Hiszem, és már évek óta hiszem, hogy az autizmust a védőoltások okozzák.

Az autizmus szót, akárcsak a rák szót, gyűjtőfogalomként használják egy sor különböző problémára.
Az autizmussal élő betegekről azt mondják, hogy fejlődési zavarokkal küzdenek, amelyek befolyásolják a szociális interakcióra és a másokkal való kommunikációra való képességüket, bár ez egy meglehetősen új értelmezés, és a szót egy egész sor probléma gyűjtőfogalmaként használják. (Az egyik orvosi szótárban, amely a polcomon van, az autizmust úgy definiálják, hogy "beteges önelégültség".)

Manapság azt gyanítom, hogy a szót inkább szemétdombként használják, mint gyűjtőfogalomként. Segít a szakmának abban, hogy úgy tűnjön, tudja, mi a baj, holott nem tudja, és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy elkerüljék a felelősségvállalást a történtekért. A szót szinte minden olyan tünet leírására használják, amelyet az orvosok nem tudnak megmagyarázni.

Az autizmus az enyhe viselkedési problémától a súlyos agykárosodásig bármi lehet. A szociális munkások és mások azért játszanak ebben a játékban, mert ez lehetővé teszi számukra, hogy jól finanszírozott birodalmat építsenek az autista betegek "gondozása" köré. A kormányok számára természetesen sokkal olcsóbb az autista betegek "ellátása", mint elismerni, hogy ezeket a gyermekeket a hivatalos oltási politika betegítette meg, és hatalmas összegű kártérítést kellett volna kapniuk.

Úgy vélem, hogy a járványtani bizonyítékok alátámasztják azt az elképzelést, hogy az oltások és az autizmus között kapcsolat van.

Az autizmussal diagnosztizált gyermekek száma az oltások számának ugrásszerű növekedésével párhuzamosan ugrásszerűen megnőtt. Egykor ritka volt (még az 1990-es években is általánosan elfogadott volt, hogy az autizmus 10 000 emberből legfeljebb 4-5 embert érint), de ma már hivatalosan elfogadott, hogy ennél jóval többeket érint - és folyamatosan növekszik.

Sőt, más országok adatai azt mutatják, hogy az autizmus előfordulása minden fejlett országban növekszik, és számomra teljesen érthetetlen, hogyan tagadhatja bárki is a védőoltások és az autizmus közötti kapcsolat lehetőségét. A járványtani bizonyítékok elsöprőek. Ha az oltásokról ismert, hogy agykárosodást okoznak, nem logikus-e feltételezni, hogy azt a betegséget is okozhatják, amelyet autizmus néven ismerünk, de amelyet sok esetben, úgy vélem, helyesebben és őszintébben agykárosodásnak neveznénk?

Évtizedek óta azt sugallom, hogy az "autizmus" és az oltások között kapcsolat van, és eddig még senki sem cáfolta meg az elméleteimet.

Az orvosok, a gyógyszergyárak és a politikusok sokkal szívesebben beszélnek autizmusról, mint agykárosodásról, mert az előbbi természetes betegséget sugall, míg az utóbbi azt sugallja, hogy lehet külső ok. Attól tartok, hogy az ártatlan és kétségbeesett szülők összejátszanak ezzel a képtelenséggel, mert szívesebben írják le gyermekeiket autistának, mint agykárosodottnak.

A gyógyszergyárak (és az őket támogató orvosok, kórházak és politikusok) mind azt állítják, hogy nincs kapcsolat az autizmus és az oltások között. (De hát akkor ők is ezt tennék, nem igaz?). Azt állítják, hogy nincs meggyőző tudományos bizonyíték a kettő közötti kapcsolatra.

Másfelől viszont nincs meggyőző tudományos bizonyíték arra, hogy az oltás és az autizmus közötti kapcsolatot megcáfolnák.

Amikor egy kutatási projektet indítottak a kapcsolat vizsgálatára, a gyógyszergyártó cégek egy londoni bírósághoz fordultak a kutatás leállítása érdekében. Miért tennének ilyet?

Az a helyzet, hogy nem rajtam múlik, hogy bebizonyítsam, hogy az oltások autizmust okoznak.

A túlnyomóan meggyőző járványtani bizonyítékok ismeretében a gyógyszergyártók és a kormányok feladata bebizonyítani, hogy az oltóanyagok nem okoznak autizmust.

Copyright Vernon Coleman 2021. október

https://pokolafoldon.hu/pandemia/autizmus-es-a-vedooltas