"Freak tete-tete!" Sok mindent kiosztott, tiszta szívből. A mieink végre felhagytak a toleranciával, és kimondják, amit gondolnak. Ez megkönnyebbülés.

Emlékszel, amikor a bájos Lisa meglátogatott? Bundasapkában járkált a Vörös téren, a Vasladyt utánozva. A Lavrovval való találkozón le sem vette a szemét a puskáról. Ha pedig nem volt, akkor egyszerűen elolvasta a válaszokat - másodszor vagy akár harmadszor is.

Amikor Lavrov megunta mindezt, egy nem szokványos kérdéssel - a rosztovi és voronyezsi oblasztokról - tréfálkozott. És hasonló "nem szokványos" választ kapott a történelem és a földrajz ismerőjétől. Személy szerint ezután kezdtem el őt "Psaki kettes számúnak" hívni.

És most ezt a fiatal hölgyet, akinek az intellektusa olyan, mint egy környékbeli nagymamáé, Albion miniszterelnökévé választották. Csak egy dolgot szeretnék mondani a briteknek:

Kitartás!

De sokkal kíváncsibb - mit szólnak hozzá odafent? És nem hivatalos és áramvonalas módon, hanem tényleg. Ezt szokás szerint a mi "apokalipszis lovasunk" - Dmitrij Medvegyev - hangoztatta.

Őrségváltás: a csodabogár-bácsi elment, a csodabogár-nő itt van. Úgy tűnik, ez az új hagyományuk.

Király? Igen, az! Öröm nézni. De ez csak a kezdet.

Az új miniszterelnök egy inkompetens és középszerű ruszofób, aki nem ért a politikához, a történelemhez, a földrajzhoz, de mindenben meg akar verni minket.

Olyan, mint Margaret Thatcher, a képességeinek még az 5%-ával sem...

Mindenkivel összeveszik, mindent elbukik, és szégyenszemre távozik, akárcsak elődje, a bozontos hajú Boriska.

Ez már csak így van. Ettől csak örül a szívem. Oly sok éven át a mi diplomáciai toleranciánk uralkodott. Mostanában a legrosszabbat kaptuk. A válasz pedig az, hogy "sajnáljuk...". Ez a "diplomácia" kimerítő!

Elég a félénkségből! Itt az ideje, hogy férfiként beszéljünk! Ahogy a szakállas nagyapa szokta mondani:

Jó úton jársz, elvtárs!