Részletként megjegyeznénk, hogy nem hisszük, hogy Colin Powell halálát az oltás utáni Covid okozta, de ez a cikk szempontjából mellékes.

Régóta gondolkodunk azon, hogy mi is az az "áttörő fertőzés". Mostanra már eleget tudunk ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy ez nem az, amit a PCR-teszt mond nekünk. Ez a következőkből adódik:

  • a szervezetünkben lévő mérgező, burjánzó tüskefehérje megbetegít minket?
  • a vakcinákban lévő grafén-oxid, amelyről önmagában is ismert, hogy a "Covid" tüneteit utánozza? Amiről most úgy gondolják, hogy aktiválja a szintetikus 'parazitákat', amelyek néhány oltóanyagban megtalálhatóak.
  • az oltóanyagok okozta mellékhatások (rák, szívproblémák, stroke, bénulás, trombózis/vérzés stb.)?
  • Antitest-függő fokozódás, amelynek során a "vakcina" által felszaporított antitestek hajlamosabbá tesznek minket arra, hogy megbetegedjünk a környezetünkben természetesen keringő vírustól (vagy bármi mástól)?
  • egy bizonyos idővel ezelőtt kibocsátott, ma már "keringő vírusnak" tekintett biológiai fegyvernek megfelelő tünetegyüttes? (ez az ADE egyik aspektusa lenne...).
  • egy olyan biofegyver, amelyet úgy terveztek, hogy az oltást követően időzített időközönként problémákat okozzon?
  • valamilyen más okból?

A "Covid" tünetek széles ecsetje sok mindent magában foglalhat. Franciaországban például ez a lista 2020 márciusa óta hivatalosan is változott, amikor személyes ismereteink szerint néhányan megbetegedtek a francia kormány által akkoriban megadott tüneti lista szerint. A meglehetősen széleskörű, néhány sokatmondó konkrétummal (égő érzés a felső légutakban, a tünetek visszatérése 15 nap után), ez átment az "íz- és szaglás elvesztésébe".

Amit ebből a kényelmesen figyelmen kívül hagyott amerikai védelmi minisztériumi tanulmányból megtudunk, az az, hogy az oltott emberek egy része szokatlanul megbetegszik az 5-6 hónapos korszakban, és hogy a természetes immunitás felülmúlja az úgynevezett oltott immunitást.

Mindenesetre hajlamosak vagyunk egyetérteni azokkal, akik szerint a tömeges oltás/beoltás csak a "Covid" problémájának állandósítására szolgál.

 

Az igazság az áttörő fertőzésekről

DR. JOEL HIRSCHHORN

Colin Powell szomorú halálának nagyobb figyelmet kell fordítania a teljesen beoltottak áttörő COVID-fertőzéseinek jelenségére. Választhatjuk, hogy hiszünk a létesítménynek, miszerint az áttöréses fertőzések miatt nem kell aggódni. Csak egy kisebb kellemetlenség, mert a COVID vakcinák nem 100%-ban hatékonyak, és nem is lehetnek azok. Vagy figyelembe veheti a valós adatokat, amelyek azt mutatják, hogy az áttöréses fertőzések valójában mennyire súlyosak.

A Védelmi Minisztérium tanulmánya

A Védelmi Minisztérium által nemrégiben közzétett adatok egy fontos tanulmányból származó adatok nagyon komoly figyelmet érdemelnek.
Ezt a Project Salus tanulmánynak nevezik. Az adatok fontosságát jelzi, hogy az adatokat közlő hivatalos honlapot törölték. Ezen az oldalon azonban elérhetőek. A logikus értelmezés az, hogy a világjárványt irányító szövetségi ügynökségek, nevezetesen az NIH, a CDC és az FDA, felháborodtak az adatokon, amelyeket most átadok Önöknek.

Hogy miért? Mert az adatok aláássák a COVID vakcinák mellett szóló érveket és az áttörő fertőzések lekicsinyítését. Meg kell jegyezni, hogy ez a tanulmány nem kapott figyelmet a mainstream médiában.

A jelentés címe: "Az mRNS COVID-19 vakcinák hatékonysága a Delta-változat ellen 5,6 millió 65 éves és idősebb Medicare-ellátásban részesülő személy körében", keltezés: 2021. szeptember 28.

A DOD tanulmány hozzáférhetett azoknak az embereknek az orvosi adataihoz, akiket teljes mértékben beoltottak. Ebből a csoportból 2,7 millióan kapták meg a Pfizer oltást, 2,9 millióan pedig a Moderna oltást. Íme a legfontosabb megállapítások:

  • 161 000 áttöréses eset volt.

  • 33 000 kórházi kezelés történt.

  • 10 400 intenzív osztályos felvétel történt.

  • 3381 haláleset történt, ami 2,1%-os halálozási arányt jelent.

Az intézményesített oltások híveinek első reakciója az, hogy mindezek a számok nagyon kis százalékát teszik ki az 5,6 millió teljes mértékben beoltott emberből álló teljes mintának. Ez így van. Ez csak azt mutatja, hogy az oltások egészségügyi hatásainak vizsgálatakor a kis százalékos arányok zsarnoksága érvényesül.

De van oka annak, hogy a Védelmi Minisztérium adatai miért számolják alul az áttörő fertőzések valódi negatív hatásait. A legfontosabb az, hogy a tanulmány a CDC eljárását követve NEM számolta az utolsó oltás beadását követő 14 napon belül bekövetkező negatív egészségügyi hatásokat. Ez azért fontos, mert egyes elemzések azt találták, hogy a negatív egészségügyi hatások, például az oltás okozta vérproblémák nagy része az oltást követő néhány napon belül következik be. Ez a kihagyás szándékos megtévesztés, amelynek célja kizárólag az oltások negatív egészségügyi hatásainak alulszámolása.

Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a tanulmány nem vizsgálta a COVID-fertőzés nélküli oltásokból eredő súlyos egészségkárosító hatásokat, beleértve a halálozást is, jóval az áttörő fertőzések előtt és esetleg jóval utána. Ezt a szerző részletesen kifejtette.

Egy másik szempont, hogy a DOD tanulmánya a teljes Medicare-populáció körülbelül 10 százalékának kohorszán készült. És ésszerű azt hinni, hogy a 65 éves és idősebb demográfiai csoportot nagy valószínűséggel nagyon nagy mértékben beoltották. A New York Times augusztusban azt írta, hogy a 65 éves és idősebb emberek legalább 80 százaléka be van oltva az Egyesült Államokban. Így az áttöréses fertőzésekből eredő halálesetek száma ebben a nagy csoportban nagy lehet; talán több mint 10 000.

Valóban, széles körben jelentették, hogy a COVID halálesetek több mint 80 százaléka ebben a demográfiai csoportban történik. A 84 éves Colin Powell tragikus vége, akinek két súlyos egészségügyi problémája volt, szintén a 65 éves és idősebb népességre vonatkozik. Ők különösen érzékenyek arra, hogy az immunrendszerük képtelen blokkolni egy áttörő fertőzést, amikor a vakcinaimmunitás súlyosan leépül. Powell bizonyára már hónapokkal korábban megkapta az első oltásokat.

Az áttöréses halálesetek alulszámolásának másik oka, hogy sokakat valószínűleg csak COVID-halálesetekként tartanak számon, és nem veszik figyelembe a teljes oltási státuszt.

Mindezeket a tényezőket figyelembe véve az országos áttöréses halálesetek teljes száma valószínűleg 10 000 és 20 000 között mozog. És ez a szám növekszik, mivel egyre több oltott embernél csökken a vakcina hatékonysága.

A tanulmány hangsúlyozta, hogy a fenti adatok jelentős javulást jelentenek az analóg adatokhoz képest a 2020 márciusa és decembere közötti időszakban, amikor a COVID elszabadult, és az oltás előtt. Például az oltottak áttöréses fertőzéseinek 2,1 százalékos halálozási aránya az oltás előtti időszak 12 százalékához képest.

Rendben. Ez így van. De vegyük figyelembe, hogy a 9/11-es szerencsétlenség mintegy 3000 halálos áldozatát a média óriási jelentőségűnek tartotta. Akkor miért nem érdekli a mainstream médiát a DOD tanulmányában szereplő 3381 haláleset?

Állami adatok

  • Massachusettsben ebben a hónapban jelentették, hogy az áttörési esetek száma 44 498 volt, 345 halálesettel (,8%).

  • Dél-Karolinában ebben a hónapban jelentették, hogy 14 992 áttöréses eset volt, 350 halálesettel, ami sokkal magasabb halálozási arányt mutat (2,3%).

  • Oregonban ebben a hónapban jelentették, hogy 28 075 áttöréses esetből 237 haláleset volt (,8%).

  • Indiana államban a bejelentett áttörési esetek száma 39 000 volt, 334 halálesettel (,8%).

  • Minnesotában a bejelentett összes eset 32 796 volt, 185 halálesettel (,6%).

