2022. augusztus 16., kedd

Covid injekciók megközelítőleg 5-12 millió embert öltek meg világszerte

Mennyi a Covid-injekciók okozta halálesetek száma világszerte? Egy durva számítással Steve Kirsch 12 millióra becsüli a becsült számot.

Hogy némi összefüggést adjunk a számnak, ez 40-szer annyi, mint a II. világháborúban ("WWII") meghalt amerikaiak száma. Ez több mint kétszerese a Covid által megöltek számának, írja Kirsch.

A második világháború 1939. szeptember 3-án kezdődött, amikor Nagy-Britannia és Franciaország hadat üzent Németországnak, miután Németország megszállta Lengyelországot. Véget ért 1945-ben, miután Japán hivatalosan megadta magát.

A Britannica szerint mintegy 298 ezer amerikai halt meg a második világháborúban. Összesen a második világháború hat éve alatt a becslések szerint 40 000 000-50 000 000 000 ember halt meg világszerte.

Az első Covid-oltást Nagy-Britannia 2020. december 8-án adta be, "ami egy történelmi tömeges oltási program kezdetét jelentette". Franciaország 19 nappal később, 2020. december 27-én adta le az első oltást.

A Covid-oltáskampány eddig 20 hónapig tartott. A Mi világunk adatai szerint eddig 12,46 milliárd oltást adtak le, naponta 5,89 milliót.

Our World in Data, 2022. augusztus 16-i dátummal.



A Bloomberg által gyűjtött adatok szerint azonban "a legutóbbi arány nagyjából napi 8,46 millió adag volt ... 159 injekció jutott 100 emberre világszerte".

Tegnap, augusztus 15-én Nagy-Britannia a világon elsőként hagyta jóvá a Moderna "új generációs" Covid oltását, a Spikevax Bivalentot.

Steve Kirsch

Margaret Anna Alice megkérdezte, hogy meg tudja-e valaki becsülni a Covid oltások okozta halálesetek globális számát.

Véleményem szerint ésszerű becslés, ha az adagok számát elosztjuk 1000-rel.

Ha ezt az Egyesült Államokban beadott 600 millió adagra alkalmazzuk, akkor 600 000 halálesetet kapunk, ami nagyjából megfelel a becsült értéknek.

Konzervatívabb szám, ha az adagok számát elosztjuk 2500-zal. Ezt a számot Mathew Crawford becsülte meg a globális adatok alapján: 411 haláleset egymillió dózisra vetítve. Korábban 1 millió dolláros jutalmat ajánlottam fel annak, aki jelentős hibát talál a munkájában. Nem volt jelentkező. Ez dokumentálva van a Substackomon és a Twitter-áramban, de természetesen mindent, amit tweeteltem, a Twitter törölt, mint nem biztonságosat. Ingyen 1 millió dollár, kötöttségek nélkül. Senki sem fogadta el.



Tehát ezzel az óvatos becsléssel 5 millió halottra jutottunk (csak 16-szor annyi amerikai halt meg, mint a második világháborúban).

Közeledünk a holokausztban 12 év alatt megölt 6 millió zsidóhoz.

De világszerte legalább 6x gyorsabban ölünk embereket, mint a németek.

Naponta közel 10 000 embert ölünk meg (a legutóbbi adat nagyjából 8,46 millió dózis volt naponta).

Érdekes módon ez nem önkorlátozó, mert naponta 385.000 csecsemő születik.

Tehát a gyilkolás a végtelenségig folytatódhat, még akkor is, ha az oltások miatt 90%-kal csökken a születések száma.

Ha esetleg kíváncsiak lennének. Csak gondoltam, hogy erre felhívom a figyelmet.

A dózisadatok ebből a Bloomberg cikkből származnak: Több mint 12,4 milliárd injekciót adtak be: Covid-19 Vaccine Tracker.

Összefoglaló

Rettenetesen sok embert ölünk meg, de a világ vezetői félrenéznek és nem szólnak semmit, miközben mindannyian figyeljük a médiában a "váratlanul" elhunyt emberekről szóló halálesetek nagy számát, és nem hallunk magyarázatot az orvosi közösségtől vagy a CDC-től.

Bíznunk kellene abban, hogy jól kézben tartják a dolgokat, még akkor is, ha nem állnak kamera elé senki előtt, akinek nincsenek előre megírt, előre jóváhagyott kérdései.



Az oltóanyagot soha nem említik egyik ilyen megmagyarázhatatlan halálesetről szóló jelentésben sem.

Pedig az emberek szerte a világon észrevették, hogy ezek a váratlan halálesetek CSAK az oltottakkal történnek. Hmmmm.... Vajon miért?

A CDC nem fogja megkövetelni az orvosszakértőktől, hogy elvégezzék a megfelelő vizsgálatokat az összefüggés megállapításához. Pedig könnyen megtehetnék. De nem teszik. Ez mindent elmond a korrupcióról, amit tudni kell.

Tehát az ismeretlen okok miatt bekövetkező megmagyarázhatatlan halálesetek megmagyarázhatatlan emelkedése lesz, mert a mainstream médiában senki sem fogja beismerni, hogy tévedtek, és feltenni néhány meg nem írt kérdést.

Még Donald Trump is fél megszólalni arról, hogy mi folyik itt. Ő is hallgat.

Ezért nincsenek viták, csak cenzúra.

A CDC-nél több száz ember tisztában van azzal, hogy mi folyik, de nem szólalnak meg, különben elveszítik az állásukat. Még azok is hallgatnak, akik már lemondtak. Ez tényleg megdöbbentő.

A gyilkolás tehát töretlenül folytatódik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-injekciok-megkozelitoleg-5-12-millio-embert-oltek-meg-vilagszerte

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése