Már csak az a kérdés maradt, hogy "Ki fog irányítani téged?".

A Nagy Visszaállítás után, ha eljutunk odáig, semmi sem lesz a tiéd, a globális közös vagyonkezelőé lesz minden, a központi bankok 100%-os monopóliummal rendelkeznek majd a pénz felett, és a Metaversumba dobnak majd, hogy bármilyen élvezetet is maradjon. Mondjatok nemet, amíg még lehet. ⁃ TN Editor

A Nagy Visszaállítás gondolata az Új Világrendből ered, amely még mindig él az establishment, vagy akiket globalistáknak nevezhetünk, olyan emberektől kezdve, mint Henry Kissinger, egészen a jelenlegi amerikai elnökig, Joe Bidenig. Természetesen a piramis legfelsőbb szintjein sokan mások is vannak, akiknek az elképzelései a rendőrállam létrehozásától kezdve a mikrochipek beültetésén át a születésünk napján, hogy nyomon követhessenek és nyomon követhessenek minket, a bolygó elnéptelenítéséig terjednek.

Tudom, hogy mindez őrültségnek hangzik, de a globalisták már nagyon régóta ezt tervezik velünk. Klaus Schwab pártfogoltja, Yuval Noah Harari izraeli születésű értelmiségi, aki a "Sapiens: Az emberiség rövid története" című népszerű bestseller szerzője, és a jeruzsálemi Héber Egyetem történelemprofesszora. Harari egyszer feltette a nyugtalanító kérdést: "mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel?". Harari intelligens ember, ez kétségtelen, de intelligenciája az őrület szintjére vezette.

Harari a Világgazdasági Fórum (WEF) befolyásos tagja, aki támogatja egy disztópikus társadalom létrehozásának gondolatát, amelyet egy maroknyi globalista irányít, akik születésük napjától kezdve uralkodnak majd a Föld minden embere felett. Harari szerint a Föld túlnépesedett:

Azt hiszem, a következő évtizedek talán legnagyobb kérdése a gazdaságban és a politikában az lesz, hogy mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel? A probléma inkább az unalom, és az, hogy mit kezdjünk velük, és hogyan találnak majd valamilyen értelmet az életükben, amikor alapvetően értelmetlenek, értéktelenek?

A legjobb tippem szerint jelenleg a kábítószerek és a számítógépes játékok kombinációja a megoldás a [legtöbb] számára. Ez már megtörténik... Különböző címek, különböző címszavak alatt egyre több és több embert látunk, akik egyre több időt töltenek, vagy a belső problémáikat a drogokkal és a számítógépes játékokkal oldják meg, mind a legális, mind az illegális drogokkal...

Azt is akarják, hogy az emberek otthon maradjanak a Metaverse világához, egy virtuális valóság szimulációhoz kapcsolódva, és ezzel egyidejűleg mindenféle drogok rabjaivá tegyék őket. Az a fajta világ, amit megpróbálnak létrehozni számunkra, tiszta őrület. A Wired havonta megjelenő magazin a metaverseket a digitális és a fizikai világ kombinációjaként írja le, amely a "Ready Player One" című hollywoodi filmhez hasonló virtuális valóságot hoz létre, A "Mi is pontosan a metaverse?" című cikk így válaszol erre a kérdésre: "Nagyjából véve a technológiák, amelyekre a vállalatok utalnak, amikor a "metaverse"-ről beszélnek, magukban foglalhatják a virtuális valóságot - amelyet tartós virtuális világok jellemeznek, amelyek akkor is léteznek, ha nem játszunk -, valamint a kiterjesztett valóságot, amely a digitális és a fizikai világ aspektusait ötvözi."

Számos más hollywoodi film, amely a virtuális valóságra épül a jövőben, többek között a Jumanji, a Source Code, a Mátrix, a Total Recall, az Inception és még sok más film. A globalisták azt akarják elhitetni veled, hogy egy disztópikus társadalom van készülőben számunkra, de ne aggódj, teljesen boldogok lesztek, legalábbis Klaus Schwab szerint. Véleményem szerint az az elképzelés, hogy az emberi faj a virtuális valóságon keresztül fogja élni az életét, erőltetett, ez egy illúzió, amelynek megvalósítása évtizedekig, sőt évszázadokig fog tartani, és ez csak akkor történne meg, ha hagynánk, hogy megtörténjen. Harari azt mondja, hogy egy tudományos, technokrata világrendben az állam lesz az egyedüli szolgáltatója mindennek, tehát alapvetően azt mondja, hogy a családokra nincs szükség ebben az új világban, amit létrehoznak számunkra, más szóval a család a múlté lesz:

A család és a bensőséges közösség 200 év alatt hirtelen megszakad, hogy összeomlik, a család által évezredeken és évtizedeken át betöltött szerepek nagy része nagyon gyorsan átkerül az állam és a piac által biztosított új hálózatokba, nincs szükséged gyerekekre, lehet nyugdíjalapod, nincs szükséged valakire, aki gondoskodik rólad, nincs szükséged szomszédokra és testvérekre, akik gondoskodnak rólad, ha beteg vagy, az állam gondoskodik rólad, az államok biztosítják a rendőrséget, az oktatást, a segítséget mindenben.

 

 

 

Rahm Emanuel különböző címeken dolgozott Bill Clinton és Barack Obama amerikai elnököknek, de az egyik idézet, amelyről mindig is emlékezni fognak rá, az volt, amikor azt mondta: "Soha ne hagyj egy komoly válságot veszni. És amit ez alatt úgy értek, hogy ez egy lehetőség arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amikről úgy gondoljuk, hogy korábban nem tudtuk megtenni". Pontosan ez történt a Covid-19 globális egészségügyi vészhelyzet alatt. Klaus Schwab, aki a WEF eredeti alapítója, és ügyvezető elnöke, közzétett egy cikket, amely a Nagy Újraindítás három alapvető összetevőjét vázolja fel "Most van itt az ideje a "Nagy Újraindításnak"" címmel, az első összetevőben segítenének irányítani vagy "javítani a koordinációt (például az adó-, szabályozási és adópolitikában), korszerűsítenék a kereskedelmi megállapodásokat, és megteremtenék az "érdekelt felek gazdaságának" feltételeit. Hogyan működne ez? Több mint 195 ország van a világon, ami azt jelenti, hogy mindezen országoknak "egységes" adó-, szabályozási és fiskális politikát kellene kialakítaniuk, szinkronban, azonos törvényekkel, és ez még akkor is lehetetlen lenne, ha megpróbálnák, mert minden országnak különböző adórendszere, gazdasága és kultúrája van, és ez nem fog változni egy maroknyi globalista miatt, akiknek eszement elképzeléseik vannak egy egységes pénzügyi rendszerről, amelyet a saját hasznukra akarnak irányítani. Ez egy nevetséges ötlet. Valójában ma már több ország is nyitottabb arra, hogy kevesebb adót és szabályozást vezessen be, hogy vonzza a külföldi befektetéseket a gazdaságuk növekedése érdekében, így a WEF ajánlásai soha nem fognak működni, sőt, a céljukat eléri.

 

 

Aztán ott van a közelgő pénzügyi válság, amely végül a világot a Federal Reserve Bank "digitális valutájába", az úgynevezett központi banki digitális valutákba (CBDC) kényszerítheti, amelyeket a kormány nyomon követi, hogyan költjük el a pénzünket. Mi romolhat el ezzel az ötlettel? Ha minden esetben nem állsz politikailag egy adott párthoz, vagy elutasítod a kísérleti injekciót, akkor a kormány blokkolhatja a tranzakcióidat. Más szóval, szó szerint ellenőrizhetik, hogy mikor és hogyan költi el a pénzét, és ezt a legtöbb ember nem fogja elfogadni. Egy Stefan Gleason által közzétett cikk, aki befektető, politikai stratéga és alulról jövő aktivista tavaly írt egy érdekes elemzést az fxstreet.com számára "The Great Reset is Coming for the Currency" címmel, azt kérdezi, hogy mi lesz a következő nagy kérdés a globális visszaállításhoz? "Ahogy a Nagy Visszaállítás a globalista agytrösztöktől és technológiai milliárdosoktól a szövetséges médiaelitig, kormányokig, iskolákig és Woke vállalatokig halad, mi lesz a következő "visszaállítás"? A következő visszaállítás valószínűleg a pénzügyi szektorban fog történni, mivel "A Világgazdasági Fórum mindent átfogó Nagy Visszaállítás programjának támogatói NAGY változásokat terveznek a globális monetáris rendszerben"." Biden pénzügyminiszter és a Federal Reserve korábbi elnöke, Janet Yellen meg akarja szüntetni a különböző kriptovaluták használatát, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) CBDC-ket akar kibocsátani. "Yellen gúnyolta a bitcoint, mint "a tranzakciók lebonyolításának rendkívül gazdaságtalan módját", mert "a tranzakciók feldolgozása során felhasznált energia mennyisége elképesztő". Gleason szerint Yellen és kollégái azt tervezik, hogy a lakosság a központi bank által kibocsátott digitalizált tokeneket használjon. A lényeg, hogy "csak azt akarják elérni, hogy ezeket a számjegyeket kormányok és központi bankok adják ki és ellenőrizzék".

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük a Federal Reserve bank ellenőrzését a pénzügyeink felett, ha aranyat, ezüstöt és más biztonságos menedékeszközöket birtokolunk. "Bárki, akit aggaszt a kilátás, hogy egy új digitális valutarendszerbe terelik, kiemelt prioritássá kell tennie, hogy a pénzügyi rendszeren kívül létező, kézzelfogható pénzzel rendelkezzen." Gleason az arany és ezüst birtoklása mellett érvel: "Semmilyen technológia vagy kormányzati felhatalmazás nem változtathatja meg azt a tényt, hogy az arany és az ezüst általánosan elismert, inflációálló értékkel rendelkezik". Egy bizonyos ponton a közvélemény el fogja utasítani a Federal Reserve-t és annak "digitális valutáját", ha el tudja kerülni. A CBDC-ket azonban a jövőben úgy lehet a legjobban megkerülni, ha aranyat, ezüstöt és más olyan fémeket vásárolunk, amelyek képesek megtartani az értéküket és ellenállóvá válnak az inflációs nyomással szemben. Fontos megjegyezni, hogy az 1964 előtt gyártott összes amerikai ezüstérmét 90% ezüstből és 10% rézből verték, ezért tartsa szemmel a zsebpénzét, hátha talál néhány értékkel bíró ezüstérmét.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-nagy-ujrainditas-es-vegso-megoldasa-a-haszontalan-emberek-szamara