Egy ideje már zavarba ejt valami...

A kormányok világszerte egyértelműen azt tervezik, hogy a következő egy-két évben milliárdokat ölnek meg közülünk.

Ehhez nem férhet kétség, mert a világot az elmúlt másfél évtizedben átformáló politikák már most is rengeteg ember haláláért felelősek, és az elkövetkező hónapokban további milliókért lesznek felelősek. Az éhínség milliókat ölt meg Afrikában, és a globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés nevében bevezetett abszurd, irracionális, áltudományos politikák további milliók halálát fogják okozni. A nyugati hatalomban senki sem veszi észre, sőt senki sem törődik a globális felmelegedés kultusza által okozott halálesetekkel. Az őrült zöldek követelése, hogy egyre több bioüzemanyagot használjunk energiaforrásként, azt jelenti, hogy az élelmiszerhiány örökké nagyobb lesz.

Kellemetlen, de elkerülhetetlen tény, hogy amikor megtankoljuk az autónkat az új, zöld bioüzemanyaggal dúsított benzinnel - amelyet a globális felmelegedési csalást népszerűsítő kormányok kényszerítenek ránk, mert az megfelel baljós céljaiknak, és amelyek világszerte egy közös, de gonosz cél érdekében dolgoznak -, akkor éhhalálra ítélünk egy afrikai csecsemőt. Az Önök kormánya szándékosan gyilkossá tesz mindannyiunkat; beír minket a globális népirtás programjába.

A globális felmelegedés szektás hívei által követelt olajkutatás visszaszorítása és a szénbányák bezárása azt jelenti, hogy a szegény országokban élő emberek örökre arra lesznek ítélve, hogy a múltban éljenek - megtagadva a gépkorszak minden előnyét. Műtrágyák, traktorok és a fúrólyukak fúrásához és utak építéséhez szükséges gépek nélkül a hátrányos helyzetű milliók Afrikában és máshol lassú, de biztos halálra lesznek ítélve. A klímaváltozás aktivistái vagy tudják mindezt, ebben az esetben érthetetlenül kegyetlenek, csontig hatoló gonoszok, vagy nem tudják és nem értik, ebben az esetben megbocsáthatatlanul tudatlanok.

De ez persze csak mellékesen.

Milliárdok fognak meghalni Afrikában és máshol, és a mainstream média még csak meg sem említi ezt. A Guardian és a BBC, Bill Gates pénzügyi kapcsolataival, nem fogja felhívni a figyelmet ezekre a gonosz politikákra, mert ők is a gonoszság részei.

Engem ma az aggaszt, hogy mi fog történni azokkal a holttestekkel, amelyek a következő évben és az azt követő években elkezdenek felhalmozódni, ahogy a beoltottak tömegesen halnak meg, ahogy a nem diagnosztizált és kezeletlen rákos és szívbeteg emberek összeomlanak és meghalnak, ahogy a bezárások és az állandó félelem miatt legyengült emberek nagy száma elkapja a szokásos téli influenzát és meghal.

Nem lehet mindet eltemetni. Nincs elég temető és nincs elég sírásó. Nem lehet mindet elhamvasztani. Nincs elég krematórium.

Akkor mit csinálsz a sok holttesttel?

Elfolyósítod őket, és a csatornába öntöd.

Mint arról nemrég beszámoltam, Wisconsinban a szenátus vita nélkül elfogadott egy törvényjavaslatot, amely szerint a holttesteket lúggal feloldják, és a csatornába dobják. És ez a jelek szerint már 20 amerikai államban bevett gyakorlat, ahol ezt minden másnál zöldebb politikának tartják.

A megmaradt csontdarabkákat és csontdarabkákat elporlasztják, és emlékül visszaadják a családnak.

A lúg, betűzve l, ú, g, természetesen egy erős lúg - általában nátrium-hidroxid.

A gyilkosok körében mindig is kedvelt módja volt a kellemetlen holttestektől való megszabadulásnak. Feloldjuk a testet, és leöntjük a lefolyóba.

Amerikában már egy ideje ezt csinálják. Csendben, alig észrevehető módon.

Nos, bármi más történik is a szennyvízzel, az általában a vízkészleteinkbe kerül: vagy közvetlenül a folyókba engedik - ami például az Egyesült Királyságban rendszeresen megtörténik -, vagy átmegy egy szennyvíztelepen - néha szennyvíztelepnek nevezik -, majd a folyókba engedik.

És ebben rejlik a probléma.

Ivóvizünk nagy részét a folyókból nyerjük. Ha Ön városban él, akkor nagy valószínűséggel egy közeli folyóból iszik vizet.

Ez ugyanaz a folyó, amelybe szennyvizet öntenek.

A múltban már rámutattam, hogy azok az emberek, akik csapvizet isznak, gyakran olyan vényköteles gyógyszerek darabkáit is isszák, amelyek a szennyvízbe kerültek és átkerültek az ivóvízbe. Antibiotikumok, fogamzásgátló tabletták és nyugtatók például. Ez egy valós probléma, amelyről már közel 40 éve írok. A hatóságok nem tudnak semmit tenni ellene, mert nem tudják kiszedni a gyógyszermaradványokat a vízből. Nézze meg a "Vakcinákkal szennyezett-e az ivóvize" című videómat. Nézze meg a Superbody című könyvemet, ha többet szeretne megtudni.

De a dolgok most sokkal, de sokkal rosszabbak.

Ha Amerikában élsz, valószínűleg már most is iszol a nagymamádból, a nagyapádból, az út menti fickóból, a gyerekből, akit leütöttek a biciklijéről.

Ha az Egyesült Királyságban vagy a világ legtöbb más országában élsz, akkor hamarosan te is. Vagy talán már most is. Nem is tudom. A kormányok eltitkolnak olyan dolgokat, amikről úgy gondolják, hogy nem szeretnénk hallani.

Ezt a világot kényszerítik ránk. Ezt értik az Új Normális alatt. A Nagy Újraindítás. Megisszuk majd a szúrásokat és a szúrások maradványait, amiket beadtak. Az elit elkerülheti ezt a veszélyt, ha nem iszik csapvizet.

Azt akarják, hogy mindannyian a nagymamánk vizét igyuk.

Fogadok, hogy azt hitted, hogy a videó címe valamiféle túlzás. Nos, ha valami, akkor az egy alulbecslés volt, mert azt akarják, hogy igyátok a nagymamátokat, a nagypapátokat, a szüleiteket, a gyerekeiteket, a szomszédaitokat és a nagydarab fickót az utca végén a vad kinézetű kutyával. Szinte biztos, hogy azt akarják, hogy a kutyát is megigyátok.

Copyright Vernon Coleman október 2021

https://pokolafoldon.hu/blog/hamarosan-nagyit-fogsz-inni