2015. január 20., kedd

Baljós csend Donbasszban!

les
Valami azt súgja, hogy Donbasszban készül valami! A magyar idő szerint délután négy órakor kapott jelentés szerint meglepően nagy a csend! Legalábbis Gorlovkában olyan nagy, hogy szinte a légyzümmögést is meg lehetne hallani. A milicia a telefonok akkumulátorainak feltöltésére szólította fel a gorlovkaiakat, és figyelmeztetett: Artyemovszk irányából komoly latorerő mozog Gorlovka felé!
erő
A donyecki repülőtér visszavételét BÁRMILYEN ÁLDOZATOK ÁRÁN meg kell csinálni!-adta ki Kijevben a parancsot Turcsinov vezérhiéna.
Neki is veselkedtek ma késő délelőtt. Ismét ködösítettek a latrok, és ismét bebuktak hét tankot. Mintegy harminc lator pusztulhatott bele az akcióba. Sebesült egyedeiket meg a milicistákra bízták. Hetvenegyet kellett összeszedniük.
csip
rab

Peszkiben és Avgyejevkában zajlanak az összecsapások. Kiváltképpen Peszki elvesztését sajnálhatják a latrok, hiszen nagyszerű rálövési lehetőségeik voltak mind Donyeckre, mind pedig a repülőtérre. Most meg már a bőrük a tét! Avgyejevkánál sziszifuszi munka zajlik. A népköztársaságiak senkit sem akarnak hagyni futni a banditák közül. Mindezzel együtt a jelentés szerint öt milicista ma elesett Avgyejevkánál! De a jobbszektorosok között kaszálnak.
A gyebalcsevoi katlanban is alábbhagyott a harci lárma. Érdekes módon a luhanszki fertály is csendes.
Mariupol környékén éber csend honol.
(Ясиноватая)Jaszinovatajat ma kora délután még lőtték a valcmanisták.
(Докучаевск)Dokucsajevszkben ma egy másik-az “Aranyhalacska” nevű óvodát is latortüzér találat ért. Itt egy óvónő megsérült. (Ольгинкa)Olginykából lőttek a pribékek. (Николаевкa)Nyikolajevka környékén nagy volt a latormozgolódás ma délután.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/20/baljos-csend-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése