Újabb rekordév volt a Planned Parenthood abortuszóriás számára. Bár a Planned Parenthood a nők egészségéért küzdő szervezetként hirdeti magát, a valóságban alig több, mint egy abortuszüzlet.

A héten közzétett 2020-as éves jelentése szerint 383 460 csecsemőt abortáltak, ami az előző évhez képest közel 30 000-rel több abortuszban megölt csecsemőt jelent. Az abortuszóriás 2019-ben 354 871 csecsemőt ölt meg abortuszok során.

Ez azt jelenti, hogy a Planned Parenthood minden egyes nap 1050 csecsemőt ölt meg abortuszok során - annak ellenére, hogy az abortuszóriás azt állítja, hogy a fő hangsúlyt csupán a nők egészségügyi ellátására helyezi. Más szóval a Planned Parenthood minden 82. másodpercben megöl egy csecsemőt abortusz során.

Eközben a "nonprofit" abortuszüzletág minden eddiginél több pénzt keresett - 1714,4 milliárd dollár bevételt hozott, részben 633,4 millió dollárnyi adófizetői dollárral támogatva.

Miközben a Planned Parenthood több csecsemőt öl meg abortuszok során, az Egyesült Államokban az abortuszok száma mindössze 2%-kal nőtt - így a Planned Parenthood évente egyre nagyobb százalékát végzi el az Egyesült Államokban csecsemőkön végzett abortuszoknak. Az abortuszpárti Guttmacher Intézet becslése szerint 930 160 abortusz történt, ami azt jelenti, hogy a Planned Parenthood az Egyesült Államokban abortuszok során megölt összes csecsemő 41%-át megöli.

Az új éves jelentésből az is kiderül, hogy a Planned Parenthood egyre kevesebb törvényes egészségügyi ellátással segíti az ügyfeleket.

 

 

"2020-ban a Planned Parenthood egészségügyi központjai 2,16 millió pácienst láttak el, és együttesen több mint 8,6 millió szolgáltatást nyújtottak" - számol be a Planned Parenthood, ami 240 000 ügyféllel vagy 10%-os csökkenést jelent a 2019-es adatokhoz képest. Ez ugyanakkor az abortusz számadatainak 8%-os növekedése mellett történt.

Emellett, ahogy az éves jelentés számaiból kiderül, a Planned Parenthood kevesebb embernek segített fogamzásgátlással, kevesebb kolposzkópiás eljárást végzett, kevesebb HIV-tesztet, kevesebb PAP-tesztet, kevesebb védőoltást, kevesebb mellvizsgálatot és összességében kevesebb rendelést, mint az előző évben.

És miközben a Planned Parenthood több mint 383 000 csecsemőt ölt meg, csak 8775 nőnek segített terhesgondozással. Ez azt jelenti, hogy minden egyes csecsemő, akinek segített megszületni, 43 csecsemőt ölt meg abortuszok során. Ennyit a tervező szülőségről.


https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/383-000-csecsemot-oltek-meg-abortuszok-soran-tobbet-mint-barmikor-korabban-a-tervezett-szuloseg-eves-jelentese-szerint