A COVID HOAX soha nem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójokat-zsidókat megijesszék, hogy vegyék be a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI).
(Felelősségi nyilatkozat - Ez a terv kommunista, sátánista, kabbalista, szabadkőműves, valamint cionista tervnek is nevezhető).

2020-ban Karl Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amely a világ teljes internetének elsötétülését fogja okozni, és leállítja az élelmiszer-ellátási láncot, az áramot, a vizet, és ez ráadásul "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban. Max Igan úgy látja, hogy ez júliusban fog bekövetkezni.

Néhány elemi lépés a cionista ENSZ Agenda 2030-ban a "haszontalan falánkok" gyors kiirtása érdekében

2011-19-ben a cionista Világgazdasági Fórum "nagy cionista prófétája" Klaus Schwab több nyilvános nyilatkozatot tett arról, hogy hamarosan "világjárvány" fogja sújtani az emberiséget. Helyesen, "világjárvány" az, amikor a világ népességének 5 százaléka meghal, mint a fekete halál vagy az 1918-21-es "spanyol" influenza, amelyet valószínűleg egy cionista biofegyver okozott, amelyet a kansasi Fort Riley-ban lévő csapatokba fecskendeztek;

2019 októberében, Schwab "jóslatának" megfelelően, a cionista oltóanyag-genocidere, Bill "McKill" Gates és "férje" Mel összefogott a Johns-Hopkins Egyetemmel és a cionista Világgazdasági Fórummal, hogy a 201-es esemény műveletet futtassák New Yorkban, hogy szimulálják egy "vírus" "világjárványát", amelyet a művelet "véletlenül" előrelátóan "koronavírusnak" nevezett el. További "véletlenszerű" előrelátást mutat az a tény, hogy a VACCINEPASSPORT.INFO, VACCINEPASSPORT.NET, VACCINEPASSPORT.ORG és VACCINEPASSPORT.COM webcímeket 2016. július 17-én regisztrálták. A 2019. októberi "gyakorlat" annak a jele volt, hogy a COVID HOAX művelet "Go Live" szakasza már közel van;
A cionisták 2020. március 11-én indították el a COVID HOAX műveletet, de ez a művelet eredetileg a 2010-es Rockefeller Lock Step dokumentumon alapult. Ez a dokumentum azért kapta ezt a címet, mert a cionista B'NAI B'RITH páholy (amely naponta ad utasításokat a világ szabadkőművességének) azt akarta, hogy a világ összes libsi cionista szabadkőművese (az Önök országának bábosai és közkegyencei) lépést tartva cselekedjenek a sok gój-zsidó népirtására irányuló céljuk érdekében.


A COVID HOAX soha nem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójok-zsidókat rémületbe ejtsék, hogy beadják a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI). A Modus Operandi, vagyis az, hogy a cionista COVID-halálos injekció (ZCLI) hogyan sterilizálja és öli meg áldozatait, az, hogy a véráramba jutva, azután az egész testben keringő spike-fehérjék támadják meg a petefészkeket, a májat, az idegrendszeri szöveteket és a test fő szerveit.

A befogadóknak nincs jogorvoslati lehetőségük, mivel a cionista bábjátékosok kártalanították a gyártókat a sterilizálásért vagy megölésért, arra hivatkozva, hogy a "COVID Jab" átvételével minden befogadó beleegyezett abba, hogy "önként részt vesz egy orvosi kísérletben" (ami ezentúl érvénytelenítheti az áldozat élet- és egészségbiztosítását). A cionisták mindig biztosítják a minimális anyagi veszteséget számukra, valahányszor gójokat-gójokat selejteznek. A múltban a cionisták a legtöbb népirtásból, amit végrehajtottak, ténylegesen profitot termeltek;

KIBERTÁMADÁST ÍGÉRTEK


Következőleg, 2020-ban Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amelynek következtében az egész világ internete elsötétül, és leáll az élelmiszer-ellátási lánc, az áramellátás, a vízellátás, továbbá, hogy ez "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban.

