2022. szeptember 8., csütörtök

Felejtsd el Bident, Trudeau-t, Macront és a WEF többi bábpolitikusát: a rendszer irányít minket, és a rendszert kell megtörni

Joe Biden szeptember 1-jei, "A nemzet lelke" című beszédéről már annyit írtak, hogy ellenálltam a késztetésnek, hogy beleszóljak.

Dióhéjban Biden az összes MAGA republikánust az állam ellenségének nyilvánította, és úgy tűnt, hogy Amerikát az egypárti uralom irányába löki, ami lényegében már most is az. Ezt hívják "egypártinak".

Az én aggodalmam az, hogy az emberek figyelme túlságosan Bidenre és Trumpra összpontosul, és nem eléggé a folyamatban lévő átfogó globális átalakulásra, és a Biden szeptember 1-jei beszédéhez hasonló beszédek arra szolgálnak, hogy eltereljék a figyelmünket és eltereljék.

A globalisták egy olyan terv végső fázisában vannak, amelynek célja, hogy az Egyesült Államokat és a világot egy új digitális rendszerbe tereljék, amelyet közel 100 százalékos megfelelésre terveztek. "Senki sem marad le", ahogyan azt az ENSZ Agenda 2030 dokumentumai ígérik.

Függetlenül attól, hogy a politikai spektrumon hová soroljuk magunkat, nem szabad szem elől téveszteni azt a tényt, hogy Biden nem más, mint egy madzagon függő bábu, aki megosztásra szánt szavakat szajkózik.

Ezt olyan emberként mondom, aki nem Trump szurkolója. Akkor szakítottam Trumppal, amikor először hallottam, hogy azzal hencegett, hogy ő az emberiség történetének legnagyobb orvosi népirtási projektjének katalizátora.

De Biden gyűlölése olyan, mintha a helyi nagyáruház pénztárosát gyűlölnéd, mert nem tetszik a bolt visszavételi szabályzata.

Az ő irányítói, a felsőbbrendű globalisták tudják, hogy nem tudják legyőzni a világ legerősebb és leggazdagabb országát, hacsak nem lehet faji, politikai, társadalmi és vallási vonalak mentén felosztani. Szándékosan hoznak létre olyan válságokat, mint a határválság, az erőszakos bűnözési hullámok és a tömeges lövöldözések, majd a médiát arra használják fel, hogy elgázosítsák a közvéleményt az adott kérdés mindkét oldalán.

A valóságban a probléma soha nem létezett volna, ha ők, a globalista ragadozók nem nyitották volna meg a határokat, és nem finanszírozták volna azokat az ügyészeket, akik nem hajlandók az erőszakos bűncselekmények elkövetőit a törvény teljes szigorával üldözni.

 

 

De ha az a célod, hogy elpusztíts egy nemzetet, akkor tudod, hogy először a társadalmi kohézióját kell lerombolnod.

Megnézik, hogyan állsz ezekhez a saját maguk által kreált vitákhoz, majd két csapat egyikébe osztanak be. A Biden-csapat és a Trump-csapat.

Csak sokkal könnyebbé teszi számukra a dolgokat, ha a szemünket erre a két megosztó bábura terelik.

Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy Trump egy készséges bábu, vagy egyszerűen csak beleesett ebbe a szerepbe, de ő egy bábu. Ha valódi elnök lenne, aki négy éven keresztül gyakorolná a hivatalába fektetett összes hatalmat, akkor kirúgta volna az összes globalistát a csapatából, vagy eleve nem is alkalmazta volna őket. De olyan fickókkal vette körül magát, mint Bill Barr igazságügyi miniszter, Christopher Wray FBI-igazgató, a saját veje, Jared Kushner, Mark Milley tábornok a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnökeként, és sok más globalista.

A múlt héten 72 órán belül ez a két bábu, Biden és Trump kölcsönösen az állam ellenségének nyilvánította egymást. Ez az első eset az amerikai történelemben. Még soha nem fordult elő, hogy az ország két vezető politikai személyisége egymást nem csak tévedésnek, hanem az akasztófára érdemes, bűnös ellenséges harcosoknak nyilvánította volna.

A globalisták tehát mesterei a közvélemény manipulálásának olyan bábpolitikusok révén, akiket nagyrészt gyűlöl a saját nemzeti lakosságuk. Az olyan emberek, mint Biden, Trudeau Kanadában, Mario Draghi Olaszországban, Emmanuel Macron Franciaországban, Mark Rutte Hollandiában, Jacinda Ardern Új-Zélandon, mindannyian a Világgazdasági Fórum bábjai, amely a bábmester szerepét tölti be.

A globalista rendszer erőssége jelenleg az, hogy nincs olyan emberi arca, amely ellen ellen ellenfelei felsorakozhatnának. Vannak nemzeti bábjai, de ez egy globális rendszer, amelynek nincs látható globális vezetője, legalábbis még nincs. Ehhez a legközelebb Klaus Schwab állna, de a legtöbb átlagember még mindig nem tudja, hogy ki ő. És ha mégis, akkor sem fogják komolyan venni, mert túl öreg, és már-már karikatúraszerű a gonosztevő előadásmódja.

