Mint a világ vezető "oltásellenese" - ez a megtisztelő kitüntetés, amelyet az oltáspártiak megtagadnak tőlem, akik inkább kitérnek és elrejtik több évtizedes befolyásomat, és az "oltásellenesek" nagy többségétől is, akik bénán kijelentik, hogy "mi nem ellenezzük az oltásokat, csak biztonságosabbá akarjuk tenni őket" -, győzelmet aratok a világjárványos őrület és a politikai képmutatás felett.

Az az abszurditás, hogy a "gyorsított" COVID-19 vakcinák "biztonságosnak" bizonyulhatnak a 2020-as elnökválasztás előtt vagy nem sokkal utána, meghaladja a hihetőséget. Szövetségeseim erőfeszítései, hogy leleplezzék ennek a téveszmének a bűnösségét, valamint a COVID-19 vakcinákat támogató "öntudatlan" politikusok erőfeszítéseit, nyilvánvalóan "minden esély ellenére" sikerrel járnak.

A COVID-19 oltások "politizálása" drámaian leleplezi az endemikus ostobaságot és a halálos csalást, amely ezt az egész iparágat és annak politikai befolyását jellemzi.

Kamala Harris alelnökjelölt például klasszis módon demonstrálta ezt a lelkiismeretlen tudatlanságot és hivatalos visszaélést a CNN-en, amikor megkérdezték tőle, hogy kapna-e olyan vakcinát, amelyet a választások előtt engedélyeztek és terjesztettek. Harris így válaszolt: "Nos, azt hiszem, ez mindannyiunk számára kérdés lesz".

"Azt mondom, hogy nem bíznék Donald Trumpban, és hiteles információforrásnak kellene lennie, amely annak a hatékonyságáról és megbízhatóságáról beszél, amiről beszél" - folytatta. "Nem fogom elhinni a szavát".

Vegyük észre, hogy a "biztonság" szó nem szerepelt a szókincsében. Vegyük észre azt is, hogy Harris még a vakcina szót is kihagyta a Trumpot besározó diatribe-jéből, mintha ő adta volna be az injekciót.
Harris megtévesztően kitért a legkritikusabb kérdés elől. Abszurd az a képmutatás, hogy a "hatékonyságot" és a "megbízhatóságot" a biztonság nélkül veszi figyelembe.

 

 

De ez történik az egész politikai spektrumban. Tiszta halálos őrület.

A valóság ellenőrzése

Oltóanyaggal kapcsolatos bizonytalanság, NEM biztonságos a genetikai anyagokat tartalmazó oltóanyag, még akkor sem, ha megtisztították őket a mérgező nehézfémektől és mérgező vegyi anyagoktól.

A VAKCINÁKAT SOHA NEM LEHET "BIZTONSÁGOSSÁ" TENNI MÉRGEZŐ ÖSSZETEVŐIK MIATT.

Ennek a ténynek az elhallgatása a népirtásban való bűnrészességgel jár (amellett, hogy határtalan ostobaságról tesz tanúbizonyságot).

De az intelligencia nagymértékű aláásása ezen a területen egyértelmű és meggyőző a tömeges agykontrollról. A politizáló terelés, a mérgező valóságot elkerülő elterelések kampányfinanszírozást generálnak, különösen a Big Pharma és a Big Biotech cégek részéről.
Vegyük észre, hogy ezzel az ostobasággal és őrültséggel szinkronban, amely a főáramban terjed, "kárelhárítást" adtak ki egy közös nyilatkozatban, amelyben biztosították, hogy a COVID-19 vakcinák biztonságosak és hatékonyak lesznek. A vezető iparosok, akik a népirtásra építenek, a vállalatok, akik több milliárd dolláros állami támogatásban részesülnek, és trilliókat keresnek a vakcinák okozta sérüléseken, genetikai károsodásokon és rákos megbetegedéseken - a világ vezető pénzcsinálói és népességszabályozói - azzal biztosítottak minket, hogy kijelentették, hogy ez lehetetlen!

