2015. január 20., kedd

"Az elmeháborodott Kásler újabb rombolása a csapatában"

"Az elmeháborodott Kásler újabb rombolása a csapatában" - címmel nyílt levelet kaptunk egy mélységesen csalódott embertől, amit szerkesztőségünknek küldött, azzal, hogy ha módunkban áll osszuk meg felháborodását, és írjunk az ominózus eseményekről, tette ezt nevének teljes titokban tartását kérve, hiszen jogosan tart az esetleges bosszúállóktól!
Levelét felhasználva írtuk cikkünket...
Tudomásunkra jutott, hogy Kásler Árpád folytatja tisztogató munkáját azok körében, akik túl sokat tudnak A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt piszkos ügyeiről.
A soron következő áldozata, az egyik legjobban dolgozó aktivistája lett, a párt egyik volt országgyűlési képviselőjelöltje, aki egymaga több embert szervezett be a pártba, mint a párt teljes Pest megyei alapszervezetének tagjai együttvéve.
Kásler nyilván irigységből, egyszerűen elmebeteggé nyilvánította a bajtársát, aki túlontúl kimagasló munkát végzett, tette mindezt irigységből, kicsinyes féltékenységből, valós kisebbségi komplexusából eredően, hiszen más épelméjű vezér (Kell egy vezér-ezt korábban saját magáról mondta Kásler), csak örülne annak, hogy ilyen nagyszerű emberekkel van körülvéve, akik idejüket, energiájukat, nem utolsósorban nem kevés anyagi hozzájárulásukat nem sajnálják, hogy működni tudjon a Kásler által, még a tengerentúlon megálmodott, -saját párt- víziója.
Az utóbbi időben volt aki áruló lett, és volt aki egyszerűen idióta elmebeteg, vagy szellemi fogyatékosnak titulált -ezek a vezér kedvenc kórelemző szakkifejezései, szűkebb rajongói körében.
Ki tudja, hogy ki járt jobban? Akit árulónak állított be, vagy az akit elmebetegnek mondott, maroknyi csapata előtt?! Cselesen beférkőzött a magánéletébe, majd azt kiteregette a híveinek. Ez még akkor is gusztustalan, és felháborító ha minden úgy igaz, ahogyan azt Kásler leírta.
A hosszas elemzésének leggyalázatosabb, és gyomorforgatóbb pontja, amikor az általa egyszerűen csak megtébolyodottnak beállított emberét, olyan vádakkal illeti, hogy gyermekének egy korábbi balesetét (talp sérülését), aki egy rövid időre, balesete következtében tolószékbe kényszerült, rendkívül gyanúsnak ítéli meg!
Amit, nem a baleset körülményeivel ér tetten, inkább abból való gyógyulásának gyorsaságát megkérdőjelezve, hiszen a gyermek a vártnál hamarabb épült fel, - aminek jóérzésű ember inkább örülne - , de nem Kásler az érzéketlen ravaszdi, aki bizony átlát ezen a szitán is!
Elemzésében harcostársa Édesanyjának halála/nem halála körüli nehézségeit, eddigi munkásságát vonja kétségbe, Testvérének a prosztatarákját gúnyolja förtelmes érzéketlen stílusban.
Majd említést tesz egy elmeháborodott testvéréről, aki valójában nem is volt soha, nem volt nehéz utánajárnia, hogy egy testvére van a volt bajtársának, aki férfi, tehát valószínűsíthetően Ő maga lehet a prosztatájával küszködő is egy személyben.
Kitér a fogproblémáira is.... Ezen problémáiból kiindulva, - teljesen értelmezhetetlen módon - nyilvánította elmebeteggé sorstársai előtt!
Majd végül az emberek elé tárta, azt a főbenjáró bűnt, hogy az ellenségeivel folytatott beszélgetésben megpróbálta az ellenfeleiket, maguk mellé állítani, észérvekkel, hiszen köztudott, hogy Kásleres csak Kásleressel beszélgethet, aki azt mással teszi, az már alapból gyanús, de legtöbbször szakadár áruló is egyben, legalábbis a vezér szemében biztosan.
Mindegy, hogy miről volt szól, az nem számított, hogy meggyőzni akart mást. Bizonyítékot tárt eléjük, hogy beszélgetett olyan személyekkel, akikkel nem szabadott volna!
Megkeresésünkre a történtek hatásától kis híján összeroppant hölgy nem is tagadta, de meg sem erősítette a történteket. Ezek után elmondtuk neki, hogy az irományt eljuttatták hozzánk, amit mi leközölnénk, amennyiben ahhoz hozzájárulását adja. Határozottan elzárkózott előle, amin nem is kell csodálkozni, sőt, tény, hogy gyenge idegzetűeknek, valóban nem is ajánlatos olvasgatni azt.
A fent említett mindennapi problémákat, gusztustalan kifordított formában tálalta az emberek elé, ami nyomdafestéket valóban nem bírt volna el.
Bár szerencsétlen asszony annyit eltanult Káslertől, hogy ha bárki nyilvánosságra hozza azt amit Kásler eredetileg írt, az ominózus facebook csoportban a bajtársainak, az esetben azonnal feljelentést tesz. - Állapotát átérezve végül valóban megértettük Őt, így azt nem fogjuk nyilvánosságra hozni, már csak a kegyeletsértő okok miatt sem tennénk ilyet!
Végül sikerült egy véleményfélét, kicsikarnunk a fent említett hölgytől, aki nevének elhallgatását kérve azt mondta:
"Akik ismernek azok tudják, nekik nem kell magyarázkodnom. A jó érzésűek, átlátnak ezen. A maradéknak pedig egy jó konc, amit csócsálhatnak újra!"
Belenézve a hozzánk eljuttatott Kásler-poszt hozzászólásaiba, elképedtünk, hogy egy némelyik teljesen elvakult pártkatona, milyen elvetemült hozzászólásokkal illeti, az addig elvileg nagyra tartott társukat. Borzasztó olvasni, hogyan taposnák el, mint egy darab koncot dobnának a kutyák elé, ahogy sajnálatukat fejezik ki szegény szerencsétlen vezérük felé, hogy mennyit kell szenvednie az árulóktól, és az elmebeteg emberekről!
Ez aztán az igazi agy mosott állapot kérem!
Az empátiának a minimális jele sem mutatkozik meg. Olyannyira fanatikusak, hogy Káslerért bárkit eltaposnának, ha erre a vezér ad parancsot, gondolkodás nélkül megteszik! Ha bele gondolok, hogy ha Ők lennének azok, (hála az égnek, ennek azért semmi esélye sincs momentán) akik kormányra kerülnének, a hideg futkos a hátamon, és borzongás fogja el minden idegszálamat!
Egy pillanatig sem fordul meg a fejükben, hogy ezzel kapcsolatban Káslert kéne kérdőre vonniuk, hiszen ez egy akkora arcátlanság, hogy egészséges érzelmű ember ilyet már nem visel el!
Ezek az emberek, kivannak fordulva önmagukból, ha egyáltalán voltak valamikor is emberek!?
A rosszindulat olyan elementáris erővel fröcsög belőlük, hogy már most a pálya szélén is lepipálják azokat pártokat, akiktől épen megóvni akarnak Minden jóérzésű embert! Mi lesz velük, ha netán valóban a közelébe érnek a "labdának"?!
Még a halott gyalázástól sem riadnak vissza. Olvasva őket, amikor megtudták, hogy egy fideszes képviselő meghalt. Értem én, hogy ellenség, ellenfél, na de egy halottat gyalázni...?
A Haza Nem Eladó, ez valóban így van, - na de nekik sem, az ég áldja már meg Őket! Van olyan ember a megmaradt tagok között, aki megmeri mondani Káslernak, hogy most aztán már tényleg túllőtt a célon? Valószínű nem lesz, mert félnek, hogy kirúgja majd a Vezér, ha kinyílik neki is a csipája.
Ám gondoljunk csak bele, és komolyan tételezzük fel, hogy valójában elgondolkodtak azon, hogy mi van ha Kásler érzéketlensége mögött az van, hogy tényleg beteg a Bajtársuk, akkor ez az elintézési módja a dolgoknak!? Biztosan nem, hiszen egy igaz nagy Magyar Vezér, aminek Kásler tartja magát, ilyet soha nem tenne!
Az odáig rendben van, hogy a megmaradt tagok elhiszik, hogy az eddigiek mind árulók voltak, akik mertek szólni, na de egy beteget is ugyanúgy taposnak el, ahogy az árulónak titulált bajtársaikat?!
Eddig dolgozott, sokat elismertük, most, hogy beteg lett, majd jól eltapossuk?!
Miért nem sajnálatukat fejezik ki? Miért nem jobbulást kívánnak? Miért nem mennek el hozzá, meglátogatni Őt?
Én mint EMBER, és nem mint fanatikus Kásleres így gondolkodok! Kíváncsian várom, hogy ahelyett, hogy megköszönnék, elnézést kérnek-e majd, netán magukba néznének-e majd egyáltalán, vagy parancsszóra néhányan jönnek árulózni, vagy köpködni majd hozzászólásaikkal?!
Remélem lesz bennük gerinc, és végre belátják, hogy ezúttal túl magasra csaptak a hullámok, és észreveszik, hogy már rég a hullámok alatt vannak!
Hol van már az a híres eszmeiség, amit oly sokat emleget szeretett pártvezérük, hol van már az a fajta tisztességre méltó közösség, amivel azonosulni tudtak ezek az emberek...mi történhetett velük, hogy nem látnak, és nem hallanak már?
Miközben menetelnek, átíródtak az alapvető empátiára vonatkozó érzéseik, gondolataik, amik kiemelték Őket a birkák közül, a vezérük szép lassan "felülírta" mindezt a fejeikben...???
Hova lett belőlük az ember?

Felháborodottan!
Egy felháborodott ember, a sok közül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése