A költség-haszon elemzés1 az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság nyilvánosan elérhető hivatalos adatait vizsgálta minden korcsoportra vonatkozóan, és összehasonlította az összes halálozási okot a COVID-19 okozta halálozás kockázatával.

"Minden 50 év alatti korcsoportban nagyobb a halálozás kockázata a COVID-19 oltás után, mint egy nem oltott személynél a COVID-19 halálozás kockázata" - állapította meg Seneff és Dopp. A fiatalabb felnőttek és gyermekek esetében nincs előny, csak kockázat.

"Ez az elemzés konzervatív" - jegyzik meg a szerzők - "mert figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az oltás okozta káros események, mint a trombózis, a szívizomgyulladás, a Bell-bénulás és más oltás okozta sérülések rövidített élettartamhoz vezethetnek.

Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a COVID-19 halálozás kockázata körülbelül 90%-kal csökken, ha minden tüneteket mutató, magas kockázatú személyt korai kezelésben részesítenek, akkor csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a COVID-19 oltások kötelezővé tétele meggondolatlan.

Figyelembe véve az olyan antitest-rezisztens változatok megjelenését, mint a Delta és Omicron, a legtöbb korcsoportban a COVID-19 oltás magasabb halálozási arányt eredményez, mint a COVID-19 az oltatlanok esetében."

A valós életben jelentkező kockázatcsökkenés elhanyagolható

 

Az elemzés abban az értelemben is konzervatív, hogy csak az injekció beadásától számított egy hónapon belül bekövetkező COVID-oltás okozta haláleseteket veszi figyelembe. Ha megnézzük az amerikai Vakcina Mellékhatásokat Jelző Rendszert (VAERS), akkor most azt látjuk, hogy a halálos áldozatok közül sokan 2021 áprilisa körül vagy korábban kapták meg az oltást, így tudjuk, hogy az oltás akkor is jelentősen megrövidítheti az életet, ha nem halunk meg az első hónapban. Ahogyan azt Seneff és Dopp tanulmánya részletezi:

"A COVID-oltásokból eredő abszolút valós életkori kockázatcsökkenés (ARR) ... a 18 év alatti gyermekek esetében a negatív 0,00007%-os alacsony értéktől (a COVID okozta halálozás kockázatának növekedése az oltás következtében) a 80 év feletti személyek esetében a COVID okozta halálozás kockázatának pozitív 0,183%-os (0,00183) csökkenéséig terjed....

A COVID oltás növeli a halálozás kockázatát, és nettó negatív hasznot, azaz a halálozás kockázatának növekedését eredményezi ... a 60 évnél fiatalabb korcsoportok esetében. Más szóval, a COVID-oltások a 60 év alattiak esetében a halálozás valószínűségének nettó növekedését, nem pedig csökkenését okozzák.

A 60 év felettiek esetében a COVID-oltások előnye elhanyagolható, a 60-69 évesek esetében a halálozás valószínűségének 0,0016%-os csökkenésétől a 80 év felettiek esetében a halálozás valószínűségének 0,125%-os csökkenéséig terjed. Mivel a megelőző kezeléseket gyakran egészséges személyeknek adják, a vakcinának az előnyökhöz képest nagyon kis kockázatot kell jelentenie.

Így az ilyen magas halálozási kockázat (VFR) a COVID-oltásokból származó kockázatcsökkentés alacsony előnyével (ARR) szemben nem elfogadható, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy alacsony költségű, hatékony kezelések állnak rendelkezésre, amelyek ráadásul akár 90%-kal vagy még nagyobb mértékben is csökkentenék a COVID-19 halálozási arányát, ha a magas kockázatú személyeknél a tünetek megjelenésekor azonnal biztosítanák.".

 

Eközben a Spiro Pantazatos és Herve Seligmann kutatók által készített elemzés2 adatai arra utalnak, hogy a VAERS-hez bejelentett amerikai halálesetek száma 20-szorosára csökken. Elemzésük alapján kiszámították az oltási halálozási arányokat (VFR), az egy COVID haláleset megelőzéséhez szükséges kezelések/oltások számát (NNT), az egy COVID haláleset megelőzéséhez szükséges oltási halálesetek várható számát, valamint az oltási halálesetek várható számát a COVID halálesetekhez képest korcsoportonként.

KorcsoportVFR – Vakcina halálozási arányaNNT egy COVID-halál megelőzéséreVárható halálos oltások száma egy COVID-halál megelőzéséreA vakcina miatti halálozások várható száma a COVID-halálozáshoz képest
18 alatt 0,004% A vakcina magasabb COVID-halálozási arányt okoz A vakcina magasabb COVID-halálozási arányt okoz 51
18-29 között 0,005% 318 497 16 8
30-39 0,009% 164 538 15 7
40-től 49-ig 0,017% 55 516 9 5
50-től 59-ig 0,016% 11 760 2 1
60-tól 69-ig 0,026% 3,624 1 1
70-től 79-ig 0,048% 1300 1 0
80-tól 89-ig 0,057% 547 0 0

Összefoglaló megállapítások

Összefoglalva, e dokumentum legfontosabb megállapításai a következők:

 

A 18 év alattiak esetében a COVID-oltás növeli a COVID-19-ben való halálozás kockázatát; a 18 év alattiak 51-szer nagyobb eséllyel halnak meg az oltás következtében, mint ha nem kapják meg a COVID-et.A 18 és 29 év közöttiek esetében a COVID oltás 16-szor nagyobb valószínűséggel okoz halált, mint hogy megmenti az életüket, ha COVID-ot kapnak. Náluk nyolcszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az oltás következtében meghalnak, mint annak, hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.A 30 és 39 év közöttiek 15-ször nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID oltás miatt, mint hogy megakadályozzák a halálukat, és hétszer nagyobb valószínűséggel halnak meg az oltás miatt, mint hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.A 40 és 49 év közöttiek kilencszer nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID oltás miatt, mint hogy az megelőzné a halálukat, és ötször nagyobb valószínűséggel halnak meg az oltás miatt, mint hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.Az 50 és 59 év közöttiek kétszer (2-szer) nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-oltástól, mintha megelőzné egy COVID okozta halálukat, míg az oltástól való elhalálozásuk vagy a COVID okozta halálozásuk kockázata, ha nem oltják be őket, nagyjából azonos.Csak a 60 éves és idősebb korosztályoknál kiegyenlítődnek a kockázatok az oltás és a COVID-fertőzés között. A 60-69 éves korcsoportban az oltás minden egyes ember halálát megmenti a COVID-fertőzéstől, így eldönthető, hogy megéri-e az oltás egy adott személy számára.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-injekcio-80-ev-alattiak-szamara-halalosabb-mint-maga-a-covid-19