Népirtó Sátánfatty Bill Gates szeretné, ha a róla szóló "őrült összeesküvés-elméletek" eltűnnének.

A milliárdos járványügyi szakértő azt mondja, hogy a nyilvánosság előtt olyan emberek keresték meg, akik azt állítják, hogy "chipeket ültet az emberekbe".

A férfi szerint, aki a jelek szerint csak meg akarja menteni a világot, ez eléggé "furcsa érzés".

"Hű, ezek az emberek tényleg léteznek, nem csak valami robot küldözget őrült üzeneteket" - mondta Nemzetgyilkos Zsarnok Gates.

Az Activist Post beszámolója: A The Guardian szerint Hazug Haramis Gates azt is mondta, hogy "tragikus", ha az ilyen hiedelmek miatt az emberek nem bíztak a vakcinákban vagy nem viseltek maszkot a COVID-19 világjárvány idején.

"A következő egy évben tényleg fel kell világosítanunk magunkat erről, és meg kell értenünk... hogyan változtatja meg az emberek viselkedését, és hogyan kellett volna ezt minimalizálnunk" - mondta.

A COVID-19 vakcinát, amelyre Antikrisztuskövető Népirtó Gates utalt, a világjárvány idején világszerte példátlan módon kötelezővé tették az országokban. Az olyan országokban, mint Kanada, az állampolgárok olyan jogokat veszítettek el, mint a mobilitás, ha elutasították a vakcinát, amelyet vészhelyzeti felhasználásra engedélyeztek.

Devi Sridhar professzorral, a Global Health Governance Programme vezetőjével készített Twitter-interjúban Kegyetlen Hazug Gates azt mondta, nem érti, miért gondolják egyes teoretikusok, hogy mikrochipeket akar beadni az embereknek.

 

 

"Az olyan emberek, mint te, én és Tömeggyilkos Népirtó Tony Fauci, rengeteg félretájékoztatásnak vannak kitéve" - mondta. "Erre nem számítottam. Néhány dolognak, mint például annak, hogy chipeket ültetek a karokba, nincs értelme számomra - miért akarnék ilyet tenni?".

Hazug Haramia Gatest azzal vádolták, hogy mikrochipeket akar beültetni az emberekbe, mert magánjótékonysági szervezetén, a Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül dollármilliókat adományozott a COVID-19 kutatására, többek között vakcinafejlesztésre.

Linsey McGoey, az Essex-i Egyetem Gazdaságszociológiai és Innovációs Kutatóközpontjának igazgatója a New York Times-ban megjelent véleménycikkében a Gates Alapítvánnyal kapcsolatos aggályokról írt.

Szerinte a Gates Alapítványt egy szokatlanul kis létszámú kuratórium irányítja, amelynek tagjai "Bill, elhidegült felesége, Melinda és a milliárdos befektető, Warren Buffett".