2022. július 5., kedd

Az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás

2022. július 5-én tartottak egy konferenciát az Európai Parlamentben annak apropóján, hogy az oltáskampány következtében rengeteg repülőjárat kimarad. Az oltással kapcsolatos felelősségvállalás kérdése is téma volt. Ki a felelős, ha valakit rákényszerítenek az oltásra és az illetőt károsodás éri? A kérdésre Philipp Kruse ügyvéd, az “Airliners for Humanity” és a “Navigants Libres” jogi képviselője válaszolt.

“Köszönöm a kérdést. Ilyen esetek gyűlnek most az ügyvédi irodámban. A kérdés, hogy mikor beszélhetünk egy érvényes beleegyezésről egy testi beavatkozás esetében. És ezekkel az mRNS-szerekkel összefüggésben, melyek speciális módon lettek engedélyezve, legalább a következő pontok tartoznak az informáláshoz, ami ahhoz szükséges, hogy a páciens egyáltalán bele tudjon egyezni:

Először is el kell magyarázni a páciensnek, hogy miért van egyáltalán veszélyeben egy ilyen oltás nélkül. Az embereknél 70, de akár 80 éves korig nagyon sok alternatíva van az eredményes kezelésre egy kovid-fertőzés esetén, vannak prevenciós lehetőségek és vannak olyan korosztályok, amelyek gyakorlatilag, statisztikailag nézve még kezelés nélkül sincsenek egyáltalán veszélyben és nincsen szükségük az oltásra. Az előbb hallottunk már az előny és rizikó mérlegeléséről. Itt a hasznosság egyáltalán nincs is jelen.

De ha már a rizikóról is beszélünk, akkor informálni is kell a veszélyekről és ezek a beleegyezés részét kell, hogy képezzék. Ez azt jelenti, hogy az embereknek el kell mondani: Tudta, hogy ez a szer egy olyan eljárás során lett engedélyezve, ahol az engedélyezésért felelős hatóságok egyáltalán semmilyen megfelelő kísérletet nem láttak sem állatokon, sem embereken? Ez annyit jelent, hogy nem lett bebizonyítva, hogy ezek a szerek egyáltalán hatnak-e és hogy egyáltalán biztonságosak-e. Ezek a bizonyítékok a mai napig nem állnak rendelkezésre.

Harmadszor, a páciensnek el kell magyarázni, amit az előbb már mondtam, hogy ennél a különleges technológiánál teljesen tisztázatlan, hogy az ön testében hol fognak termelődni ezek a fehérjék, a tüskefehérjék, hogy mennyi ideig termelődnek, milyen mennyiségben és milyen minőségben termelődnek. Normál esetben ez hozzátartozik, hogy az orvos teljes pontossággal meg tudja mondani, hogy milyen anyagot ad be önnek, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Ez ebben az esetben egyáltalán nem ismert. Ez azt jelenti, hogy valakinek a beleegyezését kell adni valamihez, amiről egyáltalán nem is lehet dönteni. Mert az ember nem is tudja, hogy a végén mi az, amit a testébe kap.

Mit mondjak még? Ezek a legfontosabb pontok. Az orvosnak magától értetődően azt is mondania kéne manapság, hogy: Látta már a statisztikákat? Látta, hogy az oltási mellékhatások száma robbanásszerűen megnőtt? Mégpedig az arányított mellékhatások. Itt nemcsak az abszolút számokról beszélek, hanem a relatív számok is kiugróan megemelkedtek mindahhoz képest, ami valaha korábban létezett.

És akkor egy értelmes ember azt mondaná: Köszönöm, azt hiszem akkor a problémát másképp oldom meg, nem pedig mRNS-injekcióval.

És a gyerekeket pedig meg kell óvni a károsodásoktól! A gyerekek ilyesmihez nem tudnak egyáltalán érvényes beleegyezést adni. A gyerekek arra sem képesek, hogy magukat károsítsák. A felnőttek azok, akiknek a gyerekeket a károsodásoktól meg kell védeni. Tehát a gyerekek egyáltalán nem döntésképesek.

És hogy a kérdést megválaszoljam, ha írásban igazolva van, hogy valaki mindezen információk tudatában igent mondott, akkor érvényes a beleegyezés. Különben nem. Tehát mi nagyon szívesen fogunk ezekkel a felelősségvállalásról szóló ügyekkel foglalkozni, mert ezidáig még egyetlenegy esetben sem került elénk érvényes beleegyezés. Ezek az orvosok még hallani fognak rólunk, ezek “kiáltanak érte”, hogy levelet kapjanak tőlünk. Sok ilyen eset lesz.

Köszönöm a kérdést.”



Szóval ahogy korábban megmondtam. Az az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás. A megtévesztett emberek aláírása az oltásba való beleegyezéshez teljesen érvénytelen, ha az orvos elmulasztotta a felvilágosítást.

Biró Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése