Dr. Mercola megkérdezi: "A legutóbbi polio-riadót valóban a védőoltás okozta?"

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

A New York-i egészségügyi minisztérium sürgeti a lakosokat, hogy oltassák be magukat gyermekbénulás ellen, miután két különböző megyéből származó szennyvízmintában is megtalálták a vírust.
2022 júniusában egy 20 éves Rockland megyei lakosnál oltásból származó poliovírus okozta bénulást diagnosztizáltak. A beteg nem volt beoltva gyermekbénulás ellen.
Sok fejlődő országban még mindig szájon át szedett polio vakcinát használnak, amely élő vírust tartalmaz, amely aztán a közösségben másokra is átterjed. Ha az oltási arány alacsony, az oltott poliovírus terjedése miatt a vírus visszamutálódhat a bénulásos formájába.

Az Egyesült Államokban csak inaktivált injektálható polio vakcinát használnak, amely nem terjed közösségben. Az inaktivált polio vakcina megakadályozza a bénulást, de a fertőzést nem. Tehát még azok is megfertőződhetnek az oltásból származó poliovírussal, akik az inaktivált változatot kapták, és továbbadhatják másoknak.
Szinte az összes mai gyermekbénulásos esetet a vakcina törzsei okozzák. India 2011-es gyermekbénulás-felszámolási kampánya 47 500 oltással kiváltott gyermekbénulásos esetet okozott - ez az állapot kétszer olyan halálos, mint a vadon terjedő gyermekbénulás.

Mintha a COVID-19 és a majomhimlő folyamatban lévő járványai nem lennének elégségesek, a New York-i egészségügyi hivatal most arra kéri a lakosokat, hogy oltassák be magukat gyermekbénulás ellen, mivel a vírust két különböző megyéből származó szennyvízmintákban találták meg.


Alig két héttel korábban Rockland megyében egy 20 éves fiatalembernél szintén gyermekbénulást diagnosztizáltak.1 A jelentések szerint ez az első eset közel egy évtizede. A "egészséges fiatal felnőttként" azonosított beteg gyermekkorában nem kapott gyermekbénulás elleni védőoltást, és a New York-i egészségügyi hivatal szerint a pozitív vízminták genetikailag kapcsolódtak ehhez az esethez. Amint arról a CBS News 2022. augusztus 5-én beszámolt:2

"A korábbi gyermekbénulás-járványok alapján a New York-iaknak tudniuk kell, hogy minden egyes észlelt paralítikus gyermekbénulásos esetre több száz másik fertőzött is juthat" - mondta Dr. Mary T. Bassett állami egészségügyi biztos.

'A legújabb szennyvízvizsgálati eredményekkel párosulva a minisztérium úgy kezeli az egyetlen gyermekbénulásos esetet, mint a jéghegy csúcsát a sokkal nagyobb potenciális terjedésnek. Amint többet tudunk meg, amit tudunk, az egyértelmű: a gyermekbénulás veszélye ma is jelen van New Yorkban" ...

Az oltatlan New York-iakat arra ösztönzik, hogy azonnal oltassák be magukat - közölte az egészségügyi minisztérium. Azok a be nem oltott emberek, akik Rockland megyében, Orange megyében és New York nagyvárosi területén élnek, dolgoznak vagy tartózkodnak, a legnagyobb veszélynek vannak kitéve ...

A CDC legfrissebb gyermekkori oltási adatai szerint az Egyesült Államokban a 2 évesek mintegy 93%-a kapott legalább három adag gyermekbénulás elleni oltást. Eközben a nem oltott felnőttek három adag oltást kapnának, és azok, akik be vannak oltva, de magas kockázatnak vannak kitéve, az egészségügyi minisztérium szerint élethosszig tartó emlékeztető oltást kaphatnak"."

Dr. Irina Gelman Orange megyei egészségügyi biztos hozzátette:

"Aggasztó, hogy a gyermekbénulás, egy olyan betegség, amelyet a védőoltások révén nagyrészt már felszámoltak, most közösségünkben kering, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy megyénk egyes területein alacsony az oltási arány e gyengítő betegség ellen. Arra kérek minden oltatlan Narancs megye lakost, hogy amint orvosilag lehetséges, oltassa be magát."