Hogyan lehet túlélni egy New York-i felhőkarcoló 25. emeletén, ha egy hosszabb áramszünet kiiktatja a vízvezetékeket, lifteket, fűtést, világítást? Klaus Schwab galaktikus császár a szokásos Bond-gonosz hangján szólva kijelentette: "A COVID-válság ebből a szempontból egy kisebb zavarnak tekinthető egy nagyobb CYBER-ATTACK-hoz képest"; 2021 júliusában kerül sor az Operation Cyber Polygonra, amely szimulálja, hogy a világ teljes internete elsötétül, miután a cionisták által támogatott "terroristák" (pl. a cionista ISIS vagy a cionista Al-Kaida) "megtámadták", ami az élelmiszer-ellátási lánc, az áram, a víz leállását is okozza (a szimulációban). A "Nagy Cionista Próféta" Klaus Schwab fenomenális eredményei miatt ez a 2021. júliusi "gyakorlat" most annak a jele, hogy a CYBER-ATTACK hadművelet "Go Live" szakasza nagyon hamar bekövetkezhet;


Tehát Max Igan és sok más igazmondó igazságtevő most úgy véli, hogy a cionisták egy valódi internet leállítást készülnek végrehajtani 2021-22 telén, hogy tömeges káoszt okozzanak a gójok-nemzetek számára a cionizmus "szent" könyvei (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") által elrendelt selejtezés részeként.

 

 

Igan és társai szerint az internet leállása, a közműhiány és az élelmiszerhiány sokkal tovább tarthat 6 hónapnál, talán 2023-24-ig. Ez idő alatt is a cionisták valószínűleg sok ellenségüket meggyilkolják, ahogyan azt 100 évvel ezelőtt a bolsevik-cionista Oroszországban tették. A cionisták ez idő alatt is képesek lesznek nagy népirtásokat elkövetni, amelyeket könnyen "elhallgathatnak", mivel a megrendezett áramszünet alatt az alternatív média sem lesz elérhető;

A hivatalos promóciós videóban, amelyet a WEF indított a Cyber Polygon hadművelet kísérőjeként, a tűsarkú-terrorista Tony Blair, aki a cionista szabadkőművesek egyik legfőbb képviselője, kijelentette: "Ez csak a nyilvánvaló kijelentése annak, hogy az embereket megfelelően "meg kell védeni"". Blair itt pontosan ugyanarra a "védelemre" gondolt, amit a bolsevik-cionista állam adott az ukrajnai gójoknak-gettóknak 1932-33-ban, amikor az 1932-33-as cionista holodomorban 10 millió ukrán éhezett. Ezt a kabbalista zsidó Lazar Kaganovics vezette, és nagyban segítette a cionista New York Times, amely teljesen eltussolta az esetet.

Mindez azt jelenti, hogy az emberek bölcsen tennék, ha megfontolnák, hogy elhagyják a veszélyes városokat, ahol mások elrabolhatják az élelmiszerkészleteiket, és olyan vidéki helyre költöznek, ahol kevesebb baj érheti őket, vagy egyszerűen felhalmoznak extra élelmiszert, extra üzemanyagot, generátorokat, kályhákat stb. a hosszabb áram-, víz- és energiaellátási zavarok esetére.

 

A cionisták és lakájaik a cionista szabadkőművességen belül jelenleg a 3. világháborút készítik elő, és írásaikban már régóta bejelentették a gójok-nemzetek kivágását, miután először egy "poszt-ipari, poszt-fogyasztói és poszt-emberi [sic] társadalomba" költöztették őket. A tervezett megszorítások sem példa nélküliek, hiszen közvetlenül a 2. világháború előtt indították el a nagy gazdasági világválságot. Ha azt hiszed, hogy a cionisták nem gondolják komolyan a dolgot, akkor olvasd el a megfelelő történelemkönyveket, amelyek bizonyítják, hogy a cionisták és szabadkőműves lakájaik indították el az orosz "forradalmat", az első, a második, a koreai, a vietnami, mindkét Öbölháborút és a 2001-21-es cionista háborúkat, hogy pontosan ugyanazokat a népirtási terveket teljesítsék, amelyeket a "szent" könyveik (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") parancsolnak. Ezek a megfelelő történelemkönyvek (pl. Antony Sutton professzor vagy EC Knuth) szabadon hozzáférhetőek az interneten, ami azt jelenti, hogy a tudatlanság manapság vagy lustaságból, vagy tudatos döntésből fakad. Senki sem ismeri a jövőt, így a nem lusták még meghiúsíthatják ezeket a terveket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-cionista-terv-a-haszontalan-evok-kiirtasara