embert már beoltottak egy "nem engedélyezett" kísérleti mRNS "vakcinával", ami egy világméretű halálozási és megbetegedési hullámot eredményezett.

Miközben ezt a tendenciát a vakcinával kapcsolatos halálesetekre és mellékhatásokra vonatkozó hivatalos adatok is megerősítik, a mainstream média és a kormányok tagadásban vannak.

A COVID-19 vakcina pusztító egészségügyi hatásait ritkán ismerik el. Ugyanazt a jelszót (ami egyenesen hazugság) ismételgetik a végtelenségig: "a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina".

"valójában több biztonsági adatunk van a vakcináról, mint a vírusról, és már látjuk, hogy a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina. (Intercare)

Dr. Alan Schroeder szerint nagyon természetes, hogy a szülők aggódnak, de azt mondta, hogy a tizenévesek számára a vírus veszélyesebb, mint a vakcina. (NBC)

Az orvosok résen vannak a gyerekeknél, de a lényeg továbbra is az, hogy a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina.

"Az omikron variánsban lévő mutációk szaporábbá, veszélyesebbé és megfoghatatlanabbá teszik [a vírust]"

stb.

Ezt a propaganda konszenzust meg kell törni. Ami a vakcinát illeti, az első lépés az emberek tájékoztatása az egész országban a halálesetekre és a mellékhatásokra vonatkozó adatokról.

A 2020 januárjában elindított COVID-válság példátlan a világtörténelemben. A nürnbergi propaganda bűncselekmény.

 

A propaganda apparátus lebontása kulcsfontosságú. Az ellenpropaganda kulcsszerepet játszik a politikai megbízások igazolására használt hazugságok leleplezésében.

A média tartós dezinformálása nélkül a hivatalos COVID-narratíva laposra sikeredik.

Mindenekelőtt erőteljesen meg kell kérdőjeleznünk a mainstream médiát, anélkül, hogy kifejezetten a mainstream újságírókat vennénk célba, akiket arra utasítottak, hogy tartsák magukat a hivatalos narratívához. Ebben a tekintetben előnyben kell részesítenünk az egyes (független) újságírókkal folytatott párbeszédet.

Biztosítanunk kell, hogy az emberek világszerte tudományos koncepciókkal, elemzésekkel, tanúvallomásokkal és adatokkal alátámasztva megérthessék a COVID-válság történetét és pusztító hatásait. Ehhez a törekvéshez szükség lesz egy párhuzamos folyamatra az alulról jövő szinten, a polgártársak érzékenyítésére és a párbeszéd kialakítására az állítólagos világjárvány természetéről, az mRNS vakcináról, az RT-PCR tesztről, valamint a zárlatok pusztító gazdasági és társadalmi hatásairól.

Miközben véget kell vetnünk a félelemkampánynak, mindazonáltal tájékoztatnunk kell polgártársainkat az mRNS vakcina veszélyeiről, valamint a "globális kormányzás" totalitárius programjának a civil társadalom struktúráira gyakorolt tervezett káoszáról.

A "félelemkampányt" fel kell váltani "információkkal, koncepciókkal, elemzésekkel és adatokkal", valamint "stratégiákkal", hogy szembeszálljunk a Big Pharma-val, a korrupt hivatalnokokkal, valamint a Big Money szponzoraikkal.

Biztosítanunk kell a párbeszéd és a vita lefolytatását a társadalom alján is.

Véget vetni a "gyilkos vakcinának"

Az első feladatunk az úgynevezett COVID-19 "vakcina" azonnali leállítása és visszavonása, amely világszerte halálozási és megbetegedési hullámot indított el.

Dr. Thomas Binder szerint:

"A géninjekciók nem biztonságosak. Rövid távon anafilaxiás reakciókat, tromboembóliát, trombocitopéniát, disszeminált intravaszkuláris véralvadást és szívizomgyulladást okozhatnak.

Középtávon lehetséges immunszuppresszió és antitestfüggő fokozódás, ADE.

Hosszú távon pedig lehetséges autoimmun betegségek, rák és meddőség, olyan kockázatok, amelyeket még nem zártak ki."

A Doctors for COVID Ethics szerint az EU-ban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az EudraVigilance, az MHRA (Egyesült Királyság) és a VAERS (Egyesült Államok) által táblázatba foglalt adatokat:

"a COVID-19 "vakcina" bevezetése óta sokkal több halálesetet és sérülést regisztráltak, mint az összes korábbi vakcina esetében együttvéve a nyilvántartások kezdete óta".

Az mRNS "vakcinával" kapcsolatban az injekcióval összefüggő halálesetek katasztrofális számát a mainstream média NEM közölte, annak ellenére, hogy a hivatalos adatok nyilvánosan hozzáférhetők.

 

"Az ártalmak jelzése most már vitathatatlanul elsöprő, és a klinikai vizsgálatokra vonatkozó, általánosan elfogadott etikai normákkal összhangban követeljük, hogy a COVID-19 "oltási" programot azonnal állítsák le világszerte.

A program folytatása, a felnőttek és gyermekek folyamatos súlyos károsodásának és halálának teljes tudatában, az emberiség elleni bűncselekménynek/genocídiumnak minősül, amelyért a felelősnek vagy bűnrészesnek talált személyek végső soron személyes felelősségre vonhatók."

Videó: A COVID-19 vakcinát 2020. december közepén-végén vezették be.

Számos országban jelentős változást tapasztaltak a halálozásban az mRNS vakcina bevezetését követően.

A DoJ 2009-es egyezségének részeként a Pfizert feltételesen szabadlábra helyezték:

"A Pfizer továbbá beleegyezett abba, hogy kiterjedt vállalati integritási megállapodást köt ... [amely] eljárásokat és felülvizsgálatokat ír elő, amelyeket az ügy alapjául szolgálóhoz hasonló magatartás elkerülése és azonnali felderítése érdekében kell bevezetni.".

De már nem "csalárd marketinggel" van dolgunk:

"A gyilkosság jót tesz az üzletnek": A vakcina világszerte több milliárd dolláros üzlet. Ez emberölés.

TAP. Nem. Az emberölés gondatlanságból elkövetett gyilkosságot jelent, a nyílt szándékosság hiányát. Ez szándékos gyilkosság, ami gyilkosság.

Amint a "vakcinát" leállították, a Big Pharma bűnössége teljes mértékben feltárul és megértésre kerül. A hazugságokon és hamis tudományon alapuló hivatalos COVID-narratíva legitimitása viszont elkerülhetetlenül csorbulni fog. Ez az első lépés a "hivatalos" COVID-narratíva megtörése felé.

Az igazság fontos békés fegyver. A propaganda és a média dezinformációja nélkül a projekt tervezőinek nincs mire támaszkodniuk.

Törjük meg a "hivatalos" COVID-19 konszenzust és a propaganda apparátust, amely "legitimitást" biztosít egy bűnös programnak.

Amint ez összeomlik, megnyílik az út a gazdasági, társadalmi és politikai káosz szélesebb körű folyamatának visszafordítása felé, amely az elmúlt két év során keletkezett.

 

A geopolitikai dimenzió

Ami most kibontakozik, az az amerikai imperializmus új és pusztító szakasza. Ez a gazdasági és társadalmi mérnöki munka totalitárius projektje.

A Biden-kormányzat támogatta a COVID Agenda-t, amelyet a nemzetgazdaságok destabilizálására és gyengítésére használtak fel, beleértve az "ellenséges nemzetek" gazdaságait is.

Nem választhatjuk el a COVID-válság megértését az amerikai külpolitikától és Amerika hegemón napirendjétől: pl. az USA-NATO konfrontációja Oroszországgal Kelet-Európában, a Dél-kínai-tenger militarizálása Kína ellen, Irán és a Közel-Kelet geopolitikája, a Venezuela és Kuba elleni folyamatos szankciós rendszerek stb. ellen.

"Big Money", beleértve a milliárdos alapítványokat is, a hajtóerő. Ez a Wall Street és a banki intézményrendszer, a Nagy Olaj- és Energiakonglomerátumok, az úgynevezett "védelmi vállalkozók", a Nagy Gyógyszergyárak, a Biotechnológiai Konglomerátumok, a vállalati média, a távközlési, kommunikációs és digitális technológiai óriások összetett szövetsége, az agytrösztök, lobbicsoportok, kutatólaboratóriumok stb. hálózatával együtt. A szellemi tulajdonjogok tulajdonjoga szintén központi szerepet játszik.

