2022. szeptember 20., kedd

Az ő harcuk a mi harcunk is. "Haszontalan evők" egyesüljetek. Vasvillák készenlétben

Az elit megalopolisz terve Hollandia, Belgium és Németország egy szeletére

Tristate City - A holland gazdák csődjének oka - Hollandia

Az elit Megalopoliszt épít, ahol a plebs rovarokat fog enni.

Háborúban állunk Európában. De nem Oroszországgal. Az ellenségnek nincsenek bakancsai a földön, tankjai, géppuskái vagy bombái; nem látjuk.

Ez egy fondorlatos, alattomos, sokfejű hidra, amely alakítja az életünket, és amelyet azok segítenek, akiknek az lenne a feladata, hogy minket képviseljenek. Európa szívében kritikus harcvonal nyílt meg ezzel az amorf ellenséggel szemben. Hollandiában.

A bátor holland gazdák mozgósították traktoraikat, hígtrágyás tartálykocsijaikat és szalmabáláikat; utcára vonultak, hogy tiltakozzanak, amint arról először itt beszámoltunk, és nem hagyják abba.

A gazdák tiltakozásának viharos nyara után, amelyet az úgynevezett "szennyezési" rendeletek - a holland kormány rendelete, amely a következő nyolc évben akár 70 százalékkal is csökkenteni fogja a gazdák nitrogén-kibocsátását - miatt indítottak, a holland mezőgazdasági miniszter, Henk Staghouwer mindössze kilenc hónapos hivatalban töltött idő után lemondott, és újságíróknak azt mondta, hogy nem ő volt a megfelelő személy a feladatra. Valóban.

 

 

Jól tesszük, ha odafigyelünk. A mi nevünkben tiltakoznak. Szembeszállnak azzal, amit találóan úgy jellemeztek, hogy "egy milliárdosok által támogatott, népes választói kör nélküli "zöld" elit által kidolgozott, korporatizált "fenntarthatósági" menetrend".

Az olyan láthatatlan intézmények, mint a Világgazdasági Fórum, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a Rockefeller Alapítvány, valamint a transznacionális vállalatok sokasága, kulcsfontosságú "érdekeltek" ebben a szorosan összefonódott hálózatban. Ezek azok a nem megválasztott személyiségek, akik befolyásolják a világ állítólag szuverén államainak kormányzati politikáját.

A holland kormány 25 milliárd eurót tervez költeni 11 200 gazdaság kisajátítására - állítólag azért, hogy 2030-ig a felére csökkentse a nitrogénkibocsátást. Ez a gazdaságok 20 százalékának elvesztését jelenti, míg további 33 százalékuk kénytelen lesz csökkenteni a termelést és az állatállományt.

A csökkentések őrülete a globális élelmiszer- és műtrágyahiány idején történik, amikor Hollandia az USA után a második legnagyobb élelmiszerexportőr. Most azt kockáztatja, hogy Srí Lanka nyomdokaiba lép, és az élelmiszerexportőr helyett jelentős importőrré válik.
Az időzítés mellett az is gyanússá teszi a holland gazdákat, hogy a nitrogénkibocsátás korlátozása aránytalanul nagy mértékben érinti a mezőgazdaságot, miközben az ipar és a közlekedés is jelentős szennyező. Ennek azonban van logikája, ha a földjeik és megélhetésük kisajátításának konkrét indítéka a Tristatecity.

A Tristatecity egy "intelligens város" projekt, amely 2015-ben kezdett koncepcióként megjelenni. Peter Savelberg holland tanácsadó víziója egy óriási megapolisz létrehozása Hollandiától Belgiumon keresztül a németországi Ruhr-vidékig, amely 30-45 millió embert foglal magában. (ER: lásd az alábbi térképet; az RH kép a németországi Ruhr-vidéket mutatja, beleértve Essen és Dortmund városokat, az LH képen).

 

 

Hogyan élhetett volna túl egy ilyen projekt ebben a szén-dioxid-tudatos korban a környezetvédelemért lelkesedők öko-jámborságát? Aligha nyilvánvaló, hogy felhőkarcolók építése és nagy területek betonnal való beborítása hogyan lehet fenntarthatóbb, mint a mezőgazdasági területek, de a projekt azzal büszkélkedik, hogy támogatja az ENSZ összes fenntarthatósági célját.

Persze, hogy támogatja - papíron. A Brabant régióra összpontosító agrártechnológiát is igyekszik előmozdítani, amely magában foglalja a vertikális gazdálkodást (pl. hidroponikus termesztés). Talán nem véletlen, hogy a Financial Times szerint a belga kormány is elkezdte felvásárolni a termőföldeket, állítólag a holland "válság" elkerülése érdekében. Más szóval a Tristatecity a Világgazdasági Fórum klasszikus "negyedik ipari forradalom" koncepciója.

Peter Savelberg mögött a holland munkaadói szervezet, a VNO-NCW, nyugdíjalapok és ingatlanfejlesztők állnak. Úgy vélik, hogy a 45 millió lakosú Tristatecity jobban versenyezhetne a befektetésekért és a tehetségekért más globális megavárosokkal, különösen a kínaiakkal. És így elkerülhetetlenül szükség van a Tristatecitynek holland termőföldekre a lakhatáshoz.

Eközben a Trisztánváros lakói feltehetően bogarakon fognak élni - mert kevesebb mezőgazdasági terület lenne, ahol élelmiszert lehetne termelni számukra. Ezért van szükség a vertikális gazdálkodásra. Kevés más iparág lenne, ahol dolgozhatnának, mivel az ipar működéséhez szükséges fosszilis tüzelőanyagok kimerülnek.

Németországban már most a dezindusztrializáció jeleit tapasztaljuk, ahogy az orosz gáz eltűnik, és a kiszáradt Rajna ironikus módon megakadályozza a szén szállítását. A nulla szén-dioxid-kibocsátás egyre inkább valósággá válik.

Az ENSZ "fenntartható fejlődési" programja, az Agenda 2030, a WEF és a Nagy Újraindítás elleni egyre nagyobb ellenállás ellenére a holland kormány - többek között talán az ENSZ nemrégiben tartott magas szintű fóruma által ösztönözve, amelyen Hollandia idén nyáron részt vett - az úgynevezett "éghajlatváltozás" és a "természetvédelem" erényének hangoztatásához folyamodott, hogy fondorlatos és álságos ürügyet találjon a céljai megvalósításához szükséges földterületek megszerzésére.

 

 

Feltűnő, hogy maga a Tristatecity körüli marketingfelhajtás elcsendesedett (mindössze néhány százan követik a Facebook-oldalát - ER: szerintünk ez az), és a projekt szükségét érezte, hogy nyilvános nyilatkozatot adjon ki, amelyben azt állítja, hogy nincs köze a nitrogéncsökkentési programokhoz.

Itt az Egyesült Királyságban egyelőre talán elkerültük a holland gazdák sorsát, bár kormányunk augusztus 11-ig pénzügyi ösztönzőt kínált a gazdáknak, hogy hagyják el gazdaságaikat. Továbbra is szükség van az éberségre.

Miközben a walesi iskolák bátorítják a gyerekeket, hogy egyenek bogarakat, Franciaország a rovartermesztés innovációs országává vált, és itt találhatóak a világ legnagyobb rovarfarmjai.

Az Ynsect nevű startup 224 millió dollárt gyűjtött össze a befektetőktől - köztük a hollywoodi sztár, Robert Downey Junior FootPrint Coalition nevű szervezetétől -, hogy megépítse második rovarfarmját az észak-franciaországi Amiens-ben. (ER: Quelle surprise, innen származik Macron is.)

A cég lisztkukacokat tenyészt, amelyekből fehérjéket állítanak elő az állattenyésztés, a kedvtelésből tartott állatok eledele és a műtrágya számára. A "40 négyzetméteren elterülő, 40 méter magas üzem" a vezérigazgató és társalapító Antoine Hubert ígérete szerint "a világ legmagasabb vertikális farmja és a világ első szén-dioxid-negatív vertikális farmja" lesz.

A sokfejű hidra más módon is támad minket. A gázkijelölésnek számos formája van. Ennek egyik legutóbbi példája az volt, hogy a Chelsea Virágkiállítás fődíját egy olyan kertnek ítélték oda, amelynek központi eleme nem a virágok, hanem a hódok által megrágott fa volt - mintha az érintetlen természet felülmúlná a termesztést és a teremtést.

Júniusban csak hajszál híján maradtunk le 700 000 hektár mezőgazdasági terület elvesztéséről, amikor a "táj helyreállítására" (más néven "rewilding") szánt költségvetést 800 millió fontról 50 millió fontra csökkentették.

Ennek a háborúnak még nincs vége, és támogatnunk kell európai szövetségeseinket, ahogyan azt a második világháborúban tettük.

Ajánlott megtekintésre Jordan Peterson apokaliptikus figyelmeztetése arról, hogy mit is jelent valójában a "fenntarthatóság", valamint Michael Yon júliusi műsora, amikor a holland gazdák közé volt beágyazva.

Az ő harcuk a mi harcunk is. "Haszontalan evők" egyesüljetek. Vasvillák készenlétben.

Az olvasókat talán érdekli ez az eredeti dokumentum (úgy tűnik) a Hollandia, Belgium és a németországi Ruhr-vidékre vonatkozó Tristatecity-tervről (lásd az alábbi térképet). Nézze meg ezt a 13 perces videót

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-o-harcuk-a-mi-harcunk-is-haszontalan-evok-egyesuljetek-vasvillak-keszenletben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése