Az orvosok és ápolók felfedték, hogy a Covid-19 injekciókat beleegyezés nélkül adták be a fogyatékkal élő betegeknek, és hogy a Covid-19 teszteket rákos betegeken végezték el pillanatokkal a haláluk előtt.

Az egészségügyi dolgozók számára bizalmas platformot biztosító szervezet számos tanúvallomást kapott orvosoktól és ápolónőktől, akik aggodalmukat fejezték ki a Covid-19 vakcinák mellékhatásaival kapcsolatban, kiemelték, hogy a veszélyeztetett betegeknek beleegyezésük nélkül adják be a kísérleti injekciókat, és bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a hatóságok más okból bekövetkezett haláleseteket Covid-19-nek minősítettek.

Az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyitottságért" egy nonprofit szervezet, amelyet azért hoztak létre, hogy bizalmas platformot biztosítson minden olyan egészségügyi dolgozó számára, akinek aggályai vannak az egészségügyi ellátás irányításával és nyújtásával kapcsolatban az egészségügyi környezet teljes spektrumában a Covid-19 világjárvány során Írországban.

A szervezet szerint célja, hogy "együttérzéssel és ítélkezés nélkül meghallgassa az egészségügyi dolgozók sokféle és valós aggodalmát", és "minden egészségügyi dolgozót képessé tegyen arra, hogy ismeretekkel, támogatással és erőforrásokkal lássa el, hogy aggodalmaikat meghallgassák, érvényesítsék és szükség esetén teljes mértékben kivizsgálják".

Az ápolók és orvosok pedig tömegesen fordultak a szervezethez, hogy kifejezzék aggodalmaikat a Covid-19 injekcióval, a PCR-teszteléssel és a Covid-19 halálesetek nyilvántartásának komédiájával kapcsolatban.

Az írországi Munsterből származó regisztrált ápolónő elmondta az "Ír ápolónők az átláthatóságért és nyíltságért" elnevezésű szervezetnek, hogy az általa gondozott betegek testi és szellemi fogyatékossággal élnek, és hogy tanúi voltak annak, hogy a pácienseiknek a páciensek vagy a családjuk beleegyezése nélkül adták be a Covid-19 injekciót.

"Egy olyan intézményben dolgozom, ahol hosszú távú testi és szellemi fogyatékossággal élő betegeket ápolnak. Tanúja voltam, ahogy egy CNM-csapat érkezett az osztályra, hogy beadja a betegeknek az injekciót, a legjobban úgy tudnám leírni, amit láttam, mintha rovarrajokat látnék a betegek körül. A betegek beleegyezése vagy a betegek legközelebbi hozzátartozóinak beleegyezése nélkül adtak injekciót a betegeknek. Egyetlen injekciót sem jegyeztek be a betegdokumentációba vagy a beteglapokba. Aggályosnak tartom a betegek folyamatos elkülönítését, és azt, hogy a betegek nem jutnak megfelelő létesítményekhez és ellátáshoz."
Regisztrált ápoló - Munster

Ez az írországi Dublinból származó vezető ápoló elmondta a szervezetnek, hogy szemtanúja volt annak, hogy a halál beállta előtt néhány perccel olyan betegektől, mint például a rák, kenetet vettek és Covid-19 PCR-tesztnek vetették alá, kétségbeesett kísérletként, hogy a halálesetet Covid-19-ként regisztrálhassák.

"Tanúja voltam annak, hogy olyan betegeket, akik pillanatokra voltak a haláltól, halálos betegségekkel, például 4. stádiumú rákos megbetegedéssel, kenetet vettek és PCR-vizsgálatnak vetették alá - feltehetően azért, hogy a beteget Covid-halálként regisztrálhassák. Tanúja voltam annak, hogy idős betegeket, akiket a vezetőség "ágyblokkolóként" jellemzett, tömegesen távolítottak el a kórházi osztályokról, hogy olyan idősotthonokba küldjék őket, ahol a Covid-19 kitört, és ahol nem volt megfelelő személyzet, PPE vagy ápolási protokollok. Úgy vélem, hogy az idős betegeket azért küldték az idősotthonokba, hogy meghaljanak."
Vezető ápoló - Dublin

Ez a dublini (Írország) sebészeti főnővér elmondta, hogy komoly aggodalmakkal tölti el őket a szívproblémákkal, például szívizomgyulladással és szívburokgyulladással jelentkező betegek száma. Ez a két állapot most már szerepel a Pfizer és a Moderna mRNS-injekciók figyelmeztető címkéjén; a myocarditis a szívizom gyulladása, míg a pericarditis a szívet körülvevő védőzsákok gyulladása.

"Komoly aggodalmam van a korábban egészséges betegek száma miatt, akiknél szívproblémák, például szívizom- és szívburokgyulladás jelentkezik. Tanúja voltam annak, hogy egy beteg aktáját, amelyen eredetileg az "AZ oltási sérülés?" felirat szerepelt, megváltoztatták, és a kórház egyik vezető beosztású munkatársa elutasította a megkérdezett oltási sérülést. Nem ismerték el, hogy a vakcina a betegség lehetséges kiváltó oka lehet, annak ellenére, hogy a beteg korábban egészséges volt. A betegnek most élethosszig tartó gyógyszeres kezelésre van szüksége az állapota kezelésére."
Vezető sebészeti ápoló - Dublin

Az írországi Munsterből származó sürgősségi osztályos nővér elmondta, hogy komoly aggályaik vannak a szív- és véralvadási problémákkal jelentkező fiatal betegek számával kapcsolatban.

"Éppen most jöttem le a műszakomból, mint sürgősségi nővér. A Covid ellátási útvonalat bezárták. A műszakomat 2 Covid-gyanús beteg ápolásával töltöttem, akiket nyitott fülkékben kezeltek a nem Covid-gyanús betegek mellett. Ezek a Covid-gyanús betegek legalább 15 órát töltöttek egy legyengült immunrendszerű neutropeniás beteg mellett.
Komoly aggodalmam van a szív- és véralvadási problémákkal jelentkező fiatalok száma miatt. A HPRA jelentése nem pontos, és úgy tűnik, senki sem ismeri el, hogy ezek a problémák esetleg a bevezetéssel függhetnek össze."
Sürgősségi osztály ápolója - Munster

Ez a Délnyugat-Írországból származó regisztrált ápoló elmondta a szervezetnek, hogyan segítettek a Covid-19 injekció által megsérült betegeknek.

"Regisztrált ápoló vagyok, de már nem dolgozom a HSE-nél. Olyan betegeknek segítek, akiket az oltások miatt sérültek meg. Számos betegem szenved vérrögképződéstől és mellékhatásoktól. Gyakran a problémák korábbi traumák helyén jelentkeznek, ahol a páciensnek esetleg műtétje volt, vagy a lábukban vagy más végtagjaikban már korábban fennálló állapotok helyén. Az általam segített betegek közül néhányan valószínűleg életük végéig gyógyszeres kezelésre szorulnak. Az INFTO-hoz fordulok azzal a kéréssel, hogy próbáljon meg segíteni abban, hogy az egyik betegemnek anyagi támogatást tudjak nyújtani, hogy magánrendelésen kardiológushoz fordulhasson, és segítsen ennek a betegnek abban is, hogy jogi tanácsot kapjon az oltás okozta sérülés miatti kártérítés lehetőségeinek feltárásához.".
Bejegyzett ápoló - Délnyugat

Ez az írországi Leinsterből származó klinikai ápolónő elmondta, hogy komoly aggályokat vetett fel a vezetőségnek a tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel, valamint a személyzet kényszerítésével és diszkriminációjával kapcsolatban a Covid-19 injekciókkal kapcsolatban.

"Számos aggályt vetettem fel a vezetőségi megbeszéléseken a betegek tájékozott beleegyezése, valamint a személyzet kényszerítése és diszkriminációja kapcsán. Egyik aggályt sem kezelték. Komolyan aggódom amiatt is, hogy a HSE arra utasította az oltástól ódzkodó személyzetet, hogy töltsenek ki kockázatértékelő űrlapokat. Aggódom, hogy ha megkérem a közvetlen beosztottjaimat, hogy töltsék ki ezeket a nyomtatványokat, és ezután kényszerítik őket az oltás beadására, vagy diszkriminálják őket az elutasításuk miatt, akkor bűnrészessé válhatok. Szeretnék jogi tanácsot kérni ezzel kapcsolatban, ha az INFTO tudna nekem segíteni, kérem."
Klinikai ápolási vezető - Leinster

Míg ez a 44 éves beteg az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyíltságért" elmesélte történetét, miután súlyos mellékhatásokat szenvedett a Covid-19 elleni védőoltás után.

Egy 44 éves, korábban egészséges, aktív hölgy vagyok, aki jelenleg a (kórházi adatok törlésre kerültek) kórházban fekvőbetegként kezelnek. 3 hete antibiotikumokat szedek, és még mindig nem vagyok jobban. A vakcina olyan események láncolatát indította el, amelyek miatt két alkalommal kellett kórházba kerülnöm, és két alkalommal voltam a sürgősségi osztályon, valamint többször voltam orvosnál. Tüdőgyulladást, mellhártyagyulladást, a szív egyik oldala körüli folyadékot és szinusz tachikardiát diagnosztizáltak nálam.

Több vizsgálaton is átmentem, és nem tudják, miért ver olyan gyorsan a szívem, az orvos és több nővér is azt mondta, hogy valószínűleg a vakcina miatt van, és talán meg kell tanulnom együtt élni vele. Azt mondták, hogy több ember is van itt ugyanezekkel a tünetekkel.

Én magam is beszéltem több emberrel, akik mindannyian vakcinasérültnek tűnnek. Jelenleg egy kórteremben vagyok, ahol majdnem 30 ember van, és úgy tűnik, hogy a fele a vakcina után van itt, többeknek vérrögökkel, egy 16 éves fiatalembernek súlyos fejfájással és eszméletvesztéssel, aki egy hete kapta az első Pfizert. Van két 19 éves lány, akiknek légzési nehézségeik és mellkasi fájdalmaik vannak az oltás után néhány nappal.

Amikor péntek este a sürgősségin voltam, egy 23 éves fiatalembert vittek be, akit magas pulzussal vittek az újraélesztésbe, mert aznap kapta a Pfizer vakcinát.

Több más emberrel is beszéltem, akik az oltást követő napokon belül súlyosan megbetegedtek, néhányan görcsrohamokkal, néhányan vérrögökkel, néhányan tachycardiával.

Úgy tűnik, hogy az orvosok és a nővérek tisztában vannak azzal, hogy mi történik. Én csak azt akarom, hogy az orvosi kezelés meggyógyítson, és hogy folytathassam az életemet.

Jóhiszeműen vettem be az oltást, próbáltam helyesen cselekedni, és mert nyomást éreztem és féltem, de most attól félek, hogy nem leszek jobban, és nem kapom meg a szükséges segítséget, és ez még ijesztőbb.

Kérem, osszák meg a történetemet, szeretnék beszélni egy újságíróval vagy bárkivel, aki segíthet elmondani a történetemet és figyelmeztetni másokat.

Paddy Hennessy, az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyitottságért" szóvivője szerint a szervezet "egy olyan közösséget épít, amely napról napra növekszik, és amelynek nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Szeretnék továbbá szívből jövő köszönetet és hálát mondani az összes írországi egészségügyi dolgozónak, akiknek többsége fáradhatatlanul dolgozott, hogy a legnehezebb körülmények között is kivételes ellátást nyújtson".

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-teszteket-rakos-betegeken-vegeztek-el-pillanatokkal-a-halaluk-elott