2022. július 5., kedd

TELJES BENEMTARTÁS: A holland gazdák megmutatják a világnak, hogyan tiltakozzanak a WEF Egy Világkormány PSYOP-CLIMATE-CHANGE hatalomátvétel ellen.

A holland farmerek a kanadai kamionosoknak nyújtanak egy kis szabadságot, és még többet is:

Ez a tökéletes erőszakmentes válasz a meg nem felelésre.

Az Egy Világkormány zsarnokainak tett minden egyes engedmény, legyen szó politikusról, zsaruról vagy boltosról, apró halálos csapást jelent ügyünk számára.

Az álcázástól a "vax" útleveleken át a DEATHVAX™-ig minden kompromisszum lehetővé teszi, hogy ez a PSYOP-19, hamarosan PSYOP-22 + PSYOP-CLIMATE-CHANGE, eluralkodjon.

Minden egyes alkalommal, amikor engedsz, a szabadságunk egy kicsit jobban meghal.

Minden egyes alkalommal, amikor felveszed azt a maszkot, hogy ne okozzon neked kellemetlenséget, hogy megengedjék, hogy étkezz egy étteremben, vagy belépj egy szupermarketbe, vagy részt vegyél valamilyen rendezvényen, pontosan így jutunk el a technokrata 4. ipari forradalom disztópiájába.

Ne áltassátok magatokat azzal, hogy ez magától elmúlik.

Egy pillanatig se higgyétek, hogy azzal, hogy csak most az egyszer engedtek, hogy élvezhessétek az életeteket, még a látszólag legjelentéktelenebbnek tűnő engedelmességi aktus sem változtat semmin.

Minden egyes cselekedet létfontosságú.

A viselkedéspszichológusok, akik megtervezték az összes ilyen pszichopsziát, mindig is nagyon jól tudták, hogy van egy kritikus tömegű be nem tartási küszöb, amely teljesen semmissé teszi a legjobb terveiket.

Miután közel két éven keresztül megfeleltek a PSYOP-19 programnak, a holland gazdák végre észhez tértek. Rájöttek, hogy ha nem lépnek fel azonnal, akkor a többgenerációs családi vállalkozásaikat sorra felszámolják, amíg csak néhány, a WEF által kézzel kiválasztott gazdaságnak nem adják meg a jogot a túlélésre, szigorúan csak a technokraták szolgálatában.

Mindenki másnak megadják a "szabadságot", hogy ne dolgozzon, és kizárólag a CBDC szociális hitelpontok UBI-jából éljen, ami adagolt bogár alapú ételt biztosít számukra, miközben dekarbonizálják = elnéptelenítik őket. Feltételezve, hogy a társadalmi kreditadataidból soha nem derül ki, hogy bármilyen tiltakozásban részt vettél, vagy gondolatbűncselekményt követtél el, mert bármilyen "aberrált" viselkedés nem az UBI-ra, hanem inkább egy átnevelő tábori nyaralásra jogosít fel, amelynek a vége az lesz, hogy "boldogan" újrahasznosítanak zöld, új megállapodásnak megfelelő energiaiszapba, amelyet az elit Teslájának meghajtására használnak majd.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-holland-gazdak-megmutatjak-a-vilagnak-hogyan-kell-tiltakozni


Minden harmadik holland gazdaságot bezárnak vagy kisajátítanak!

Már nem összeesküvés-elmélet: Holland gazdáknak utat kell engedniük a menedékkérőknek

Kezd bonyolulttá válni a kép. Schwab globalistái a világ 5. legnagyobb élelmiszerexportőrét, Hollandiát választják, és egy olyan gázt démonizálnak (nitrogént, nem CO2-t), amely egyáltalán nem jelent problémát. Aztán terveket dolgoznak ki arra, hogy ezen az alapon bezárják a gazdaságok legalább egyharmadát, a gazdák és az élelmiszerfogyasztó emberek legyenek átkozottak.

A következő lépés?

Vegyük a Schwab bábkormány által már megvásárolt mezőgazdasági területeket, és alakítsuk át őket migránsok befogadóközpontjává. Az egyik globalista terv ravaszul összeolvad a másikkal ...

Egyet kell értenünk a lenti FVD politikusával, aki szerint "minden karikatúrát felülmúltak".

Nincs több hely a holland gazdáknak a "WEF élelmiszeripari központok" számára.



Hollandiában a gazdák nem adják fel! A rendőrök nem tudják megállítani őket! Gépeikkel férretolják a rendőrautókat és elállják a bevásárlóközpontok bejáratait. Blokkolták a repülőtereket és mindenkit arra kértek, hogy inkább tömegközlekedéssel közlekedjenek az útzárak miatt. Egész Hollandia megbénult a gazdák tüntetése miatt. Szalmabálákkal, trágyával és egyéb akadályokkal zárták le az utakat. Egy intézkedő rendőr pisztolyával akart megfélemlíteni egy gazdát, de társa hatására eltette a fegyvert a rendőr. A tiltakozás továbbra is érvényben marad, amíg a kormány vissza nem vonja a rendeletét. Magyarországon ilyen megmozdulás soha nem lesz!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.515

Minden harmadik holland gazdaságot bezárnak vagy kisajátítanak!

Már nem összeesküvés-elmélet: A holland gazdáknak helyet kell adniuk a menedékkérőknek
Niek Beenen (JA21) flevo parlamenti képviselő a Twitteren osztott meg egy dokumentumot a hollandiai Flevoland tartománytól a Noordoostpolderben lévő "nitrogénterület" megvásárlásáról.

FREEWEST MEDIA

"Flevoland tartomány (ER: lásd az alábbi térképet) nitrogénterületet vásárolt a Noordoostpolderben. A felszabadult nitrogénterülettel a tartomány számos PAS-igénylőnek tud segíteni a Noordoostpolderben. Ez a lehetőség azért merült fel, mert a kormány megvásárolt egy mezőgazdasági vállalkozást a Noordoostpolderben. A kormány a gazdaság helyén egy regisztrációs központot szeretne létrehozni a menedékkérők számára" - olvasható a dokumentumban.

 

 

"Ebben az országban az élelmiszert termelő gazdálkodó családokat menedékkérőkre cserélik" - tweetelte Beenen.

"Természetesen összeesküvés-elmélet, hogy Hollandiában minden gazdát felvásárolnak, mert sok menedékkérő érkezik Hollandiába. Mégsem segít az ilyen levelek küldése, mivel Flevoland tartomány a nitrogénválság közepén van" - reagált Rutger van den Noort vállalkozó.

"Nevetséges az állandó tagadása annak, hogy a bevándorlásnak, a lakhatásnak, a természetpolitikának, a mezőgazdaságnak és a nitrogénnek/klímának bármi köze lenne egymáshoz" - tette hozzá.
A PVV-vezető Geert Wilders is reagált a dokumentumra. "Itt a bizonyíték. Ez egyszerűen mindent elmond. A gazdának mennie kell, mert a földjén akarnak egy regisztrációs központot építeni a menedékkérők számára. Teljesen tönkreteszik Hollandiát. A gazdáinkat ki, a szerencsét keresőket be. Nem csoda, hogy az emberek dühösek" - jegyezte meg Wilders.

Brent Hadderingh, az FVD képviselőcsoportjának elnöke így nyilatkozott:

"A gazdák ki, a menedékkérők be. Tényleg minden karikatúrát felülmúltak. Szégyentelenül."

"Az emberek szerint [...] 'összeesküvés-elméleteket' terjesztek, amikor azt mondom, hogy a gazdáknak helyet kell adniuk a migránsoknak. Itt világosan ki van írva: 'A kormány a mezőgazdasági vállalkozás helyén akarja felállítani a menedékkérők regisztrációs központját'. Mi az az 'összeesküvés-elmélet'?" - kérdezte Raisa Blommestijn jogfilozófus.

 

 

A jelentkezési központ Bantban lesz, ahol mintegy 1500 olyan ember él, akik nem fogadják szívesen a menedékkérőket.

Közben számtalan fotó és videó keringett az interneten a hollandiai földkisajátítás elleni gazdasztrájkról, annak ellenére, hogy a mainstream média megpróbált tudomást sem venni a tiltakozásról. A helyzet a hét elején eszkalálódott. A gazdákhoz csatlakoztak a halászok és a tengerészek is, akik blokkolják a kikötőket, és ezzel veszélyeztetik az amúgy is törékeny ellátási láncokat. A kormány a maga részéről páncélozott személyszállító járműveket hívott be.

A hatóságok könnygázzal és gumibotokkal próbálták leküzdeni a tiltakozást. A gazdák blokádokkal, szénabálákkal és trágyával válaszoltak. Úgy tűnik, hogy az elszántságuknak nincs vége.

Hétfő óta egyre inkább a szupermarketek és a kikötők kerülnek a tiltakozások középpontjába. A határátkelőknél tartott megmozdulásokon német gazdák is részt vettek. Hétfőn több száz gazda szénabálákkal torlaszolta el a nagy szupermarketek raktáraihoz vezető bekötőutakat. A nagy szupermarketláncok több mint 20 elosztóközpontját érintették.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/minden-harmadik-holland-gazdasagot-bezarnak-vagy-kisajatitanak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése