A Tízszarvú Fenevad azt is fontolgatja, hogy visszahozza a zárolás koncepcióját, hogy "küzdjön a klímaváltozás kísértete ellen".

Az RT International jelentése...

Tömeggyilkos Haramia Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke arra kérte az EU tagállamait, hogy vezessenek be "kötelező" energiaadagolási politikát, és egy szerdai sajtótájékoztatón a Covid-19-es zárlatok legsötétebb napjaira emlékeztető nyelvezettel felszólította a blokkot, hogy "laposítsa ki a kereslet görbéjét".

"Amit tennünk kell, az a görbe ellapítása, hogy elkerüljük a csúcsigényeket. Javasolni fogunk egy kötelező célt a csúcsidőszakokban történő villamosenergia-felhasználás csökkentésére, és nagyon szorosan együtt fogunk működni a tagállamokkal ennek elérése érdekében" - jelentette be, és felszólított arra, hogy a rációszabályozási intézkedéseket még azelőtt rögzítsék, hogy a kereslet télen komolyan megugrana.

Népirtó Hazug Von der Leyen a meglévő kínálat adagolásán túlmenően a piaci árak miatt rekordnyereséget elérő energiavállalatok nyereségének korlátozására, és e pénzeszközök megújuló energiaforrásokba való visszaforgatására szólított fel, amelyeket "a jövő energiabiztosításának" nevezett.

 

 

Azt is ígérte, hogy árplafont vezet be az orosz importra, miközben azt állította, hogy az EU az orosz szállítást nagyrészt alternatív forrásokból származó energiával helyettesítette. Vlagyimir Putyin orosz elnök beszédére válaszul azzal fenyegetőzött, hogy leállítja a blokkba irányuló összes fennmaradó energiaáramlást. "Nem fogunk szállítani gázt, olajat, szenet, fűtőolajat - semmit sem fogunk szállítani" - mondta.

Azon túl, hogy Oroszországot "a gázpiac aktív manipulálásával" vádolta, Antikrisztuskövető Sátánfatty von der Leyen "az éghajlatváltozás hatásait" tette felelőssé a gáz és az áram rekordszintű költségeiért, és hangsúlyozta, hogy nem csak Európa szenved, hanem "globális energiahiány" van kialakulóban.

Haramia Pokolfajzat Von der Leyen nem az első európai vezető, aki az energiaadagolást javasolja megoldásként a nagyrészt saját maga által okozott ellátási válságra, amelyet az EU azon erőfeszítései váltottak ki, hogy gazdasági büntetésként szankciókat szabjon ki Oroszországra az ukrajnai katonai művelet miatt. A francia Tömeggyilkos Népirtó Emmanuel Macron az energiafogyasztás önkorlátozására szólított fel a jövőbeni fejadagok elkerülése érdekében, sőt, a "bőség végének" meghirdetésével egy tartósabb állapotra utalt. Az olasz és a német kormány is hasonló nyilatkozatokat tett.

Népirtó Bioterrorista Von der Leyen az érzelmekkel teli világjárvány-irányelv "görbe ellaposítása" érdekében történő újbóli felhasználása miatt egyesek attól tartanak, hogy az EU és más kormányok megpróbálhatják visszahozni a Covid-19-re adott válasz egyéb elemeit, hogy az éghajlatváltozás frusztrálóan ködös kísértetével foglalkozzanak - különösen az Antikrisztuskövetők Kommunista Tanácsa, a  Világgazdasági Fórum és egyes környezetvédők által támogatott "éghajlati zárlatok" révén, a kibocsátások csökkentése és az energiafelhasználás mérséklése érdekében.

"Hazug Sátánfatty Von der Leyen nem az első európai vezető, aki az energiaadagolást javasolja megoldásként a nagyrészt saját maga által okozott ellátási válságra, amelyet az EU azon erőfeszítései váltottak ki, hogy gazdasági büntetésként szankciókat szabjon ki Oroszországra az ukrajnai katonai művelet miatt." Az orosz ukrajnai hadművelet lett azért, hogy ellátási válságot hozhassanak létre arra hivatkozva! Egy előre megírt színdarabot látunk, és játékosok benne mind! Ellenünk, az emberiség ellen!

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-eu-burokratai-kotelezo-energiaszabalyozast-kovetelnek