Ebbe a hatalmas digitális-pénzügyi döntéshozatali hálózatba a nagy hitelező és banki intézmények is beletartoznak: A Federal Reserve, az Európai Központi Bank (EKB), az IMF, a Világbank, a regionális fejlesztési bankok és a bázeli székhelyű Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), amely kulcsfontosságú stratégiai szerepet játszik.

Az amerikai államapparátus (és Washington nyugati szövetségesei) felsőbb szintjei viszont közvetlenül vagy közvetve érintettek, beleértve a Pentagont, az amerikai hírszerzést (és annak kutatólaboratóriumait), az egészségügyi hatóságokat, a belbiztonságot és az amerikai külügyminisztériumot (beleértve az amerikai nagykövetségeket több mint 150 országban).". (Michel Chossudovsky, E-könyv, XIII. fejezet)

A társadalom minden szektorának integrálása

Meg kell jegyezni, hogy a szervezett ellenzék sok nyugati országban gyenge. Hogy miért? Mert a "progresszív erők", beleértve a baloldali értelmiségieket, a nem kormányzati szervezetek vezetőit, a szakszervezeti és szakszervezeti vezetőket mind Nyugat-Európában, mind Észak-Amerikában kezdettől fogva támogatták a hivatalos COVID-narratívát. E progresszív mozgalmak közül sokakat vállalati alapítványok támogatnak.

Ugyanazok a milliárdos alapítványok (Rockefeller, Ford, Gates és mások), amelyek a "Nagy Újraindítás" és a "Globális Kormányzás" kimondatlan tervezői, részt vesznek a különböző társadalmi mozgalmak (nagylelkű) finanszírozásában is. "Ők irányítják az ellenzéket".

Ez azt jelenti, hogy az alulról szerveződő aktivistákat gyakran félrevezetik és elárulják vezetőik, akiket milliárdos szponzoraik rutinszerűen kooptálnak.

Elengedhetetlen, hogy ezeket az alulról jövő aktivistákat integrálják a COVID-19 konszenzus elleni mozgalom fő támaszába.

 

Az előttünk álló út

Szükség van egy széles körű, alulról szerveződő hálózat kialakítására, amely szembeszáll mind a válság kitervelőivel, mind a kormányzat minden szintjével (azaz a nemzeti, állami, tartományi, tartományi, önkormányzati stb. szintekkel), amelyek részt vesznek a vakcina bevezetésében, valamint a gazdasági tevékenység lezárásában és megszüntetésében.

Ezt a hálózatot (országos és nemzetközi szinten) a társadalom minden szintjén, a városokban és falvakban, a munkahelyeken, a plébániákon hoznák létre. Szakszervezetek, gazdaszervezetek, szakmai egyesületek, vállalkozói szövetségek, diákszövetségek, veteránszövetségek. Az egyházi csoportokat felkérnék, hogy integrálják ezt a mozgalmat.

A közösségi médián és a független online médiumokon keresztül történő "hírterjesztés" során szem előtt tartva, hogy a Google és a Facebook a cenzúra eszközei.

A világ minden nagyobb régiójában jogi eljárások és tiltakozások zajlanak. A kezdeményezések világméretű hálózatának részeként fontos, hogy az országokon belüli és az országok közötti kommunikációs, párbeszéd- és cseremechanizmusokat hozzunk létre.

Nem könnyű feladat egy olyan mozgalom létrehozása, amely erőteljesen megkérdőjelezi a pénzügyi elit, a Big Pharma és mások legitimitását, valamint a nemzeti szintű politikai hatalmi struktúrákat. Olyan mértékű szolidaritásra, egységre és elkötelezettségre lesz szükség, amelyre a világtörténelemben még nem volt példa.

Szükség van a társadalmon belüli politikai és ideológiai korlátok (pl. a politikai pártok közötti) lebontására, és arra, hogy egységes hangon lépjünk fel a zsarnokság elleni világméretű konszenzus megteremtése érdekében.

A világméretű szolidaritás és az emberi méltóság a hajtóerő.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nevezzuk-neven-a-dolgokat-a-vakcina-egy-szandekos-gyilkolo-eszkoz-ez-gyilkossag