 

 

Amit nem mondanak el Önnek

Az Egyesült Államokban a gyermekbénulást 1979-ben hivatalosan "felszámoltnak" nyilvánították, és felszámolását a sikeres tömeges oltási kampánynak tulajdonították. Amit azonban a New York-i egészségügyi hivatal nem mond el, az az, hogy amikor a gyermekbénulás manapság lecsap, azt szinte mindig egy oltástörzs okozza. A CBS-szel ellentétben a CNBC valóban megemlíti ezt a jelentésében:3

"A Rockland megyei felnőtt által elkapott gyermekbénulás-törzs arra utal, hogy az átviteli lánc nem az Egyesült Államokban kezdődött. Az egyén által elkapott törzset az orális gyermekbénulás elleni vakcinában használják, amely a vírus egy enyhe változatát tartalmazza, amely még képes szaporodni. Ez azt jelenti, hogy az orális vakcinát kapó emberek továbbadhatják a vírust másoknak.

Az Egyesült Államokban azonban már több mint 20 éve nem használják az orális gyermekbénulás elleni vakcinát. Az Egyesült Államokban inaktivált gyermekbénulás elleni vakcinát használnak, amelyet [egy] injekció formájában adnak be a lábába vagy a karjába ...

A New York-i gyermekbénulásos eset genetikailag kapcsolódik a Rockland megyei szennyvízmintához, valamint az izraeli Jeruzsálem és az egyesült királyságbeli London környékéről származó mintákhoz"."

Ezt hívják késleltetett főcímnek. A kemény hírekben a mit, hol, mikor, miért és hogyan az első egy-két mondatban szerepel. Itt a cikk kulcspontja - az a tény, hogy a gyermekbénulás újbóli megjelenését az orális gyermekbénulás elleni vakcina okozza - lejjebb van elrejtve a cikkben, mint ahogy a legtöbb ember veszi a fáradságot, hogy elolvassa.

A vad Polio-t felváltotta az oltással előidézett Polio

Fontos részlet, hogy a New York-i gyermekbénulásos esetért egy orális vakcinatörzs a felelős. Amint azt a Vox kifejtette:4

"A genetikai szekvenálás azt mutatja, hogy a legutóbbi eset egy oltásból származó poliovírus-törzs volt. Ez azt jelenti, hogy a keringő vírus nem az endémiás vad poliovírus néhány megmaradt zónájának egyikéből származik, hanem inkább a sok más országból, ahol a polio kitörések egy orális, élő, hígított vakcinából mutálódtak ...

Bár az élő, hígított poliovírus elleni vakcina szinte soha nem okozza magát a gyermekbénulást ... az a tény, hogy élő vírust tartalmaz, elkerülhetetlenül hordoz némi kockázatot, ellentétben az inaktivált vakcinákkal.

Ha az élő hígított gyermekbénulás elleni vakcinát olyan közösségben adják be, amelyben nagy arányban vannak oltatlan emberek, a módosított vírus megfertőzhet másokat, és elegendő generáción keresztül terjedve ... visszamutálódhat egy új, virulens törzzsé."

Tény, hogy a legtöbb fejlődő országban évek óta az oltásból származó polio a fő keringő polio vírus. És mindig az oltással kiváltott polióra a válasz: - még több polio vakcina.

 

 

Orális élő gyermekbénulás elleni oltóanyagok

Az oltásból eredő gyermekbénulás esetei az elmúlt években megugrottak, miután a globális egészségügyi hatóságok 2016-ban úgy döntöttek, hogy a 2-es típusú poliovírust kiveszik az orális vakcinából, és csak az 1-es és a 3-as típusú marad.

A vadon élő 2-es típusú poliovírust 2015-ben globálisan felszámoltnak nyilvánították, és sokan úgy érezték, hogy etikátlan olyan élő poliovírusnak kitenni a gyerekeket, amely már nem jelent veszélyt.5 Ráadásul a vakcinák 2-es típusú része volt a forrása a legtöbb oltásból származó, addigra már bénulást okozó törzsnek.6

A 2-es típusú gyermekbénulás elleni védelem nélkül maradt gyermekek lehetőséget adnak az oltóvírusoknak arra, hogy eléggé keringjenek ahhoz, hogy újra bénító erejük legyen. ~ STAT News
A változtatás azonban nem oldotta meg ezt a problémát. Az élő polio vakcina még mindig felelős a járványkitörések túlnyomó többségéért.7 Amint azt a STAT News kifejtette:8

"A probléma megértéséhez ismernünk kell néhány alapvető dolgot a gyermekbénulás elleni vakcinákról - és különösen az OPV néven ismert orális vakcináról. Az OPV azokat az élő, de legyengített vírusokat tartalmazza, amelyeket Albert Sabin az 1950-es évek végén fejlesztett ki. Ezt a vakcinát használják a fejlődő világ nagy részében, ellentétben az Egyesült Államokkal, amely az IPV-t, vagyis az inaktivált polio vakcinát használja.

