Világszerte számos szakember küzd azért, hogy kinyíljon a szemünk és ismertessék az igazságot azzal kapcsolatban, hogy mi áll a mostani hamis egészségügyi válság hátterében. Annak ellenére azonban, hogy adott terület elismert szakembereiről van szó, globális szinten a hivatalos hírekben és televíziókban cenzúrázzák őket.

Ennek ellenére számtalan orvos, újságíró, ügyvéd, író stb. fogalmaz meg cenzúrázatlanul és nyilvánosan bírálatot azzal kapcsolatban, ahogy a média és a kormányok saját érdekeik mentén kezelik az állítólagos járványt és a kísérleti vakcinákat, és céljuk, hogy tudatosítsák az embereket, mivel tudják, hogy minden tömegtájékoztatási eszköz azok ellen dolgozik, akik közzéteszik az igazságot.

Ha emberi lényekként meg akarjuk menteni életünket civilizációnk és családunk érdekében és vissza akarjuk szerezni a munkánkat, akkor nincs más választásunk, minthogy felkeljünk a hatalmasok ténykédésével szemben és kimondjuk: Elég volt!, és nem akarunk az egészségügyi zsarnokság és a kísérleti vakcina kísérleti egerei lenni.

Tudatnunk kell velük, hogy együtt sokan vagyunk és erősek vagyunk és nem hagyjuk magunkat becsapni, sem pedig hogy a félelem vezessen, amelyet ránk akarnak kényszeríteni, továbbá hogy nem tűrjük tovább a hamis és immár nem létező egészségügyi válság során meghozott durva intézkedéseket, mivel egyedüli céljuk az, hogy egy hamis biztonság nevében megfosszanak bennünket a szabadságtól és az igazságtól.