Miközben az orosz invázió elvonta a figyelmüket, az Egyesült Királyság kormánya közzétett egy jelentést, amely megerősíti, hogy teljes mértékben beoltottak most 10 halálesetből 9-et a Covid-19 vakcinával okoznak Angliában.

A brit Egészségbiztonsági Ügynökség által közzétett legfrissebb adatok megerősítik, hogy a halálozások száma drámaian emelkedik a háromszorosan beoltott lakosság körében, míg a nem beoltott lakosság körében folyamatosan csökken Angliában.

A legfrissebb adatok szerint az elmúlt hónapban minden 10 Covid-19 halálesetből 9-et a teljesen beoltottak, 5-ből 4-et pedig a háromszorosan beoltottak okoztak.

Sötét napok ezek Ukrajna polgárai számára, de ha valaki a főáramú híreket nézi vagy egy főáramú újságot olvas, azt hihetné, hogy az ukránok helyzete az egyetlen esemény, amely jelenleg a világon zajlik.

Az orosz inváziót a BBC News és a Sky News a nap 24 órájában végtelenített hurokban sugározza, és egy szót sem lehet hallani a Covid-19-ről, annak ellenére, hogy az elmúlt két évben csak propagandát és hazugságokat sugároztak a járványról.

Ilyenkor kellene figyelni, hogy milyen rossz híreket tesznek közzé csendben a háttérben, abban a reményben, hogy nem kapnak nagy figyelmet, mert nincs is jobb egy nemzetközi válságnál, hogy elterelje a közvélemény figyelmét arról, ami otthon történik.

Ezzel együtt nézzük meg, mit tett közzé "csendben" az Egyesült Királyság kormánya az elmúlt héten az angliai Covid-19 helyzettel kapcsolatban.

 

 

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) hetente közzéteszi a Covid-19 vakcina felügyeleti jelentését, a legutóbbi, február 24., csütörtök 22-én jelent meg, és itt tekinthető meg.

A legutóbbi jelentés 41. oldalán található 10. táblázat a Covid-19-es megbetegedések számát mutatja be az Angliában január 24. és 22. február 20. között történt oltási státusz szerint, és megerősíti, hogy a túlnyomó többség a háromszorosan beoltott lakosság körében volt regisztrálva.

Összesen 1 490 464 Covid-19-es esetet regisztráltak Anglia-szerte január 24. és február 20. között, és ebből 752 126 esetet a háromszorosan beoltott lakosságra, 404 030 esetet pedig a nem beoltott lakosságra, de ezek közül 303 107 esetet gyermekek körében.

Összességében a beoltott lakosság 1 086 434 esetet jelentett, ami azt jelenti, hogy a január 24. és február 20. közötti összes Covid-19-es eset 73%-át ők tették ki. Ha azonban a gyermekeket kivesszük az egyenletből, akkor azt találjuk, hogy a 18 év felettiek körében az összes Covid-19-es megbetegedés 91%-a az oltott lakosságra esett Angliában.

A legutóbbi jelentés 42. oldalán található 11. táblázat a Covid-19 kórházi kezelések számát mutatja be Angliában az oltási státusz szerint január 24. és 22. február 20. között, és megerősíti, hogy a túlnyomó többség ismét a háromszorosan oltott lakosság körében fordult elő.

Összesen 9230 Covid-19 kórházi kezelés történt Angliában január 24. és 22. február 20. között, és ebből 4936-ot a háromszorosan oltott lakosság, míg 2341-et a nem oltott lakosság, ebből 1132-et állítólag gyermekek.

 

 

De ez az a pont, ahol az adatoknak nem sok értelme van. Tudjuk, hogy Angliában jelenleg az Omicron a domináns változat, és tudjuk, hogy a náthával azonos súlyosságú betegséget okoz. Akkor miért van az, hogy az adatok szerint a Covid-19 kórházi felvételek száma a gyermekek körében több mint kétszerese annak, amit akkor regisztráltak, amikor a Delta volt a domináns törzs?

Az alábbi táblázat a Public Health England "Covid-19 Vaccine Surveillance Report - Week 36 - 2021" című jelentéséből származik, és azt mutatja, hogy 2021 32. és 35. hete között (amikor a Delta volt a domináns változat) mindössze 404 Covid-19 kórházi kezelést regisztráltak a 18 év alattiak körében Angliában.

A 18 éven aluliak körében a kórházi kezeléseknek ez a száma a legtöbb heti jelentésben jellemző, akkor mi a fenéért van az, hogy a Covid-19 kórházi kezelések száma a gyermekek körében most elérte az 1132-t?

Tudjuk, hogy a gyermekek soha nem voltak a Covid-19 okozta súlyos megbetegedés magas kockázatának kitéve, és mostanra már mindenkinek tudnia kellene, hogy egy személyt törött lábbal kórházba lehet szállítani, és Covid-19 kórházi kezelésnek minősülhet, ha a felvételét követő 28 napon belül egy nagyon megkérdőjelezhető teszttel Covid-19 pozitívnak bizonyul.

 

 

De azt is tudjuk, hogy az Egyesült Királyság kormánya és az NHS megpróbálja igazolni Chris Whitty professzor döntését, hogy felülbírálja az Oltási és Immunizációs Közös Bizottságot, és a Covid-19 vakcinát kínálja a gyermekeknek.

Azt látjuk, hogy az UKHSA manipulálja a számokat a már kórházban fekvő gyermekek tömeges tesztelésével, hogy azt a benyomást keltse, hogy a kísérleti Covid-19 oltás előnyös lenne a gyermekek számára?

Ha a kórházi kezelésekre vonatkozó adatokba a gyermekeket is beleszámítjuk, akkor azt találjuk, hogy a január 24. és február 20. közötti időszakban a Covid-19 elleni kórházi kezelések 75%-át a beoltott lakosság tette ki. Ha azonban kivesszük a gyermekeket, akkor azt találjuk, hogy a 18 éven felüliek körében az összes Covid-19 kórházi kezelés 85%-át a beoltott népesség tette ki Angliában.

Táblázatok, grafikonok az eredeti oldalon tekinthetők meg


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/10-halalesetbol-9-et-a-covid-19-vakcina-okoz