A Sabin vakcina erősségei ... a következők: az adagonkénti filléres ár; a könnyű beadás; és az a tény, hogy a vakcinavírusok a beoltott gyermekekről átterjednek a környezetükben élő többi gyermekre, ami azt jelenti, hogy az oltási kampányok sokkal több gyermeket védenek, mint akiket az oltócsoportok találnak.

Annak idején a fejlődő világban, ha beoltottak néhány gyereket a környéken, akkor nagyjából az egész környéket beoltották. De ez utóbbi előny, amely hasznos volt, amikor évente több százezer gyermekbénulásos eset volt, ma már kifejezetten vegyes áldás.

A Sabin-vakcina vírusai, ha egyszer elszabadulnak egy közösségben, tovább terjednek, ha olyan gyerekekkel találkoznak, akik nem immunisak a gyermekbénulás ellen... Ahogy a vakcinavírusok gyermekről gyermekre szállnak, visszanyerhetik azokat a virulenciajellemzőket, amelyeket Sabin fejlesztett ki belőlük. Ha a vakcinavírusok elég sokáig keringenek, visszanyerik a bénító képességüket.

A szájon át szedhető vakcinából 2016 tavaszán világszerte szinkronizált lépéssel eltávolították azt a részt, amely a 2-es típusú vírusok ellen védett. Azóta napról napra nő azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek a 2-es típusú gyermekbénulás (és a 2-es típusú vakcinavírusok) ellen nulla immunitásuk van. Ez a kohorsz több tízmilliós nagyságrendű.

A világ azon részein, ahol a 2-es típusú vakcinavírusok nem terjednek, ez a védettség hiánya nem számít. Közép-Afrika országaiban azonban, ahol a vakcinavírusok egyre nagyobb területen terjednek, ezek a védtelen gyermekek veszélyben vannak. A 2-es típusú gyermekbénulás elleni védettség nélküli gyermekek esélyt adnak a vakcinavírusoknak arra, hogy eléggé elterjedjenek ahhoz, hogy újra bénító erőre tegyenek szert."

 

 

A legtöbb gyermekbénulást ma az élő gyermekbénulás elleni vakcina okozza.

Fontos, hogy bár az inaktivált polio vakcina megakadályozza a bénulást, a fertőzést nem akadályozza meg. Tehát még azok is megfertőződhetnek a vakcinából származó poliovírussal, akik megkapták az inaktivált változatot, és továbbadhatják azt másoknak. Afrikában a gyermekbénulás-járványokra adott válasz az volt, hogy a lehető legtöbb gyermeket beoltották az eredeti, 2-es típusú polio vakcinával.

De míg ez regionálisan működni látszik, a szomszédos régiókban élő oltatlan gyermekek hirtelen célpontokká válnak, amint a vakcinavírusok terjedni kezdenek. Így ezek az erőfeszítések lényegében csak a terjedési láncot táplálják újra. Például India 2011-es gyermekbénulás-felszámolási kampánya 47 500 oltás által kiváltott gyermekbénulásos esetet okozott - egy olyan állapotot, amely kétszer olyan halálos, mint a vad polio.9 És, ahogyan azt a Globális Polio Felszámolási Kezdeményezés megjegyezte:10

"[C]irkuláló vakcinából származó poliovírus, vagy cVDPV ... az elmúlt években a közösségeken belüli alacsony immunizáltsági arányok miatt egyre nagyobb mértékben terjedt el. a 2. típusú cVDPV (cVDPV2) a legelterjedtebb, 2020-ban világszerte 959 eset fordult elő.

Figyelemre méltó, hogy mivel 2020 augusztusában az Afrikai Régióban a vadon élő poliovírus átvitelét megszakítottnak nyilvánították, a cVDPV most már a poliovírus egyetlen formája, amely az Afrikai Régiót érinti.".

Egyesek úgy vélik, hogy a végső választ egy vadonatúj gyermekbénulás elleni vakcina jelenti, és a Bill & Melinda Gates Alapítvány élen jár ebben a fejlesztési erőfeszítésben. Nem meglepő, hogy a New York-i gyermekbénulásos eset hírére Gates emlékeztette Twitter-követőit, hogy "amíg #EndPolio véglegesen meg nem szüntetjük a gyermekbénulást, addig az mindannyiunkat fenyeget. A globális felszámolási stratégiát teljes mértékben támogatni kell, hogy mindenhol megvédjük az embereket".11

Aggasztó módon a STAT News12 rámutat, hogy "A terv az, hogy a WHO sürgősségi felhasználási protokollja szerint használják a vakcinát, még az engedélyezés előtt". Tényleg szükségük van arra, hogy a gyerekeknek egy újabb kísérleti injekciót adjanak be? Ez a legjobb esetben is vakmerő ostobaságnak tűnik. Akárhogy is legyen, ez a következő generációs gyermekbénulás elleni vakcina az előrejelzések szerint valamikor 2023-ban lesz elérhető.

 

 

Igaz a hivatalos polio sztori?

A "The Curios Case of Polio, DDT and Vaccines" (A gyermekbénulás, a DDT és az oltóanyagok különös esete) című, 2022 februárjában a Substackomban megjelent vendégposztban Tessa Lena oknyomozó újságíró mélyebben megvizsgálja a gyermekbénulás hivatalos történetét. Bár a gyermekbénulást vírusfertőzésnek tulajdonítják, a gyermekbénuláshoz hasonló tüneteket számos mérgező anyag is okozhat, többek között ólom, arzén és olyan növényvédő szerek, mint a DDT.13

A DDT-nek való kitettség valóban jelentős mértékben hozzájárulhatott az 1950-es évek gyermekbénulás-járványaihoz. Lena idézi Dr. Ralph R. Scobey 1951-es cikkét14 az Archives of Pediatrics című folyóiratban "Is the Public Health Law Responsible for the Poliomyelitis Mystery?" címmel, amelyben hangsúlyozta, hogy a gyermekbénulás "mind szerves és szervetlen mérgek, mind bakteriális toxinok által előidézhető".

Miután azonban a gyermekbénulást fertőző vírusos betegségnek minősítették, ezeknek az egyéb lehetséges mechanizmusoknak a kutatása megszűnt, mivel a gyermekbénulás kutatásának minden finanszírozását "kizárólag a fertőző elmélet vizsgálatára jelölték ki".

Érdekes módon Scobey rámutat, hogy a gyermekbénulás fertőzéselmélet szinte teljes egészében a Rockefeller Intézetben végzett munkán alapult. A fertőzött gyermekeket az általános kórházi osztályon tartották, és a betegek között egyetlen esetben sem történt átvitel. Ez a részlet ellentmond a gyermekbénulás vírusos elméletének, de figyelmen kívül hagyták, és gyorsan elfogadták azt a kijelentést, hogy a gyermekbénulás vírusfertőzés, és soha többé nem támadták meg sikeresen.

Az év elején áttekintettem a "Turtles All the Way Down: Vaccine Science and Myth. "15 című könyvet, amelynek azonban csaknem a fele a gyermekbénulás elleni orális vakcinával kapcsolatos csalásról szólt. Meggyőztem a szerzőt, hogy engedélyezze a szájon át történő gyermekbénulásról szóló anyag ingyenes letöltését. Ez egy lenyűgöző történet, amely nagyban kibővíti azt, amit Lena írt, és remélem, önök is ugyanúgy élvezik, mint én.

A gyermekbénulás elleni vakcina esete bizonyos szempontból emlékeztet arra, amit most az mRNS COVID oltásokkal látunk. Idővel az oltás hajlamosabbá tesz a COVID-ra. Ugyanakkor a vírus gyors mutációra kényszerül, ami az egyre ellenállóbb SARS-CoV-2 törzsek egyik kitörését a másik után váltja ki.

Mára az eredeti SARS-CoV-2 Wuhan törzs már nem létezik, és minden fertőzést a tömeges injekciózás hatására létrejött változatok okoznak. Ezek a változatok egyrészt jóval enyhébb és kevésbé halálos formákká mutálódtak, másrészt viszont rezisztenciát fejlesztettek ki mind a természetes, mind a szúráson alapuló antitestekkel szemben, ami a fertőzés látszólag véget nem érő körfolyamataihoz vezet.

A COVID vakcina-botránynak az az egyik pozitív hozadéka, hogy egyre többen kezdik újra átgondolni az oltás elméletét, és kezdenek rájönni, hogy sok vakcina nem működik, és hogy egyiket sem tesztelték megfelelően a biztonságosság szempontjából inert placebokontrollal.

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-legutobbi-gyermekbenulas-remuletet-valojaban-a-vakcina-okozza