Jimmy Savile (1926-2011) sátánista volt. Az angol királynő 1971-ben a Brit Birodalom Rendjével (OBE) tüntette ki, majd lovaggá ütötte.....

Savile gyerekeket szállított a brit társadalom elit tagjainak szexuális kielégítés céljából.

Az Erzsébet királynő által lovaggá ütött és a legmagasabb rendőrtisztjei, valamint Károly herceg és Margaret Thatcher miniszterelnök által védett Sir Jimmy Savile (1926-2011) évekig állt a brit uralkodó osztályon belüli hatalmas VIP-gyermekmolesztáló hálózat élén. Soha nem tartóztatták le és nem vonták felelősségre. Megbecsült multimilliomosként halt meg.

Mit tudott Erzsébet királynő fia, Károly szoros barátságáról Sir Jimmy Savile-lel, a brit arisztokráciát és elitet kiszolgáló hatalmas gyermekmolesztáló hálózat szervezőjével? Margaret Thatcher miniszterelnök és a királynő MI5 és MI6 titkosrendőrsége benne volt a dologban. De őfelsége nem volt benne?

Sir Jimmy Savile az Erzsébet királynő által neki adományozott szalaggal és kitüntetéssel.

Jimmy Savile (1926-2011) sátánista volt. Az angol királynő 1971-ben a Brit Birodalom Rendjével (OBE) tüntette ki, majd lovaggá ütötte..... Savile gyerekeket szállított a brit társadalom elit tagjainak szexuális kielégítés céljából.

1984-ben Savile-t felvették az Athenaeumba, a londoni elit Pall Mall negyedben található előkelő úri klubba, miután a római egyház bíborosa, Basil Hume javasolta neki.

Savile pedofil körének másik egyházi tagja Gloucester anglikán püspöke, Peter Bell tiszteletes volt, aki mély kapcsolatokat ápolt a királyi családdal, köztük Erzsébet királynővel és Károly herceggel. Sir James Savile "közös jótékonysági érdekeltségek" révén ismerkedett meg Károly herceggel.

A herceg állítólag 80. születésnapjára ajándékokat juttatott Savile-nak, egy rejtélyes feljegyzéssel együtt, amelyen ez állt:

"Soha senki nem fogja megtudni, mit tettél ezért az országért, Jimmy. Ezzel némileg köszönetet mondok neked ezért".

 

 

Savile közeli barátja volt Margaret Thatcher "egyenesen konzervatív" brit miniszterelnöknek is.

"A Sir Jimmy Savile és Margaret Thatcher volt miniszterelnöknő közötti barátság mélységét bemutató levelezés ma került nyilvánosságra egy titkos Downing Street-i aktában, amelyet a köztisztviselők erősen szerkesztettek a néhai szórakoztatóművész által elkövetett szexuális visszaélésekről szóló leleplezések után. A Nemzeti Levéltár által a 30 éves szabályozás alatt nyilvánosságra hozott 21 oldalas dosszié bemutatja Savile rendkívüli hozzáférését a brit társadalom legmagasabb rétegeihez."

"Thatcher és Savile elég gyakran találkoztak... A Thatcher és Savile kapcsolatáról szóló kormányzati dosszié egyes iratai és részei még 10 évig visszatartva maradnak a nyilvánosság előtt."

Thatcher miniszterelnököt azzal gyanúsítják, hogy eltitkolt egy, a brit kormány magas rangú tisztviselői között működő gyermekmolesztálási hálózatot.

 

 

Nico Hines, a "Daily Beast" blog (thedailybeast.com) londoni szerkesztője 2017-ben a következőképpen számolt be erről:

Don Hale, "...egy újságszerkesztőnek megdöbbentő bizonyítékot adtak át arról, hogy Nagy-Britannia legfőbb bűnüldöző tisztviselője tudott arról, hogy a Westminsterben, a brit kormány szívében egy VIP pedofil hálózat működik....Leon Brittan, Margaret Thatcher belügyminisztere teljes mértékben tisztában volt egy olyan pedofil hálózatról, amelyhez vezető politikusok is tartoztak...másnap reggel a Special Branch néven ismert terrorelhárító és hírszerző egység rendőrei berontottak az újság szerkesztőségébe, lefoglalták az anyagot, és azzal fenyegették meg Hale-t, hogy letartóztatják, ha valaha is beszámol a találtakról....

"A zsidó származású Brittan, aki Margaret Thatcher miniszterelnök pártfogoltja volt, 43 évesen belügyminiszterré léptették elő, és ezzel ő lett (az egyik) legfiatalabb személy(ek), aki Nagy-Britannia belföldi bűnüldözési és nemzetbiztonsági apparátusának élén állt...".

"...a belügyminisztériumi iratokban szereplő állítások szerint mintegy 16 parlamenti képviselő és Lordok Házának tagja, valamint az anglikán egyház, a magániskolák és a nagyvállalatok 30 magas rangú személyisége tagja és szószólója volt a "pedofil információs börzének". A részben a nyilvánosság előtt működő árnyékcsoport a beleegyezési korhatár eltörléséért és a vérfertőzés legalizálásáért kampányolt.

"...Egyre több bizonyíték van arra, hogy az MI5 és az MI6, a brit biztonsági szolgálatok többször is megakadályozták a nyomozásokat... Az MI6 hosszú ideig igazgatóhelyettese, a korábbi kanadai főbiztos, Peter Hayman állítólag maga is pedofil volt, és végül Geoffrey Dickens nevezte meg őt a parlamentben. Haymant 1978-ban rajtakapták explicit anyaggal, de nem emeltek vádat ellene.

"A Nemzeti Levéltárban idén felfedezett titkos aktákból kiderült, hogy az akkori főügyész úgy vélte, nem állt a köz érdekében, hogy Hayman ellen büntetőeljárást indítsanak. Thatcher miniszterelnök elrendelte, hogy elrejtsék a nyilvánosság elől a romlottságát. Thatchernek tudnia kellett a belügyminisztere, Leon Brittan elleni vádakról is... Egy másik legmegbízhatóbb hadnagya, Sir Peter Morrison szintén kiskorú fiúkat molesztált. Ettől függetlenül Morrisont nevezte ki 1990-es újraválasztási kampányának vezetésére."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/erzsebet-kiralyno-es-nagy-britannia-elit-gyermekmolesztalo-gyuruje