2021. augusztus 23., hétfő

Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a Pfizer vakcinának

 

Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a Pfizer vakcinának, ezért győződjön meg róla, hogy ELŐSZÖR az oltóanyagot ellenőrzi.

Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a COVID vakcináknak; nincs nyilvános meghallgatás; nincs átláthatóság; nincs nyílt felülvizsgálata a vakcinaadatoknak.

Dr. Nass fontos megjegyezni, hogy az új, jóváhagyott vakcina márkanevet (Comirnaty) visel, és felelősséggel jár a használata, míg a márka nélküli, sürgősségi használatra szánt vakcina nem viselte/viszi. Kockáztatná-e a Pfizer, hogy felelősségre vonják a termékéért, tekintettel a jelenlegi biztonsági adataira? (Egy új törvényjavaslat a Kongresszusban megpróbálja megszüntetni a felelősségüket).

A legutóbbi, későbbi hozzászólásában Nass megjegyzi, hogy valószínűleg először az összes régi Pfizer-készletet fogják felhasználni, AMELYNEK NINCS MÁRKANEVE, amelyet korábban sürgősségi felhasználásra engedélyeztek és nem kötelezően felhasználható, miközben elhitetik velünk, hogy kötelezően felhasználható. Más szóval, a tényleges injekciós üveg, amelyből a vakcinát kivonják, KRITIKUS fontosságú. Nincs márkanév? Sürgősségi felhasználás, nem kötelező, a Pfizer nem felelős. Márkanév? Kötelező, a Pfizer viseli a felelősség veszélyes kockázatát (mielőtt a Kongresszus a segítségükre siet):

Tehát az én következtetésem az, hogy a szövetségiek azt akarják, hogy a lakosság azt higgye, hogy az oltóanyag, amit kapnak, engedélyezett, ami arra fogja késztetni az embereket, hogy beadják, mert azt hiszik, hogy most már kötelezővé tehető, de ehelyett a lakosság szinte biztos, hogy az EUA fiolákat kapja meg helyette, hogy megmentse a Pfizer hátsóját.

* Meg fogja tudni mondani a különbséget, amikor meglátja az oltóanyag fiolát. A levél elmagyarázza, hogy a COMIRNATY feliratú injekciós üvegek lesznek az engedélyezettek, a többin (EUA alatt) pedig valami olyasmi áll majd, hogy Pfizer BioNTech Covid-19 oltóanyag, a COMIRNATY márkanév nélkül.

A kísérleti vakcinák "sürgősségi felhasználásának engedélyezésétől" a "teljes körű engedélyezésig" száguldottunk. Bumm.
Annak ellenére, hogy a COVID vakcinák teljes körű engedélyezése előtt "átláthatóságot" ígértek, az FDA ma megadta a végleges zöld utat. Slam-dunk.

És NEM volt nyilvános meghallgatás.

A "teljes jóváhagyás" azt jelenti, hogy a vakcina marketing/megfélemlítés/megrendelés kampányok sokkal nagyobb sebességre fognak kapcsolni. "Nos, most már SENKINEK NINCS oka visszautasítani az oltást. Az FDA szerint teljesen biztonságos és hatékony."
Nyilvánvaló, hogy az FDA még a mainstream "szakértőket" sem akarta megengedni, hogy a jóváhagyás előtti nyilvános meghallgatáson felszólaljanak; az ügynökség nagyon feszített tempóban működik. Nincs botlás. Nincs disszidálás.

Egy 8/20-i cikk a BMJ-ben ("Covid-19: FDA set to grant full approval to Pfizer vaccine without public discussion of data") idéz néhányat ezek közül a más véleményen lévő mainstream profik közül. Például:

"Kim Witczak, egy gyógyszerbiztonsági szószóló, aki az FDA pszichofarmakológiai gyógyszerekkel foglalkozó tanácsadó bizottságában a fogyasztók képviselőjeként tevékenykedik, azt mondta, hogy a döntés eltávolított egy fontos mechanizmust az adatok vizsgálatára.".

"Ezek a [FDA] nyilvános ülések elengedhetetlenek a bizalom és a bizalom kiépítéséhez, különösen akkor, amikor a vakcinák villámgyorsan, sürgősségi felhasználási engedély alapján kerültek piacra" - mondta. 'A nyilvánosság megérdemel egy átlátható folyamatot, különösen, mivel az emlékeztetők és a megbízások iránti igény gyorsan növekszik. Ezek az ülések olyan platformot kínálnak, ahol a jóváhagyás előtt fel lehet tenni a kérdéseket, meg lehet oldani a problémákat, és az adatokat alaposan meg lehet vizsgálni"."

"Witczak egyike annak a több mint 30 aláírónak, akik aláírták azt a polgári petíciót, amely felszólítja az FDA-t, hogy tartózkodjon a covid-19 vakcina teljes jóváhagyásától ebben az évben, hogy több adatot gyűjtsön. Figyelmeztetett, hogy egy [nyilvános FDA] ülés nélkül "fogalmunk sincs, hogy milyenek az adatok".""

"Már az is aggasztó, hogy a teljes jóváhagyást 6 hónapnyi adatra alapozzák, annak ellenére, hogy a klinikai vizsgálatokat két évre tervezték" - mondta. 'Nincs kontrollcsoport, miután a Pfizer még a vizsgálatok befejezése előtt placebót ajánlott fel a termékből a résztvevőknek'."

"A covid-19 vakcina teljes jóváhagyásának nyílt nyilvános fórumon kell történnie, hogy mindenki láthassa. Ez precedenst teremthet a jövőbeni vakcinák jóváhagyására vonatkozó alacsonyabb normák tekintetében'".
Értsék meg - az FDA-nak ez a lesújtó kritikája egy olyan személytől származik, aki a közegészségügyi intézményen BELÜL működik.

A világ minden tájáról érkező, vakcinák okozta sérülésekről és halálesetekről szóló jelentések cunamija közepette az FDA bebizonyítja, hogy olyan ügynökség, amely habozás nélkül igazolja a csonkítást és a gyilkosságot.

Forrás:

Az FDA és a Pfizer-BioNTech csak névre szóló engedéllyel ver át minket? És miért akarják annyira, hogy beoltassanak minket?
DR. MERYL NASS, MD
Ez egy bonyolult jogi érvelés, de mivel a hatalmas pénzösszegek potenciális elvesztésén múlik, úgy gondolom, jó esély van arra, hogy a tippem helyes.

Az EUA vagy "engedélyezett" vakcinák és gyógyszerek kísérleti vakcináknak minősülnek. A kísérleti termékekhez tájékozott beleegyezés szükséges, és egyéb korlátozások is vonatkoznak a felhasználásukra. A legtöbb jogász úgy véli, ahogy én is, hogy ezeket nem lehet jogilag kötelezővé tenni, mert megkövetelik a visszautasítás jogát. Ez az EUA jogszabályban szerepel. Nem létezhetnek olyan jóváhagyott, engedélyezett gyógyszerek sem, amelyek ugyanazt teszik, mint az EUA gyógyszer vagy vakcina, és természetesen ebben az esetben mind a HCQ, mind az IVM képes megelőzni és kezelni is a Covidot.

Ez zavarta a szövetségi kormányt. És ezért július végén a DOJ Jogi Tanácsadó Irodája jogi szakvéleményt készíttetett arról, hogy az oltást akkor is ki lehet kényszeríteni, ha a vakcinák csak engedélyezettek. Az OLC érvei azonban nevetségesek voltak, ezért figyelmen kívül hagyták őket.

Amikor ez nem jött be, a szövetségi fenyegetések súlyossá váltak. Először a mandátumokról volt szó, "ha a kormánnyal akartak üzletet kötni". Aztán a hadseregre vonatkozó mandátumok. Aztán az egészségügyi dolgozókra, iskolákra, főiskolákra, mindenre. És a szövetségi dolgozókra.

De jogilag mindezek a mandátumokkal kapcsolatos fenyegetések az engedélyezéshez, azaz a "jóváhagyáshoz" kötöttek. Senki sem akart bíróságra menni, hogy megvédje az EUA szerinti mandátumot. És a szövetségiek valószínűleg megígérték az összes munkaadónak, iskolának, államnak stb., hogy a főiskolák és iskolák előtt kiadják az engedélyt.

De van egy hatalmas elefánt a szobában. Az EUA-k értelmében a kormány fizet a termékért, és a gyártónak NINCS felelőssége, kivéve, ha bizonyítani tudja a szándékos kötelezettségszegést, ÉS a DHHS minisztere nem engedi meg, hogy pereljen. Ez soha nem történt meg.

De amint a terméket (ma a Pfizer vakcináját) engedélyezik, az EUA szerinti felelősségi pajzs eltűnik. Hacsak nem született titkos megállapodás az engedélyezés utáni felelősségről, ami valószínűleg nem törvényes, a Pfizer felel minden olyan sérülésért, amelyet az engedélyezett vakcina okoz. A VAERS-adatok alapján pedig úgy tűnik, hogy a Pfizer vakcinája rekordszámú sérülést és halálesetet okoz.

Az FDA ma kiadott engedélyező levele szokatlan volt. Kimondta, hogy az oltóanyag jelenlegi palackjai, amelyek nem a "Cominarty" márkanévvel vannak ellátva, továbbra is engedélyezettek, nem pedig jóváhagyottak. Csak az újabb, "Cominarty" címkével ellátott palackok lesznek engedélyezett, engedélyezett termékek.

