FIGYELMEZTETÉS: Soha, de soha, de soha, de soha ne oltassuk be a gyerekeinket!

Tekintse meg Dr. Paul Alexandertől, aki elmagyarázza a gyermekek immunrendszerében a Covid-oltások következtében okozott károkat.

Egyetlen egészséges gyermek sem kaphatja meg ezeket a COVID injekciókat, ezek közel nulla kockázatot jelentenek, az injekció semmilyen előnnyel nem jár, és az ártalom felé hajlik; meg fog ölni.

Az alábbiakban Steve Kirsch rövid beszámolója olvasható, alatta pedig Dr. Robert Malone újra kiadja azt a levelet, amelyet 76 orvos írt alá, és amelyet az Egyesült Királyság MHRA ügynökségének (Medical and Healthcare products Regulatory Agency) küldött, és amelyben megindokolja, hogy a Covid gyermekkori oltások alapvetően miért hibásak.

Steve Kirsch elmondja, hogy mit vesznek észre a helyszínen, miután a kisgyerekeket beoltották.

A két- és hároméves gyerekek rohamai "az új normális"

Nővér barátaimtól többször kapok beszámolót 2 és 3 éves gyerekekről, akiknek rohamaik vannak. Ez CSAK oltott gyerekeken fordul elő, és a tünetek a COVID oltás után 2-5 nappal kezdődnek.

 

 

Az orvosok értetlenül állnak a 2 és 3 éves gyerekeknél jelentkező rohamok, kiütések stb. előtt.

Ezekben a gyerekekben csak az a közös, hogy néhány nappal korábban (két-öt nappal korábban) kapták meg a COVID vakcinát.

Az orvosok nem tudják kitalálni, hogy mi okozza a rohamokat (mivel nem lehet az oltóanyag, mivel azok biztonságosak és hatékonyak). Az orvosi személyzet nem beszélhet az esetekről a sajtónak vagy a közösségi médiában, különben kirúgják őket.

Az egyik ápolónő valami olyasmit posztolt, hogy "hogy lehet ez legális????". A posztoló védelme érdekében parafrazálnom kellett.

Ezért hallják tőlem ezeket a jelentéseket. Nem rúghatnak ki.

A mainstream médiában erről semmi sincs, mivel az ápolók és az orvosok nem beszélhetnek róla.

Egyszer majd minden kiderül, de egyelőre mindenki hallgat erről, és az orvosokat utasítják, hogy győzzék meg a szülőket arról, hogy ez nem az oltással függ össze, és hogy csak nekik van problémájuk.
Mert így működik a tudomány.

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ket-es-3-eves-gyerekek-rohamokkal-az-uj-normalis