 

 

A "vakcinák biztonságossága és hatékonysága" egy oximoron.

A halálosan aljas cégek

A kilenc vezető vállalatból álló csoport, amely vállalta, hogy csak "biztonságos és hatékony" COVID-19 vakcinákat hagy jóvá, tele van ugyanazzal a majomürülékkel, amelyet az AstraZenca, az Oxford és a Johnson & Johnson használ hamis ígéreteikhez.

Nyilvánvaló propagandájuk a közvélemény példátlan bizalmatlanságára reagál. Az oltóanyaggal kapcsolatos bizonytalankodás főáramba került. Az amerikaiak kevesebb mint 25%-a nyilatkozott úgy, hogy a jelen cikk megírásának idején a jóváhagyott oltásokat beadatná.

Ez az új, monumentális, életmentő győzelem az önök és az aktivisták nagy családja számára abból a most már széles körben elterjedt nézetből ered, hogy "a Covid-19 vakcina fejlesztési folyamata politikailag szennyezett" - hirdették a sajtójelentések.

"Politikailag szennyezett?" Ez tényleg hír?

A vezető oltóanyag-iparosok és propagandisták mindig is "politikailag szennyezettek" voltak. Az egész oltóanyagipar ugyanazoktól a politikai finanszírozóktól származik, akik a világ összes háborúját hozták. Ha ezt nem hiszed el, tanulmányozd a politológiát és a banktörténetet, hogy átprogramozd az agyadat.

Az iparág sajtóközleménye szerint a PhRMA óriások ígéretet tettek arra, hogy "a beoltott egyének biztonságát és jólétét a legfontosabb prioritásunkká teszik".

EZ AZ ÍGÉRET HÜLYE és DECEPTÍV, minden képzeletet felülmúlóan.

Elhinné-e bármelyik ésszerűen tájékozott és intelligens ember, hogy a Merck, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Sanofi, Novavax, Moderna, AstraZeneca, Pfizer és BioNTech felsővezetői valóban a fogyasztók egészségét és biztonságát helyeznék a vállalati nyereség fölé?

TERMÉSZETESEN NEM!

A biztonság, a hatékonyság, az etikai és tudományos normák biztosítása

A PhRMA kartell biztosította a civilizációt, hogy az új vakcinák fejlesztői "továbbra is magas etikai és tudományos normákat fognak előírni a vakcinák tesztelési folyamatára". Csak "a biztonságosság és hatékonyság 3. fázisú klinikai vizsgálaton keresztül történő bizonyítása után" kérnének kormányzati engedélyt.

A "folytatni" szó különös. A jövőre vonatkozó ígéret kétséges. Különösen azért, mert a hálózati televízió már most (2020 szeptemberében) mutatja a COVID-19 címkével ellátott fiolák tömeges gyártását, tele a még nem bizonyítottan "biztonságos és hatékony" vakcinával, amelyet felhalmoznak és szétosztanak, hogy kielégítsék az "engedélyezett" milliárdos támogatásokat a "gyorsított" megrendelésekre.

 

 

Mi a baj ezzel a képpel?

Egyél szart és dögölj meg. Ezek a "magas etikai" aggályok és "tudományos normák" a korábbi katasztrófákra és botrányokra emlékeztetnek.

Emlékezzünk vissza, hogy az AstraZeneca "FluMist" orrspray-jét hasonlóan "biztonságosnak és hatékonynak" hirdették, mielőtt 2016-ban kivonták a forgalomból, mert több embert ölt meg, mint amennyin állítólag segített.

Emlékezzünk vissza a FluMist vakcina három százalékos hatékonyságára. Ez nem múlta felül a kétszámjegyű százalékos arányt, amikor ez az "injekciómentes" H1N1 sertésinfluenza elleni szer megbetegítette és megölte az embereket.

Emlékezzünk az orvostörténetre. A Merck nagy nyilvánosságot kapott gyermekbénulás elleni vakcinái bénult polio áldozatok tömegeit eredményezték, és az ezt követő "gyengített" vírusuk világjárványos rákos megbetegedéseket okozott. Ha ez nem lenne elég rossz, a Merck hepatitis B vakcinája, amelyet Greenwich Village-ben meleg önkénteseknek, Közép-Afrikában feketéknek és a Willowbrook State School szellemi fogyatékos gyermekeinek adtak Staten Islanden, HIV/AIDS-t hozott a világra.

Ez "etikus" és "biztonságos" volt? Ez "engedélyezett" volt?

Vajon a Johnson & Johnson azbeszttel szennyezett babapora is hasonlóan "engedélyezett", "biztonságos" és "hatékony" volt? Vajon ez a siker "magas etikai és tudományos normákat" követett? Később kiderült, hogy ez a "talkumpor" izzadásgátló rákot okoz.

Mennyire lehet "etikus" és "biztonságos" a Moderna készülő COVID-19 vakcinája, ha még csak nem is vakcina! A vállalat szövetségi bejelentései szerint ez egy "genetikai terápia". A beadott AIDS-szerű vírus olyan "mRNS-t" juttat a szervezetbe, amely megváltoztatja az emberi genomot, és az embereket GMO-kká változtatja. Vajon hány évvel a "gyorsított ütemtervén" túl hány évbe telhet a rákos és egyéb halálos betegségek bejelentése? Senki sem tudja vagy ismeri el.

Folytathatnám a hülyeség, az őrület, a népirtó kétszínűség és a politikai képmutatás további példáit, de minden "értelmes ember" érti a lényeget.

 

 

Az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem bajai

Most, e sorok írásakor azt olvashattuk, hogy az AstraZeneca egy "potenciálisan megmagyarázhatatlan betegség" után leállította a COVID-19 vakcina késői stádiumban lévő kísérletét. A vakcinát, amelyet az AstraZeneca a hírhedt Oxfordi Egyetem kutatóival közösen fejleszt, az egyik "vezető jelöltnek" tekintik.

A vállalat vizsgálja a "vezető jelölt" vakcina beadását követően egy önkéntesnél fellépő "harántirányú myelitis" esetét.

Az oltóanyag okozta sérülést "a gerincvelő általában fertőzések által okozott gyulladásaként írják le" - írja a New York Times egy névtelen forrásra hivatkozva.

Mindeközben Paul Offit, Amerika vezető oltáspárti propagandistája, akinek hatalmas összeférhetetlen érdekei vannak a szabadalmakban és a vállalati szerződésekben, egy alávaló, aljas szájú, aljas teremtmény, akit a philadelphiai gyermekkórház "oltóanyag-szakértőjének" neveztek, azt mondta, hogy az AstraZeneca oltása egy olyan majom adenovírus nagy dózisú beadását jelenti, amelyet úgy alakítottak ki, hogy ne tudjon szaporodni.

"Ezért fontos, hogy a kutatók megvizsgálják, hogy a nemkívánatos eseményt nem az erre a nagy vírusadagra adott reakció váltotta-e ki valahogyan" - mondta Offit a Bloomberg.com szerint.

 

 

A nyilvánvaló dolgok cenzúrázása

Offit, Anthony Fauci, a népirtásban részt vevő társaik, a Big PhRMA és a korrumpált cinkos média eltitkolja a "károsodás" legerősebb, legegyszerűbb, tudományos magyarázatát. A "gerincvelő fertőzések által okozott transverse myelitis gyulladása" nem nehezen érthető, és nem is önmagában a "fertőzések" okozzák. Valójában injekciók.

Ebben az esetben a fertőző forrás szó szerint majomürülék volt (azaz egy állatkertben gyűjtött, ember alatti főemlősök széklete). Ebből a "szarból" Oxford ügynökei adenovírus "vektorokat" nyertek, és genetikai mutánsokká alakították őket. Ebből készült az Oxford/AstraZeneca "vezető jelölt" vakcina.

Tehát itt van, hogy mi történt valószínűleg a "transverse myelitis" okozásához:

A beadott adenovírus vakcina vírus és idegen fehérje "hatóanyagokat", valamint szennyeződéseket tartalmazott. Még ha a készítményt sterilizálták is, ami a közzétett eljárás szerint nem történt meg, a beadott vírusdarabok - fehérjék és genetikai anyag - a gerincvelő egyik szakaszának mindkét oldalán landoltak. Ez károsította a gerincvelői idegek körüli szigetelőanyagot, az úgynevezett "mielint". Ez egy zsírszerű szövet, amely az idegsejtek rostjait borítja.

 

 

A károsodást a myelinhez tapadt idegen fehérjékre adott "immunreakció" okozta. A "fertőzést" az injekció okozta.

Vagyis a szervezet jól működő immunsejt-testőrségét becsapták. Felmérték az adenovírus-fehérje-mielin kombinációt, amelyet az immunológiában és a vakcinológiában "ANTIGÉN KOMPLEX"-nek neveznek. A beteg természetes, egészséges immunitása megbolondult. A természetes immunsejtek megtámadták a gerincet, célba véve az injekcióból képződött antigénkomplexeket. Ez okozta a gyulladást és az áldozat idegeinek pusztulását.

És ez a leggyakoribb eset. Ma világszerte minden vakcina immunológiailag megváltoztatja, kiváltja, károsítja és megbetegíti az embereket, autoimmun betegségeket okozva. Ez a fajta "patogenitás" váltja ki az oltások legtöbb halálos kimenetelű eredményét. Ezt az igazságot bizonyítja az a közel 100 új "autoimmun betegség", amelyekről azóta számoltak be, hogy az oltóanyagipar elkezdett hazudni a vakcinák "biztonságosságáról és hatékonyságáról"; elhanyagolva és eltitkolva a megbetegedések és halálozások e leggyakoribb okát.

Elég, ha azt mondjuk, hogy a vakcinákat soha nem lehet biztonságossá tenni, mert mind olyan idegen fehérjéket és genetikai anyagokat tartalmaznak, amelyek ugyanazokat a patogén folyamatokat indítják el, amelyeket az AstraZenica/Oxford áldozata is elszenvedett.

Következtetés

A nemzetek dollármilliárdokat fektettek be egy hazugságba. A COVID-19 vakcinákat soha nem lehet biztonságossá tenni, és hatékonyságuk bizonyítása közegészségügyi ostobaság.

Ennek az orvosi tudományos csalásnak a politizálása tragédia. A folyamatos gyakorlat, a hivatalnokok hivatali visszaélései és a tömeges képmutatás eltereli a figyelmet a politikát, a banki befektetéseket, a népességszabályozást és az agykontrollt alátámasztó keményebb valóságról.

Az emberi és pénzügyi erőforrásokat sokkal jobban ki lehetne osztani vagy el lehetne költeni a COVID-19 és minden más ember okozta betegség orvoslására, ha az "energiagyógyászat" multidiszciplináris területein elért eredményeket alkalmaznánk. Ez a fókusz felváltja a kémiát és a gyógyszerészetet. A biológia és a biokémia-biofizika alapjaival foglalkozik. Ez az energiáról és annak az elektrogenetikára és a molekuláris biológiára gyakorolt hatásairól szól.

Az energiagyógyászat és annak változatos tudományágai és gyakorlati alkalmazásai magukban foglalják a hang, a fény, a természetes növényi rezonanciák, frekvenciák és spirituális gyakorlatok használatát, amelyek biztonságosak és bizonyítottan hatékonyak, messze túl azon, amit a megvesztegetett vagy ostoba politikusok, a Big Pharma bábjai és a velük cinkos média beismer.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltasi-tetovazas-a-foaramba-kerul-a-politikusok-es-a-gyogyszergyarak-megorulnek