Október 12-én a CDC 7 178 áttöréses halálesetet jelentett, 85%-uk 65 év feletti. Már nem számolja az összes áttörési esetet, csak a haláleseteket és a kórházi kezeléseket. A CDC adatai azonban közismerten megbízhatatlanok. Így a fenti hat állam adatait az egész országra extrapolálva (a népességi adatok alapján) 14 510 áttöréses halálesetet kapunk 1,6 millió esetre és 0,9%-os halálozási arányt.

Ez alacsonyabb, mint a Védelmi Minisztérium tanulmányában szereplő 2,1%-os arány; ez azzal magyarázható, hogy sok áttöréses fertőzés 65 évnél fiatalabb emberekben történik, és hogy az áttöréses halálesetekről valószínűleg azért nem számolnak be teljes mértékben, mert azokat a COVID halálesetek közé számítják.

A vakcina hatékonyságának csökkenése

A halálesetek azért fontosak, mert megmutatják a jelenlegi COVID-vakcinák valódi korlátait. Ma már felismerték, hogy hatékonyságuk idővel gyorsan csökken. Általánosságban elmondható, hogy körülbelül hat hónap elteltével hatástalanná válnak. Ebben a tanulmányban megállapították, hogy az áttöréses fertőzések aránya 5-6 hónappal az oltás után Kétszer olyan magas, mint 3-4 hónappal az oltás után. Azt is megjegyezték, hogy az adatok azt mutatták, hogy az mRNS vakcina hatékonysága elmarad attól, amit a gyógyszergyártó cégek vizsgálatai előre jeleztek, amelyek miatt az FDA jóváhagyta őket, és hogy a Moderna vakcina jobb volt a hatékonyság fenntartásában, mint a Pfizeré.

A CDC adatainak nem publikált grafikonja (amelyet a Rational Ground 2021. október 14-i hírlevelében tettek elérhetővé) azt mutatta, hogy a kórházakban 2021 áprilisától kezdődően jelentősen megnőtt a COVID halálesetek száma, és a beoltott betegek esetében 2021 májusában 3,1 százalékról 15,1 százalékra emelkedett. Ez megfelel a tömeges oltási program kezdete óta eltelt ÖT hónapnak; egy olyan időszaknak, amikor a vakcinák elveszítik hatékonyságukat. Az idő előrehaladtával egyre több ember veszíti el a vakcinák által nyújtott védettséget, ami több áttörést okozó fertőzést okoz.

A vakcina hatékonyságának ez a súlyos csökkenése arra a következtetésre kell, hogy vezessen a racionális, objektív embereket, hogy bármilyen vakcinát, amely csak néhány hónapig nyújt védelmet, nem szabad széles körű használatra és megbízásra érdemes orvosi megoldásnak nevezni. És a delta-változat elleni hatástalanság tekintetében van-e értelme azt hinni, hogy ugyanazon oltóanyagok ismételt emlékeztető oltásainak előírása jobb eredményeket fog hozni? Legjobb esetben is csak késleltethetik az áttörő fertőzéseket.

Az oltás utáni rosszabbodó egészségügyi eredményeket úgy értelmezték, hogy azok az oltóanyagok által az immunrendszerben okozott károsodásból erednek. Ezt az orvosi szakirodalom antitestfüggő fokozódásnak (ADE) nevezi. Ez az immunrendszer oltások okozta gyengülésére utal.

Ami a vakcinák hatékonyságának csökkenését illeti, meg kell jegyezni, hogy két izraeli és katari tanulmány, amelyeket a New England Journal of Medicine-ben publikáltak, alátámasztotta ezt a veszélyt a teljesen beoltottakat illetően. Izraelben pedig a COVID-19-es esetek számának növekedéséről számoltak be a teljesen beoltott emberek körében. Dr. Haviv szerint a jeruzsálemi Herzog Orvosi Központban a beoltottak teszik ki az új kórházi esetek 85-90%-át és a "súlyos" esetek 95%-át.

Az oltás hatásai

Arról is érkeztek jelentések, hogy az Egyesült Államokban a kórházi felvételek igen magas hányada a teljesen beoltott emberekre esik. Egy bejelentő arról számolt be, hogy ahol ő dolgozott, míg a közösségben az oltási arány kevesebb mint 50% volt, addig a kórházi felvételek mintegy 90%-át teljes mértékben beoltották.

Több államból is jelentették, hogy a kórházba került COVID-betegek 40%-a teljesen be volt oltva, többek között New Yorkból is: Július 1-je óta az új koronavírusra pozitívan tesztelt Onondaga megyei lakosok közel 40%-a teljes mértékben be volt oltva.

Marylandről nemrégiben jelentették, hogy az elmúlt három hónapban Anne Arundel megyében a COVID vírussal kórházba kerültek mintegy 30%-a teljes mértékben be van oltva. A szomszédos Howard megyében az egészségügyi tisztviselők szerint a COVID vírussal kórházba került emberek körülbelül 30-40%-a teljesen be van oltva. Ez sok áttörést jelentő fertőzés.

A Public Health England nemrégiben kiadott jelentése szerint a február 1. és június 21. között a pozitív COVID-tesztet követő 28 napon belül a delta-változatban meghalt 257 ember közül 163 (63,4%) legalább egy adag oltóanyagot kapott.

Természetes immunitás

A Védelmi Minisztérium tanulmányának egyik nagyon fontos megállapítása, amely önmagában is megérdemelte volna a mainstream média figyelmét, hogy az egyetlen változó, amely magyarázatot adott az áttörő fertőzések súlyos negatív egészségügyi hatásaival szembeni jelentős ellenállásra, a korábbi COVID-fertőzésből eredő természetes immunitás volt.
Ha őszintén szembe akarunk nézni a valósággal, akkor a természetes immunitást a tömeges védőoltások ellenségének kell tekinteni. Az, hogy a kormányok elutasítják a természetes immunitás elismerését, miközben egyre inkább kötelezővé teszik a védőoltásokat, az orvostudomány szégyenletes cáfolata. Valójában ma már vitathatatlan orvosi bizonyíték van arra, hogy a természetes immunitás hatékonyabb, különösen a változatok ellen, és hosszabb ideig tart, mint a vakcinás immunitás. Mindez veszélyt jelent a tömeges oltásokra.

A pennsylvaniai St. Lukes Egyetemi Kórház elismerte a természetes immunitást azzal, hogy az ezzel rendelkező dolgozóiknak legalább egy év haladékot adott az oltásra. Mivel számos ágazatban a dolgozók megtagadják az oltást, akár munkahelyük elvesztésével is, és ez óriási hatással van gazdaságunkra és társadalmunkra, talán a szövetségi kormány és a nagyvállalatok is kénytelenek lesznek hasonló módon cselekedni, és elismerni a természetes immunitást.

Az oltási immunitás hatásai

Végezetül érdemes megemlíteni egy újonnan bejelentett kutatást: Magas vírusterhelést találtak "232 oltatlan (68%...) és 225 teljesen beoltott (69%...) tüneteket mutató egyénből 158-nál (68%...)". Ez azt jelenti, hogy nincs különbség a tüneteket mutató beoltottak és a be nem oltottak között a tekintetben, hogy ki hordozta, és így terjesztette a vírust. Magas vírusterhelést találtak továbbá "24 oltatlanból 7 (29%...) és 11 teljesen beoltott tünetmentes egyénből 9 (82%...) esetében". Vagyis a tünetmentes egyének között a beoltottaknál nagyobb arányban volt magas a vírusterhelés.

Érvényes következtetés, hogy a vírust elkapó oltatlanok nagyobb valószínűséggel vannak otthon az ágyban, tünetekkel, míg a vírust elkapó oltottak (áttöréses fertőzés) gyakran tünetmentesek lehetnek, és így a vírust tudtukon kívül terjesztve folytatják mindennapi rutinjukat. Ezért nevezi sok egészségügyi szakértő az oltottakat szuperterjesztőknek. Sőt, a kiváló Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinák feltalálója hangsúlyozta, hogy a beoltott emberek a szokásos tevékenységeik során "őrült módon terjesztik a vírust".

Ami az áttörő fertőzéseket és haláleseteket illeti, nem szabad elfelejteni, hogy valószínűleg sok COVID-vírus kering, most leginkább a delta-változat. És ez úgy történik, hogy a teljesen beoltott embereknél csökken a vakcina hatékonysága. Az emlékeztető oltások csak késleltetik ezt a veszteséget. Mindez azt jelenti, hogy az áttöréses esetek száma növekszik, amelyek közül néhány halálhoz vezet, különösen a legveszélyeztetettebbeknél, azaz az időseknél, a legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél (mint Colin Powell), a súlyos társbetegségekben szenvedőknél, beleértve az elhízást is.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-igazsag-az-attoro-fertozesekrol-a-dod-tanulmany-amit-nem-akarnak-hogy-lass