A "gyógyító" elme és a "misszionárius" elme megkülönböztetése ; meg kell növesztenünk a "spirituális gerincünket" - Tessa Lena

Amikor a becsületes és őszinte emberek megpróbálják másokra ráerőltetni a nézeteiket, civakodás és viták törnek ki. Hogyan jutottunk idáig? Változott a viselkedésünk, hogy a legrosszabbat hozzuk ki belőlünk? A propaganda és az agykontroll is szerepet játszott ebben?

Tessa Lena mindezt egy nemrégiben megjelent cikkében vizsgálja, és arra a következtetésre jut, hogy a válasz: "növelnünk kell a spirituális gerincünket".

Az alábbi szöveg a "Tömegképzés és a missziós elme" című cikkből származik: A Wounded Warrior's Cry' című cikkéből, amelyet Tessa Lena írt a Substack-on. Tessa Lena cikkére ITT tudsz feliratkozni és követni.

Tessa Lena

Ezt a történetet a Breggins, Desmet és Malone közötti meglehetősen sajnálatos szakadás ihlette, akik mindannyian nagyszerű munkát végeztek a múltban, és akiket tisztelek.

Nem akarok szaftos pletyka rovatot írni arról, hogy "ki mit mondott és melyik csapatot válasszuk", mivel a sportcsapat mentalitás egy vonat a semmibe és minden jó dolog gyilkosa. Teljesen megbízom briliáns énetekben, hogy minden oldalról elolvassátok a nézőpontokat, és kialakítjátok a saját véleményeteket - aztán annyiszor változtassátok meg a véleményeteket, ahányszor csak akarjátok az információk és a megérzésetek alapján.

Egy dolgot fogok mondani a logika és a tények kedvéért: nem hiszem, hogy Mattias Desmet a "tömegképződés" fogalmát használta volna a tömegek hibáztatására - ő csupán azt mondta, hogy létezik ilyen, és ez így is van.

A "tömegalakulás" létezik?

Rövid válasz: igen, de a rövid válasz nem elég.

Kezdjük a gyökereinkkel. Kik vagyunk mi ezen a Földön? Miért vagyunk itt egyáltalán? (Csak egy apró kérdés, szóval ... hm... egyáltalán nem kell nyomást gyakorolni.)

Mi, emberi lények, több világban létezünk (a "kvantum" szó a "dimenzió" lenne, ha jobban szeretitek az intellektuális szavakat). Létezünk abban, amit "fizikai világnak", vagy "anyagi világnak" nevezünk - amit látunk, hallunk és megérintünk -, és létezünk más dimenziókban is, amelyek jelenlétét csak érzékelni tudjuk. Az élet mindenütt ott van, ahol látunk, és ott is, ahol nem. A költői szó azokra a dimenziókra, amelyeket nem láthatunk, a "szellemi birodalom".

 

 

Őseink ezt nagyon jól tudták. Mi elfelejtettük.

Valójában minket a modern világban olyan alaposan megfosztottak fontos részeinknek ettől az alapvető megértésétől, hogy gyakran önsértést követünk el, vagy úgy teszünk, mintha csak az anyagi világban élnénk, és semminek sincs lelke. Hogy ez hogyan alakult így, annak története egy külön bestia, de e történet kedvéért elég, ha csak annyit mondunk, hogy valóban különböző világokban létezünk, és a különböző részeink állandóan beszélgetnek egymással.

A fizikai állapotunk hatással lehet a lelki állapotunkra, és a lelki állapotunk hatással lehet a fizikai állapotunkra. Ennek a táncnak fontos része a szabad akaratunk, hogy mit és milyen cél érdekében döntünk.

Hogyan játszódott ez le 2020-ban

Mélyebb merülésekért kérjük, olvassa el a 2020-as "The Great Reset for Dummies" című esszémet és a 2021-es év eleji "Pandemic, Meet Panopticon" című történetemet. Panoptikum, találkozz a Pandémiával".

Nos, miért láttak egyesek egyenesen át a "Covid egészségügyi válasz" megtévesztésén, míg mások nem?

Az az érzésem, hogy ahhoz, hogy valaki átlásson a hazugságok és visszaélések nagyon ügyes és felháborító támadásán, egyrészt figyelni kellett, másrészt erős szellemi gerinccel kellett rendelkeznie. És így azok, akiknek még nem nőtt elég spirituális gerincük, amikor a terror és a trükkök elszabadultak, átmenetileg át lettek verve.

A filozófiai következtetés itt az, hogy ennek a rejtélynek a "megoldása" nem sokban különbözik az emberi élet általános céljától a Földön. Ahhoz, hogy megvédjük magunkat a trükköktől és a károktól, mindenekelőtt spirituális gerincet kell növesztenünk - majd spirituális tisztánlátásunkat és földelésünket lefordítani a konkrét dolgokra, amelyeket teszünk, és arra, ahogyan a világra reagálunk. És a jó hír az, hogy amíg az ember él, sosem késő spirituális gerincet növeszteni!!!

És egyébként, hibáztathatsz-e egy háziállatot azért, hogy nem tudja, hogyan kell az erdőben élni? Nem, nem lehet, és a társadalmunk kifejezetten arra van tervezve, hogy az embereket tehetetlen, rövidlátó háziállatokká változtassa. Ez így van megtervezve!!! Szóval ne hibáztassuk, hanem segítsük egymást a fejlődésben!!! Még egy felkiáltójel ...

Viselkedésmódosítás

Ha zsarnok vagy, mit akarsz tenni? Irányítani akarsz. Mivel különböző részekből állunk, a sötét oldalon lévők különböző módon álmodnak arról, hogy befolyásoljanak minket, és ezt meg is próbálják tenni.

Tengernyi bizonyíték van, amikor a társadalmi tervezésről, a viselkedésmódosításról és így tovább van szó.

Azonban, ahogy ezt nézzük, a legfontosabb dolog számunkra, hogy ne boruljunk ki, és ne féljünk. Még ha létezik is a viselkedésmódosítás fejlett technológiája - valamint a sötétek azon törekvése, hogy testünket és elménket irányítsák -, nem vagyunk egyedül ezen a világon. Rajtunk múlik, hogy szenvedélyesen pedálozzunk az őszinte fény felé, hogy spirituális gerincet növesszünk, és mindig a szellemi birodalomból keressünk útmutatást. Ez az egyetlen út, amit ismerek, a méltóság, az alázat, a bátorság és a szeretet titokzatos, sebezhető tánca.

A viselkedésmódosításról és a "kúszótechnikáról" már írtam korábban, kérem, nézze meg, ha tetszik. Továbbá ITT van egy cikk, amit Dr. Mercola számára írtam az "undorológiáról" és arról, hogy a pszichológusok hogyan használták fel a fertőzéstől való félelmet, hogy az embereket engedékenyebbé tegyék a "Covid-válasz" iránt.

 

 

Most pedig nézzünk néhány példát az "agykontrollra":

Az emberek nagyobb intenzitással ragaszkodnak ideológiai meggyőződésükhöz a fenyegetés után. A hátsó mediális frontális kéreg (pMFC) kulcsszerepet játszik mind a kívánt és a jelenlegi állapotok közötti eltérések észlelésében, mind a későbbi viselkedés kiigazításában az ilyen konfliktusok feloldása érdekében. A pMFC szerepét a viszonylag alacsony szintű döntési folyamatok eltolódásaiban vizsgáló korábbi irodalomra építve bemutatjuk, hogy a pMFC közvetíti a politikai és vallási ideológiákhoz való ragaszkodás kiigazításait. A résztvevőknek a halálra való emlékeztetőt és a belső csoportjuk kritikáját mutattuk be, amelyet látszólag egy külső csoport tagja írt, majd kísérletileg csökkentettük mind a bevallott istenhitet, mind a külső csoport derogációját a pMFC aktivitás transzkraniális mágneses stimulációval történő downregulálásával. Az eredmények az első bizonyítékot szolgáltatják arra, hogy a csoportos előítélet és a vallásos hit fogékonyak a célzott neuromodulációra, és rámutatnak egy közös kognitív mechanizmusra, amely a konkrét és absztrakt döntési folyamatok hátterében áll. Megvitatjuk ezeknek az eredményeknek a következményeit a kognitív és affektív mechanizmusok jellemzésére irányuló további kutatásokra vonatkozóan. [kiemelés tőlem]

Colin Holbrook, Keise Izuma, Choi Deblieck, Daniel MT Fessler, Marco Iacoboni, A csoportos előítéletek és vallási meggyőződés neuromodulációja, Társadalmi kognitív és érzelmi idegtudomány , 11. kötet, 3. szám, 2016. március, 387–387–394  . oldal, https://doi.org/10.1093/scan/nsv10.
Egyébként a viselkedésmódosító kutatások egyik kiemelkedő témája a genetikai módosítás és az elektromágneses technika kombinációjának alkalmazása. És ennek fényében a kíváncsi elmék tudni szeretnék, hogy van-e ennek bármi köze az mRNS-technológia és az 5G őrült nyomulásához. Mondjuk, nincs bizonyítékunk, de ... ha a teljes társadalmi összeomlás felé haladunk, és "ők" többet tudnak róla, mint mi, nem lenne értelme a részükről legalább megpróbálni, hogy fogékonyabbá tegyenek minket az irányításuknak? Szerintem minden magára valamit is adó zsarnok legalább megpróbálná, akár sikerül nekik, akár nem ...

A Gang Bao Rice-i laboratóriuma által készített nanorészecskék melegítés hatására képesek aktiválni a genetikailag módosított rovarok kiválasztott agysejtjeit. A mágneses mezők különböző amplitúdóját és térerősségét használva megmutattuk, hogy távolról alkalmazott mágneses mezővel gyorsan be- és kikapcsolhatunk bizonyos viselkedési formákat a gyümölcslegyekben. A jövőben, az amerikai FDA-val együttműködve, hasonló technológiákat szeretnénk alkalmazni az emberek látókéregében lévő specifikus neuronok távoli aktiválására, hogy segítsünk a vakságban szenvedő emberek látásának helyreállításában. [kiemelés tőlem]

A mágnesesség kulcsszerepet játszik a DARPA kutatásában a műtét nélküli agy-gép interfész kifejlesztése érdekében, Magnetics Business & Technology, 2021. június 7.

Egy utolsó kísérletben a kutatók Magneto-t injektáltak szabadon viselkedő egerek striatumába, egy olyan mély agyi struktúrába, amely a jutalmazásban és motivációban szerepet játszó dopamintermelő neuronokat tartalmaz, majd az állatokat egy mágnesezett és nem mágnesezett részekre osztott készülékbe helyezték. A Magnetót expresszáló egerek sokkal több időt töltöttek a mágnesezett területeken, mint a nem mágnesezett egerek, mivel a fehérje aktiválása a fehérjét expresszáló striatális neuronokat dopamin felszabadítására késztette, így az egerek jutalomként értékelték az e területeken való tartózkodást. Ez azt mutatja, hogy a Magneto képes távolról irányítani a neuronok tüzelését mélyen az agyban, és komplex viselkedéseket is képes irányítani. [kiemelés tőlem]

Genetikailag módosított "Magneto" fehérje távolról irányítja az agyat és a viselkedést, The Guardian, 2016. március 24.
stb., stb.

 

 

Propaganda

És természetesen a propaganda is létezik, és nagyon hatalmas lábakon áll. Mint mondtam, minden részünk állandóan beszélget egymással, és potenciálisan meg lehet változtatni a "dolgok érzékszervi érzékelését" azzal, hogy finom elektromos szarral bombáznak minket, vagy meg lehet ezt tenni a fizikai világban történő manipulálással. A rossz hír az, hogy mindezzel foglalkoznunk kell, a jó hír az, hogy ha egyszer tudjuk, hogy nincs más választásunk, mint hogy spirituális gerincet növesszünk, akkor valószínűleg a spirituális gerincet fogjuk választani - és ez megváltoztatja a játékot!

Az agykontroll propaganda aspektusának mélyreható megismeréséhez lásd ezt az interjút kedves barátommal, Mark Crispin Miller professzorral, a NYU professzorával. (A teljes 2,5 órás változat ITT található.)

https://www.youtube.com/watch?v=2UpLnVZ73mo

Mark Crispin Miller a Make Language Great Again with Tessa Lena podcastban (részlet),
2021. április 16. (23 perc)

Most pedig beszéljünk a misszionárius elméről ...

Mivel a misszionárius elme hatása a társadalomra, a felfogásunkra és a kapcsolatainkra olyan hatalmas, éveken át gondolkodtam ezen.

A misszionárius elme egy nagyon trükkös fenevad, nagyon igazságos és szenvedélyes arccal, ezért beszéljünk róla a belső ötévesünk nyelvén:

Először is, határozzuk meg a gyógyító elme és a misszionárius elme közötti alapvető különbséget (ami talán az egyik legfontosabb dolog, amit valaha írtam).

A gyógyító elme abban a dinamikus állapotban van, hogy tudást és útmutatást szerez a szellemi és fizikai birodalomból. A gyógyító elme szeretetteljes, nyitott elme. A gyógyító elme alázatos, és hisz az univerzum néha nehezen megfejthető bölcsességében (Isten, a spirituális birodalom, a természet, az élet misztériuma... mindannyiunknak megvannak a saját szavaink az istenivel való kommunikációra), és arra összpontosít, hogy segítsen a másik embernek eljutni a legjobb helyre, teljes tisztelettel a másik embernek az élet misztériumával való kapcsolata és szabad akarata iránt.

Igen, a gyógyító tudja és tiszteletben tartja azt a tényt, hogy a másik embernek kapcsolata van az élet misztériumával. És mivel a gyógyító bízik az univerzum bölcsességében, hogy helyrehozza a dolgokat, még akkor is, ha elszúrjuk, nem akad ki őrülten, amikor a "páciens" úgy dönt, hogy talán "hülyeségeket" csinál... a gyógyító tudja, hogy mindannyian a saját titokzatos ösvényünket járjuk, és még a leghülyébb döntéseink is segíthetnek bölcsességünk és spirituális gerincünk növekedésében. És a végén, akár ebben a világban, akár a következőben, az egyensúly helyreáll ...

Így a gyógyító elme és a misszionárius elme közötti legfontosabb különbség a többi ember azon joga iránti tisztelet, hogy azt válasszák, amit akarnak, ami az univerzum bölcsességébe vetett hiten és a mély, békés szereteten alapul. (Igen, ezt sokkal könnyebb leírni, mint megvalósítani, de ettől függetlenül.)

A misszionárius elme viszont nagyon is kiakad! A misszionárius elme egy kicsit megreked egy statikus állapotban. Valamikor régen a misszionárius talán rájött "az igazságra", és most ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy ezt az igazságot lenyomja mindenki torkán... vagy másképp. A misszionárius elme nagyon hajlamos arra, hogy saját következtetéseit a világról és arról, hogy mi a legjobb dolog (nem csak neki, hanem mindenki másnak is) "Istennek", a "tudománynak" és a "közjónak" tulajdonítsa, és ezt az érzést, hogy isteni joga van a hittérítésre, arra használja, hogy nyomja, nyomja, nyomja.

Az érzés valahogy így szól: "Én tudom az igazságot, de sok más ember nem. Az egész világ jóléte - és, OMG, az én jólétem is (!!!) - attól függ, hogy a többi ember milyen gyorsan érti meg, amit én értek. Annyira őrjítő, hogy lassúak, és hogy nem sietnek elfogadni az én igazságos igazságomat, de én el fogom őket fogadtatni velük az én igazságomat, akár cukorkával, akár karddal, mert nekem van igazam, és ők tévednek. Vége."

 

 

És egyébként a misszionárius elme így működik, függetlenül attól, hogy a "küldetése" tényekben vagy hazugságban gyökerezik. A legfontosabb összetevői a szorongó érzés és az uralkodni akarás önfelhatalmazása! Más szóval, nem vagyok rajongója - ugyanakkor úgy gondolom, hogy a misszionárius egy szélsőségesen elfajult gyógyító.

(Nem a ragadozókról beszélek, akik nagyon jól tudják, hogy a prédikációjuk kamu, és csak lopni akarnak... Én azokról a misszionáriusokról beszélek, akik őszintén próbálnak "megjavítani", de nem tudják, hogyan és miért kell tiszteletben tartani egy másik ember szabad akaratát.)

Következtetés

Mi a következtetés? A következtetés az, hogy időnként zavarba ejtő, hiszen az élet bonyolult, és mindannyian a saját titokzatos ösvényünket járjuk... Azonban megvan az erőnk, hogy helyesen cselekedjünk, és hogy az őszinteségre és a szeretetre, valamint a spirituális gerincünk növekedésére összpontosítsunk. Emberek vagyunk, állandóan hibázunk - de imádkozhatunk bölcsességért, beszélhetünk egymással, megbocsáthatunk egymásnak, és segíthetünk egymásnak növekedni. Nem ismerek más utat ...

https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/hogyan-gyozzuk-le-a-viselkedesmodositast-a-propagandat-es-az-agykontrollt