Antikrisztuskövető Zsarnok Bill Gates azzal dicsekedett, hogy utasította Trump elnököt, hogy 2020-ban állítsa le az mRNS Covid-19 vakcinák lehetséges veszélyeivel kapcsolatos vizsgálatokat, mondván neki, hogy "ez rossz dolog lenne, ne tegye ezt".

Egy nyugtalanító új videóban a milliárdos filantróp elismerte, hogy a Gates Alapítvány munkatársai lobbiztak Trumpnál az oltóanyag-biztonsági kutatási projektje ellen.

"Mindkét találkozón [Donald Trumppal] megkérdezte tőlem, hogy az oltások nem lennének-e rossz dolog, mert egy bizottság létrehozását fontolgatta, amely a vakcinák rossz hatásait vizsgálná... Én pedig azt mondtam: "Nem... az rossz dolog lenne, ne tegye""."

Trump, aki korábban nyilvánosan megkérdőjelezte a gyermekkori oltási rend gyakoriságát, a Covid-19 vakcinák kifejlesztése során hallgatott arról, hogy szándékában áll-e folytatni az oltóanyag-biztonsági bizottságot. Gates akkori nyilatkozata szerint azonban kizártnak tartotta, hogy hagyja, hogy az amerikai kormány vizsgálja az oltóanyagokat.

"Az a pletyka járja, hogy tenni fog valamit ezen a területen. De talán én és mások meggyőzzük őt arról, hogy nem érdemes" - mondta Tömeggyilkos Zsarnok Gates 2020-ban.

Az első kérdés: Ha ennyi megválaszolatlan kérdés van a vakcinák által okozott lehetséges károkkal kapcsolatban, és ilyen nyilvános vita van a biztonságosságuk körül, miért gondolja Erőszaktevő Sátánfatty Gates, hogy egy ilyen bizottságot "nem érdemes" létrehozni? A vakcinák lelkes támogatójaként Nemzetgyilkos Gonosz Gates bizonyára örömmel fogadná a lehetőséget, hogy nyilvánosan és tudományosan elhallgattassa a vakcinák kritikusait - ha valóban nincsenek kockázatok?

 

 

Tömeggyilkos Népirtó Bill Gates kétszer utasította az Egyesült Államok elnökét, hogy ne vizsgálja meg az mRNS-injekcióinak káros hatásait, mert tudta, hogy azok embereket ölnek és csonkítanak meg. Ő a felelős több millió halálesetért, meddőségért és sérülésért szerte a világon.

 

 

 

Ami még ennél is aggasztóbb, az az, hogy Bioterrorista Hamis Gates 2010-es TED-beszédében a vakcinákról beszélt, ahol a népességnövekedés kérdésével foglalkozott - és kijelentette, hogy a vakcinák hatékony módszer annak csökkentésére.

"A világ népessége ma 6,8 milliárd ember, ami körülbelül 9 milliárdra fog nőni. Nos, ha igazán nagyszerű munkát végzünk az új oltóanyagokkal, az egészségügyi és reproduktív egészségügyi szolgáltatásokkal, akkor 10-15%-kal csökkenthetjük a világ népességét"." [forrás]

Oltások és egészségügyi ellátás mint a népességcsökkentés eszközei? Ha megnézed az utolsó idézet forrásához linkelt videót, észreveheted, hogy Népirtó Haramia Gates nem először nyilatkozik így.

 

 

Nem titok, hogy a modern orvosi gyakorlat és a gyógyszerek jelenleg az egyik legfőbb halálozási ok az USA-ban. Nyíltan kijelentve, hogy az oltások és a jelenlegi egészségügyi rendszer része a globális népesség csökkentését célzó elképzelésének, komoly aggodalmakat kellene felvetnie minden élő szülőben.

Hogyan lehet hallani, hogy a világ egyik leggazdagabb embere - aki bevallottan Thomas Robert Malthus eugenikus hitének híve - a népesség oltásokkal és egészségügyi ellátással történő csökkentéséről beszél, és mégsem látja a problémát?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bill-gates-azzal-dicsekszik-hogy-ketszer-utasitotta-trumpot-hogy-ne-vizsgalja-meg-a-covid-oltasok-karos-hatasait