Ez azt jelenti, hogy az embereket nem lehet arra kötelezni, hogy a régi palackokból kapjanak oltóanyagot. De ha mégis elfogadják a nem márkás vakcinát, nem perelhetnek, ha megsérülnek.
Ha a márkás oltóanyagot kapják, és megsérülnek, akkor kötelezhetik őket, hogy szedjék azt, de kártérítésért be is perelhetik a vállalatot.
A következő történhet. Az FDA kiadott egy engedélyt, így mindenki azt hiszi, hogy a megbízás mostantól hatályos. De ha nem az új, "Cominarty" címkével ellátott vakcinát adják be, hanem csak a régi, engedélyezett vakcinát, akkor nem engedélyezett terméket használnak, és nincs tényleges mandátum. És nincs lehetőség perelni, ha valaki megsérül.

Ha megnézték a Pfizer és Izrael vagy Albánia között kiszivárgott szerződéses dokumentumokat, vagy hallottak a Brazíliában aláírt szerződésről, valószínűleg egyetértenek velem abban, hogy a Pfizer nem lenne hajlandó felelősséget vállalni ezért a termékért.

Tehát: ha nincs ráírva, hogy "Comirnaty", akkor nem lehet megbízni benne. Ha az áll rajta, hogy "Comirnaty", akkor kötelezővé tehető. De ha nincs ráírva, hogy "Comirnaty", akkor még mindig kísérleti jellegű, és nem lehet kényszeríteni a szedésére, és ha mégis megsérül, akkor nincs szerencséje.

Ne írj alá felelősségvállalási nyilatkozatot erre a termékre! Ne írja alá, hogy lemond a jogairól, ha szedi.
Gondolom, a Pfizer továbbra is a régi "engedélyezett" vakcinát fogja szállítani, hogy elkerülje a felelősséget... és ez megmagyarázza az FDA ma reggeli levelében szereplő kavarodást. Ha igazam van, akkor nem kell bevenni... Mindenesetre addig nem, amíg a Pfizer meg nem szabadul a felelősségi problémától... ami megtörténhet, mivel a Kongresszusban törvényjavaslatot nyújtottak be a Pfizer problémájának megoldására. Ez a 2021. évi vakcinasérülések korszerűsítéséről szóló kártérítési törvény.

Törvényhozóink ismét a busz alá fognak lökni minket, és megszüntetik a gyártó felelősségét azon kevés oltóanyag esetében, amelyek még megvannak? Legyenek előre figyelmeztetve.
A törvényjavaslatot itt követheti nyomon.

Forrás: https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-teljes-koru-jovahagyast-ad-a-pfizer-vakcinanak

FDA/Média burkolt játék: Pfizer "vakcina" nem lett jóváhagyva végül is

Alig 24 óra alatt a mainstream médiakomplexumot elárasztotta a "Teljes jóváhagyás!" főcím a Pfizer génterápiás injekciójáról. Kezdődjék a vakcinamegbízások!

Anthony Fauci nagyon örül ennek a hírnek, és kijelentette: "sokkal több [oltási] mandátumot fogunk látni, mert lesznek olyan intézmények és szervezetek, amelyek korábban vonakodtak attól, hogy előírják a védőoltásokat, és most sokkal inkább felhatalmazva érzik majd magukat, hogy ezt megtegyék".

De várjunk csak! Valami nem stimmel ezzel az új rohamléptékkel, hogy a tűt a karodba szúrják.

Először is, a Pfizer gyógyszeróriás nem közvetlenül fejlesztette ki az mRNS-oltást: 2018-ban felbérelt egy német céget, a BioNTech-et, hogy ezt megtegye helyettük. Ezt követően közös marketing/gyártási megállapodást kötöttek, hogy az így kapott terméket a világba juttassák. A BioNTech tehát nem a Pfizer leányvállalata. Közös 2018-as sajtóközleményük szerint megtudjuk, hogy:

"A megállapodás értelmében a BioNTech és a Pfizer közösen végez majd kutatási és fejlesztési tevékenységet az mRNS-alapú influenza elleni vakcinák fejlesztésének elősegítése érdekében. A Pfizer kizárólagos felelősséget vállal az mRNS-alapú influenza elleni vakcinák további klinikai fejlesztéséért és forgalmazásáért, miután a BioNTech befejezte az első humán klinikai vizsgálatot".

Ez utóbbi humán klinikai vizsgálat az, amit a BioNTech nevében az FDA-nak adtak át értékelésre, hogy az FDA "jóváhagyást" kapjon. A BioNTech az oltást Comirnaty-nak nevezte el. A Pfizer nem végezte el a saját vizsgálatát, nemhogy benyújtotta volna az FDA-nak.

A két vállalat közötti szerződéses fejlesztési megállapodás miatt nem világos, hogy a BioNTech injekciója azonos-e azzal, amit a Pfizer Amerikában, vagy bárhol máshol is forgalmaz. Ennek ellenére a média és az FDA a Pfizer/BioNTech-et népszerűsíti anélkül, hogy különbséget tennének a kettő között.

Amit az FDA hétfőn (8/23) "jóváhagyott", az a Comirnaty volt, amely a Pfizer/BioNTech munkamegállapodás BioNTech oldalához tartozik.

Más szóval, a Pfizer még csak képben sincs a jóváhagyással kapcsolatban, és továbbra is a sürgősségi felhasználási engedély alapján árulja a szuri változatát. Ismétlem, a Pfizer semmilyen mRNS-vakcinára nem rendelkezik jóváhagyással.

Nos, a BioNTech kérelmével és az FDA kezelésével rengeteg probléma van. A BioNTech humán klinikai vizsgálatát vizsgáló orvosszakértők meglehetősen riasztóak. Ezekkel a kérdésekkel itt nem kívánok foglalkozni, de részletes elemzésük hamarosan megjelenik.

Ez a jelentés csak rámutat az FDA és a mainstream média kétszínű viselkedésére, amely azt a tévhitet terjeszti, hogy a Pfizer injekciója teljes FDA jóváhagyással rendelkezik.

Ennek érdekében megtaláltam az FDA 2021. augusztus 23-án kelt hivatalos sajtóközleményét, amelynek címe: "Az FDA jóváhagyta az első COVID-19 vakcinát". Elismerésünkre legyen mondva, hogy a címet helyesen adták meg, de a szöveg többi része zavaros. Elég csak az első bekezdésre vetnünk egy pillantást, hogy lássuk, mi történt:

Ma az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal jóváhagyta az első COVID-19 vakcinát. A vakcina Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina néven került forgalomba, és mostantól Comirnaty (koe-mir'-na-tee) néven kerül forgalomba, a COVID-19 betegség megelőzésére 16 éves és idősebb egyéneknél. A vakcina továbbra is rendelkezésre áll sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján, többek között a 12-15 éves korú egyének számára, valamint bizonyos legyengült immunrendszerű egyéneknél a harmadik adag beadására. [kiemelés hozzáadva]

Azt mondani, hogy a "vakcina ismert", nem egy konkrét, az FDA vagy bárki más által kijelölt név. Csak azért lehet BioNTech, mert ők rendelkeznek a terméknévvel Comirnaty. Hogy egyértelmű legyen, a Comirnaty megkapta az FDA jóváhagyását.

A következő mondatban az FDA azt mondja: "A vakcina továbbra is elérhető sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján is". Látja, hogy két külön termékről beszélnek? A második példány a Pfizeré, az előbbi pedig a BioNTech-é. A Pfizer oltást NEM engedélyezték, és továbbra is az EUA alatt van, mint korábban.

Van egy másik megkülönböztető, amely ezt bizonyítja. A Comirnaty 16 éves és idősebb személyek számára engedélyezett. Az EUA gyógyszer a 12-15 éves egyének számára engedélyezett.

Végül az FDA által a Pfizer számára küldött jóváhagyó levél 8. lábjegyzetében szerepel,

"Az engedélyezett vakcina összetétele megegyezik az EUA által engedélyezett vakcináéval, és a termékek felcserélhetők egymással a vakcinázási sorozat elvégzésére anélkül, hogy biztonsági vagy hatékonysági aggályok merülnének fel. A termékek jogilag különböznek egymástól, bizonyos különbségekkel, amelyek nem befolyásolják a biztonságosságot vagy a hatékonyságot". [kiemelés hozzáadva]

A "bizonyos különbségek" nincsenek részletezve, de teljesen világos, hogy a két oltás jogilag különbözik egymástól.

Az FDA és a Pfizer most játszott el egy burokjátékot, amely a világgal elhiteti, hogy a Pfizer gyógyszerét jóváhagyták, de ez nyilvánvalóan nem így van! Ez a ködösítés, ha nem egyenesen megtévesztés, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság lábaihoz tartozik. Ennek ellenére az egész nemzet minden elképzelhető oldalról el van ájulva az oltási kötelezettségektől. Ráadásul a zűrzavart Dr. Anthony Fauci és az orvosi technokraták vidám csapata is erősíti, akik teljesen biztosak abban, hogy a cél szentesíti az eszközt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/pfizer-vakcina-vegul-is-nem-lett-jovahagyva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése