Majomhimlő? - Az amerikai kormányzat adatai bizonyítják, hogy a Covid-19 vakcina legalább 4925%-kal növeli az övsömör kockázatát.

A majomhimlő; vagy az új név, amit a WHO sürgősen próbál kitalálni, hogy ijesztőbbnek hangozzon, hamarosan a nap szava lesz a mainstream médiában, most, hogy tudják, mindenki unja már, hogy Ukrajnáról halljon.

Az Egészségügyi Világszervezet rendkívüli ülést hív össze, és valószínűleg június végére nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet hirdet az állítólagos betegség miatt.

Minden tagállam, beleértve az USA-t, az Egyesült Királyságot, Kanadát, Európát, Ausztráliát stb. is, törvényileg köteles lesz cselekedni és reagálni.

Az amerikai kormány által rendelkezésre bocsátott adatok azonban erősen arra utalnak, hogy az állítólagos "majomhimlő" járvány nem az, aminek látszik. A betegséget szinte lehetetlen megkülönböztetni a bárányhimlőtől/övsömörtől, és az amerikai kormányzat adataiból kiderül, hogy a Covid-19 oltás legalább 4925%-kal növeli az övsömör kialakulásának kockázatát.

Egy 1988-ban publikált tudományos tanulmány szerint gyakorlatilag lehetetlen megkülönböztetni a majomhimlőt a bárányhimlőtől. A bárányhimlőt pedig a varicella-zoster vírus okozza, és akárcsak közeli rokona, a herpes simplex vírus, élethosszig tartó lakhellyé válik a szervezetben.

 

 

És akárcsak másik rokona, a genitális herpesz, a varicella sokáig néma maradhat, az idegsejtekben rejtőzködve, később pedig újra aktiválódhat, és pusztítást végezhet a kínzó bőrbetegség, az övsömör formájában, amely hólyagos, égő bőrkiütés.

Forrás

Most az amerikai kormány, pontosabban a Betegségellenőrző Központok (CDC) által rendelkezésre bocsátott adatok erősen arra utalnak, hogy egyáltalán nem egy majomhimlő-járvány kitörésének vagyunk tanúi, hanem a Covid-19 vakcina által kiváltott övsömör eltussolásának.

A CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatbázisa szerint 2022. június 3-ig a CDC 18 026 olyan herpesz- és övsömör-fertőzéssel kapcsolatos jelentést dolgozott fel, amelyek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként jelentkeztek.

A 2008 és 2020 között rendelkezésre álló hivatalos adatok alapján az USA-ban beadott 1 millió adag influenza elleni vakcinára 0,6 herpesz/zsindelyfertőzéssel kapcsolatos mellékhatás jutott.

A 2022. június 3-ig rendelkezésre álló hivatalos adatok alapján azonban az USA-ban beadott Covid-19 vakcina 1 millió adagjára 30,7 herpesz/övsömör-fertőzéssel kapcsolatos nemkívánatos esemény jutott.

 

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy a CDC elismerte, hogy véleményük szerint a nemkívánatos eseményeknek mindössze 1-10%-át jelentik ténylegesen a VAERS-nek, ezért az 1 millió adagra vonatkozó arányok mindkét oltás esetében jelentősen magasabbak lehetnek.

A rendelkezésre álló adatok azonban azt mutatják, hogy a beadott Covid-19 injekció 1 millió adagjára vetített herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya 4 925%-kal magasabb, mint az influenza elleni vakcina 1 millió adagjára vetített herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya.

Ezért ez a hivatalos amerikai kormányzati adat azt bizonyítja, hogy a Covid-19 oltás legalább 4 925%-kal növeli az övsömör kialakulásának kockázatát.

Az Egészségügyi Világszervezet sürgősségi bizottsága 2022. június 23-án, csütörtökön ül össze, hogy felmérje, hogy az állítólagos majomhimlőjárvány nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet jelent-e.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-vagy-az-uj-nev-amit-a-who-surgosen-probal-kitalalni-hogy-ijesztobbnek-hangozzon