-ELŐSZÖR:
A 20-as, 30-as években akarták létrehozni. Teddy Roosevelt és Woodrow Wilson elnöksége alatt Amerika mélyen a britek által irányított elitosztály befolyása alá került az Egyesült Államokban, és nemzetközi szinten egyaránt.
1919. május 30-án megalakult a Nemzetközi Ügyek Intézete (más néven Chatham House) . Az alapítók között volt a hatalmas befolyással rendelkező Jacob Schiff, Paul Warburg német-amerikai pénzember és Edward M. House Wilson-tanácsadó, akik elősegítették az Egyesült Államok Federal Reserve Systemének 1913-as megalapítását és részt vettek az orosz bolsevik forradalom finanszírozásában is.
1919-ben pedig a Round Table csoport létre hozta a Népszövetséget, és elindult az új világrendet célzó nemzetállami-ellenes program, amely nagyon csekély ellenállással söpört végig Európa és a Nemzetközösség nemzetein.
1920 márciusában akarták ratifikálni, de az Egyesült Államok Szenátusa 49-30 arányban megszavazta a Liga-szerződés és szövetség ratifikációjának elutasítását, az antiglobalista Warren Harding elnöknek köszönhetően.
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Liga ellenzőit eltették láb alól: Warren Harding 1922-ben osztrigamérgezésben halt meg, a német Walter Rathenaut pedig 1923-ban gyilkolták meg ..)))

MÁSODSZOR:
Ezt követően a teljes káosz alakult ki a kérdésben, majd a globális elit a 1929-33-as gazdasági válságot akarták felhasználni arra, hogy gyorsan keresztül vigyék az új világrend tervét, a bankárok diktatúráját.
De FDR ezt megakadályozta azzal, hogy az Egyesült Államok nem képviseltette magát, kvázi szabotálta a londoni konferenciát.
Az Egyesült Államok nélkül pedig nincs új világrend.
Franklin D.Roosevelt, egész életében komoly csatát vívott a Wall Street pénzemberei ellen, akik 1932.februárjában merényletet kíséreltek meg ellene, majd 1934-ben JP Morgan által támogatott katonai puccsal akarták eltávolítani.

HARMADSZOR:
Hitlert ugyan a Wall Street bankárai juttatták hatalomra azzal a céllal, hogy rajta keresztül hajtják végre az új világrend totalitárius világdiktatúráját.
De Hitler nem hajtotta végre a parancsot, és ő akart egyeduralomra törni, és az okkult erők hatása alá került.
Ezért szövetkezett ellene Oroszország és a Nyugat, hogy legyőzzék.
Hitler tudta, hogy a mennyiségi fölény miatt nem nyerheti meg a háborút, ezért expedíciókat szervezett Antarktiszra, és a háború után oda telepítette a katonai-hadi bázisát. Nem véletlen, hogy a közeli Argentínát választották menedéknek a náci tisztek.
1942-ben a nácik erődemonstrációt tartottal Los Angelesben, majd 1945-ben Washingtonban.
https://www.magyarhirlap.hu/tudomany/20230519-mi-volt-az-1942-es-los-angeles-i-legi-csata
https://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C.,_UFO_incident
https://onlinetaltos.blog.hu/2020/02/09/az_1952-es_washingtoni_ufo_invazio
Ezt követően indult el Byrd adminális expedíciója, amit a nácik rommá zúztak.
Majd a legfőbb hatalmak részvételével létrejött a titkos Antarktiszi Egyezmény, amiről nem tudunk szinte semmit.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tucker-carlson-idos-idiotanak-nevezi-klaus-schwabot/