A zsarnokságot, amely ilyen sok oldalról közelít felénk, nehéz pontosan meghatározni, mert bele van építve egy olyan rendszerbe, amelyet az Egyesült Államok mindkét bábpártja támogat. Szólhatnak egymás ellen, amennyit csak akarnak, de párttól függetlenül, kevés kivételtől eltekintve, mindannyian ugyanannak a rendszernek a támaszai, amely a Szilícium-völgyön, a Big Pharma, a hírszerző ügynökségeken és a katonai-ipari-biogyógyászati intézményen keresztül fut.

Ezt a rendszert leginkább globális technokráciaként lehet leírni.

A technokrácia a társadalmi tervezés tudománya, amely a "szakértők" általi uralmat eredményezi. A technokraták gyűlölik a politikusokat. Csoda-e, hogy most világszerte rossz színben tüntetik fel őket?

Azt akarják, hogy gyűlöljük a politikai tisztségviselőinket, veszítsük el a hitünket a választási rendszerben, amely az általuk szállított szavazógépeken alapul, és azt akarják, hogy őket tekintsük megmentőnek. A szoftvermérnökök, a nem választott bürokraták, a tudósok, ők a fehér sapkások, akik a megmentésre lovagolnak. A politikusokat ki lehet cserélni, mint a használt mosórongyokat, de a technokraták biztosítják az állandó alapot, a ragasztót, amely összetartja a liberális világrendet. Bízzunk bennük, mondják nekünk. Bízzanak a tudományban! Ez a vallásos buzgalom volt az, ami Dr. Fauci fejébe szállt a Covid alatt, és arra késztette, hogy magát a megkérdőjelezés fölött állónak nyilvánítsa, dicsekedve, hogy "Én vagyok a tudomány!".

 

 

Ebben a rendszerben a felkentek felülemelkednek rajtunk, egyszerű halandókon, és követelik a behódolásunkat.

Ne is törődjünk azzal, hogy éppen ezek a szakértők, a többnyire névtelen, arctalan technokraták voltak azok, akik megtervezték az elnyomás rendszerét, amely a végtelen erősítéseken, a fiatalkori zárlatokon és a közterületekre való belépéshez szükséges digitális biokártyákon alapul.

Hadd mondjak néhány példát arra, hogy a technokrácia rendszerszintű zsarnoksága sokkal finomabb módokon nyúl hozzánk, mert ha nem tudjuk azonosítani és elutasítani a sok apró behatolást, akkor soha nem lesz bátorságunk elutasítani a nagyokat.

Közel 23 000 coloradói intelligens mérőórával rendelkező ügyfél jelentkezett az "AC jutalomprogramba", hogy pénzt kapjon vissza a közüzemi számláiból, de cserébe lemond az otthoni termosztát feletti irányításról. Mint általában az ilyen programok esetében, arra kérték őket, hogy áldozzanak fel egy kicsit a személyes autonómiájukból a "nagyobb jó" érdekében, és mivel a liberális világrend engedelmes strómanjai, megragadták a lehetőséget.

Bármit megtesznek a bolygó megmentéséért, nem igaz?

A technokrácia eszközei szinte mindig kettős célt szolgálnak. Az egyik jó. Az egyik teljesen gonosz. Ebben az esetben a természetvédelem jó dolog. Nem szabad pazarolnunk. De mindig van egy csapda.

Nézze meg az alábbi rövid híradást:

Így kezdődnek ezek a programok. Önkéntesnek indulnak, ösztönzőt kínálnak, általában valamilyen kedvezményt vagy visszatérítést, majd később büntető jellegűvé válnak.

A helyi hírcsatornának nyilatkozó egyik úriember azt mondta, hogy "nem erre szerződtünk".

De ő pontosan erre vállalkozott. Ez az, aminek mindenkit alá akarnak vetni a Nagy Újraindítás és a radikális éghajlati program keretében, amelyet Klaus Schwab, Bill Gates, Larry Fink és a globalista ragadozó osztály többi tagja erőltet a világra.

Egy másik példát a héten kaptam egy barátomtól, aki egy 2022-es Ford F-150 pickupot vezet. Egyik nap éppen az úton haladt, amikor a műszerfali kamera képernyőjén felvillant egy üzenet, amely így szólt: "Elfáradtál. Kérjük, álljon meg és pihenjen".

Azt mondta, hogy csak ásított. Ez elég volt ahhoz, hogy a teherautójába programozott mesterséges intelligencia kiadja a parancsot.

Utánanéztem az F-150-es modellnek, és valóban, ez a modell fel van szerelve azzal, amit a Ford Driver Alert Systemnek nevez. Azt írja, hogy ez a funkció kikapcsolható, de vajon az újabb modellekben mikor lesz olyan, hogy nincs kikapcsoló kapcsoló erre a funkcióra?

Valószínűleg 2026-ra. A Biden-kormányzat az 1,2 billió dolláros infrastrukturális törvényjavaslat részeként ekkor írja elő, hogy minden új járművet távkapcsolóval kell felszerelni. Két vagy három figyelmeztetés után, ha nem fogadjuk meg a jármű mesterséges intelligenciája által adott parancsot, akkor a mesterséges intelligencia rendszer úgy lesz beprogramozva, hogy megfordítja a gyújtáskapcsolót és mozgásképtelenné teszi a járművet.

 

 

Így fog kinézni az élet egy teljes mértékben kiépült technokráciában.

Nincs kontroll az otthoni termosztátod felett. Nincs irányítás a járművünk felett. Nincs kontroll a saját testi autonómiád felett, mivel kényszeríteni fognak, hogy megkapd a 15. Covid emlékeztető oltást, az éves influenza elleni oltást, a tüdőgyulladás elleni oltást stb., és ha nem tudod igazolni, hogy "naprakész vagy az oltások tekintetében", akkor megtiltják, hogy munkát vállalj, belépj egy étterembe vagy kocsmába, a stadionba és az élelmiszerboltba. Még a bankszámláját is befagyaszthatják.

Hallgassa meg, ahogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök az alábbi videóban úgy beszél állampolgáraihoz, mintha gyerekek lennének... "győződjön meg róla, hogy "naprakészek az oltásaik" - szidja őket, különben ismét le kell zárnunk önöket!".

Figyeljék meg azt a számot, amit Trudeau mondott: 90 százalék. Nem hiszem, hogy ez egy véletlen szám volt. Szerintem ezt kell elérniük ahhoz, hogy végrehajthassák a Nagy Újraindítást.

Szóval ne zavarjon meg túlságosan Biden legutóbbi dühítő beszéde vagy Trudeau gyújtogató arroganciája. Ez csak arra való, hogy elterelje a figyelmet az igazi ellenségről.

Az ellenség a rendszer. Válasszátok ki magatokat belőle minden olyan ponton, ahol az életeteket érinti, és akkor függetlenek maradhattok az M.I.-vezérelt globális rendszertől, amely rabszolgasorba akarja taszítani.

Csak akkor tudják lezárni az üzletet ezzel a szörnyeteg rendszerrel, ha elég sok ember sétál bele önként. Úgy tűnik, hogy a 90 százalékot célozzák meg. Ha el tudják érni a 90 százalékos megfelelést, akkor úgy gondolják, hogy a maradék 10 százalékkal úgy tudnak megbirkózni, hogy nagyon kemény feltételeket kínálnak nekik - vagy csatlakoznak a rendszerhez, vagy elhurcolják őket az átnevelő táborokba.

A jó hír az, hogy a harcnak még nincs vége, emberek. Még csak a közelében sincs a 90 százalékos megfelelésnek. A rossz hír az, hogy minden eszközt bevetnek, hogy elérjék ezt a célt. Ez azt jelenti, hogy az egész társadalomban folyamatosan gázfényt vetnek be, megosztanak, uszítanak, ösztökélnek, büntetik a jókat és jutalmazzák a gonoszokat.

Jézus azt mondta, hogy az utolsó napokban "olyan lesz, mint Noé napjai", amikor az uralkodó kultúra folyamatosan csak a rosszra összpontosít. És azok a hívő keresztények, akik azonosítják és megdorgálják a gonoszokat, maguk is gonosznak lesznek bélyegezve.

Ez olyan lelki kitartást fog követelni, amilyenre még soha nem volt szükségünk.

Itt az ideje, hogy komolyan vegyük. Ne hagyjuk, hogy bármilyen bohóc politikus bizarr retorikával, gyűlöletkeltő képekkel vagy bármi mással elterelje a figyelmünket. Itt a játék ideje. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy eltereljék a figyelmünket. Lézerrel kell összpontosítanunk arra, hogy ellenálljunk a globalista rendszernek annak minden nyomáspontján.

Vásároljunk helyi független kiskereskedőknél, vásároljunk húst, tojást és termékeket helyi gazdáktól, használjunk készpénzt, amennyire csak lehet, mondjuk le a Netflix, a Disney és más előfizetéseket az "éber" szervezetekkel, amelyek megrontják a fiatalságunkat. Utasítsátok el a maszkokat és a vakcinázást. Vegye ki a pénzét ezekből a hatalmas pénzkezelő cégekből, mint a BlackRock, a Vanguard és a Statestreet. Ne vegyél elektromos járművet. Egyetek továbbra is húst. Ezek mind olyan dolgok, amelyeket megtehetünk, hogy rövidre zárjuk a rendszert.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/felejtsd-el-bident-trudeau-t-macront-es-a-wef-tobbi-babpolitikusat-a-rendszer-iranyit-minket-es-a-rendszert-kell-megtorni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése