És egyre inkább tudatosul, hogy ezek a közvetlen és nyilvánvaló fenyegetések csupán részei egy olyan komplex átfogó tervnek, amely a világ irányításának technokrata rendszerét kívánja megvalósítani, amelyet neo-feudális rendszerként lehet leírni, és amely a világ milliárdos egyének és családok hatalmának és vagyonának növelésére és megszilárdítására törekszik az autonóm egyéni viselkedés minden lehetőségének megsemmisítésével. Ezeknek a pszichopata elitistáknak az a szándéka, hogy mi, "az emberek" az ő akaratuk szó szerinti kiterjesztéseivé váljunk, az életünk minden területére való technológiai behatolás révén, ami ahhoz vezet, hogy teljesen elveszítjük az önálló érzésre, gondolkodásra és cselekvésre való képességünket.

A természet és az élet teljes ellenőrzésének megszállottsága azt jelenti, hogy nincs valódi tudatosságuk arról, hogy mit jelent élni, és mindent úgy látnak maguk körül, mint valamit, amit pénzzé kell tenni, meg kell számolni és ellenőrizni kell a "tökéletes" létállapot megteremtése érdekében. Mivel alapvetően bizonytalanok, és tudják, hogy az emberek nem adják fel önként a létezésüket, hogy rabszolgákká váljanak, a leghatásosabb fegyverük az irányítás megszerzésére a hazugság - megpróbálnak elhitetni velünk, hogy az irányítás átadása a mi érdekünk, vagy hogy valójában mi irányítjuk a saját életünket, amikor felszínes, értelmetlen döntéseket hozunk, például olyan politikai pártokra szavazunk, amelyek végül elkerülhetetlenül a pénzügyi hatalmi elit parancsait teljesítik.

Ezek az elitisták mesterekké váltak az önbecsülés, az öngondoskodás és a szolidaritás minden mozgalmának kooptálásában - a kettős beszéd alkalmazása azt jelenti, hogy azt állítják, hogy támogatják a közösséget, a vagyon igazságos elosztását, az igazságot a médiában, az ökológiai fenntarthatóságot, a sokszínűséget, a faji egyenlőséget, a nők egyenlőségét, a szabadságot és az erőszakmentességet (például), miközben egy olyan menetrend megvalósításán dolgoznak, amely ezek közül egyiket sem támogatja. És az elmúlt 70 évben egyre több olyan NGO-t használtak, amelyek "barátságosnak" és "függetlennek" hangzanak, de valójában vállalati, imperialista és egyéb elitista programokat követnek, ami ahhoz vezetett, hogy rengeteg "aggódó" ember pénzét és energiáját olyan szervezetekbe és mozgalmakba fektette, amelyek szétzilálják a képességüket, hogy valóban a saját érdekükben és a bolygó egészének érdekében cselekedjenek.

 

 

Hogy csak néhány példát említsünk: a környezetvédelmi mozgalmat a hatalmas "zöld" technológiai forradalom iránti igény uralja, amely megköveteli az afrikai népek és természeti környezet további megerőszakolását és kifosztását, és bárhol máshol, ahol ritka ásványi anyagok találhatók, a szakszervezeti mozgalmak világszerte teljesen kiherélték magukat, és már nem a dolgozó tagjaik érdekeit szolgálják, az orvosi "tudomány" nagy valószínűséggel inkább egy profitorientált, tudományellenes vállalkozás, mint olyan, amelynek célja az emberek egészségének előmozdítása valódi tudományos módszertan alkalmazásával, és (ami különösen közel áll a szívemhez) az erőszakmentes taktikát alkalmazó kampányokat egyszerűen arra használták, hogy "rendszerváltást" érjenek el a központosított államokban, előmozdítva a transznacionális vállalatok érdekeit, még akkor is, ha az érintett aktivisták többségének soha nem ez volt a szándéka.

Bár időnként demoralizáló érzés rájönni, hogy mindenkit és mindent meg kell kérdőjelezni, és soha (!) nem szabad a dolgokat névértéken venni, van számos (valóban) független kutató (köztük azok, akikre fentebb hivatkoztam), akik részletes kutatással, logikus elemzéssel és hivatkozásokkal tárják fel a globális elit történelmileg és jelenleg zajló eseményeit, és akik megkönnyítik az átlagember számára annak eldöntését, hogy kiben ne bízzon. Bár nem mindig értenek egyet minden szempontból, és különböző kutatási területeket tesznek le az asztalra, mégis összeállítanak egy képet a valós világ elitista szereplőiről, minden országból (beleértve Oroszországot és Kínát - itt, itt és itt - is), akik sajátos filozófiáik (pl. technokrácia, eugenika), terveik (pl. az Új Világrend/Nagy Visszaállítás/UN Agenda 30) és szervezeteik révén alakították és alakítják a világot.

E kutatók különös gondja, hogy a "nemzetállamok közötti konfliktus és szövetségek" narratíván túlmutatva magyarázzák a világ politikai és gazdasági viselkedését, hogy feltárják a globális pénzügyek és elitista filozófiák transznacionális és transzkulturális jellegét, valamint azt az alapvető háborút, amelyet a globális elit folyamatosan folytat az átlagemberek ellen (olyan emberek, akik megelégszenek egy viszonylag kis léptékű, lokális referenciakerettel az életük irányításának gyakorlására, és akik értékelik mások autonómiáját, és ezért nem érzik úgy, hogy minden helyzetben nekik kell irányítaniuk). Ezek a kutatók leleplezik azokat a megalomániásokat, akik a világ uralmára vágynak, akik a mások által gyakorolt mindenfajta kontrollt a biztonságukat fenyegető veszélynek tartanak, és akiknek az egymással való konfliktusai elhalványulnak a pszichopata, bűnözői "szuperosztályukba" nem tartozókkal szembeni semmibe vételük, tiszteletlenségük és undoruk mellett.

 

 

Az elemzéstől a cselekvésig

Az alapos elemzés megszerzése rendkívül fontos, és az aktivizmus kulcsfontosságú része a kutatás, az önképzés és az információmegosztás, de ha változtatni akarunk a helyzeten, ugyanilyen fontos, hogy olyan önerősítő akciókkal álljunk elő, amelyek figyelembe veszik ezt a mélyebb elemzést. Tehát, amikor a történelmi, valós világelemzés azt mutatja, hogy az elitnek (mert elitista!) nem érdeke, hogy meghallgassa az "alattuk" lévőket, és amikor tudjuk, hogy milyen mértékben korrumpálták (vagy akár ki is találták) a mainstream politikai és jogi struktúrákat, akkor fel kell hagynunk azzal, hogy úgy teszünk, mintha 1) a politikai "vezetők" meghallgatnának minket, ha kicsit hangosabban és hosszabban panaszkodunk, és 2) hogy várnunk kell arra, hogy a vállalati elnyomóink és politikai/jogi segítőik engedélyt adjanak nekünk, hogy cselekedjünk saját életünk és alapvető létünk védelmében.

Gyermekkorunkban többnyire arra neveltek bennünket, hogy "udvariasak" vagy "törvénytisztelőek" vagy "tiszteljük a tekintélyt", és sajnos ez a pszichológiai strukturáltság kiszolgáltatottá tesz bennünket a visszaélőkkel szemben, akik hamisan azt állítják, hogy a mi érdekeinket szem előtt tartó hatóságok. És a gyermekkori félelmünk az "engedetlenség" miatti büntetéstől, beleértve a társadalmi elhagyatottságot is, amikor másoktól eltérően gondolkodunk vagy érzünk, akadályozza, hogy bízzunk saját érzéseinkben, gondolkodásunkban, döntéseinkben és cselekvőképességünkben. Gyakran segít, ha tudatosan odafigyelünk erre a félelemre, hogy megszűnjön tudattalanul uralkodni rajtunk. Sajnos az a helyzet, hogy sok szabadságaktivista még mindig valamilyen vezetőbe, politikai pártba vagy rendszerbe helyezi a hitét, hogy megmenti őket, mert egyénként tehetetlennek érzik magukat, ahogyan azt a világban uralkodó számos uralmi erő nevelte őket.

Akkor válunk hatalmassá, ha bízunk abban, hogy mi magunk elég jól fogjuk csinálni a dolgokat, és még ha hibázunk is, akkor is tovább tanulhatunk és sikeresen tárgyalhatunk az életben előre vezető útról anélkül, hogy esztelenül engedelmeskednénk valakinek, aki "jobban tudja". Akkor válunk hatalmassá, ha mi magunk kezdeményezzük a cselekvést. Akkor válunk hatalmassá, amikor a saját lelkiismeretünk szerint cselekszünk, és szembenézünk az igazságtalan büntetéstől való félelmünkkel. Erőssé válunk, amikor tudjuk, hogy még a fájdalom megtapasztalása is a mi élményünk, hogy érezzük, és hogy alapvetően létezünk, függetlenül attól, hogy valaki milyen keményen próbál elhitetni velünk, hogy "semmi" vagyunk. És amikor egy ellenállási kampány részeként szolidaritást és kedvességet tapasztalunk más aktivistáktól, az valódi és erőteljes érzés, és sokkal többet ér, mint bármilyen barátság, amely arra épül, hogy úgy teszünk, mintha "minden rendben lenne", miközben álmában a rabszolgaságba sétálunk.

A We Are Human, We Are Free (Emberek vagyunk, szabadok vagyunk) világméretű, erőszakmentes kampány a "Nagy Újraindítás" ellen, a Reset számos különböző összetevőjének elemzésén alapul, valamint azon elitista hatalmi struktúrák elemzésén, amelyek a Reset napirendjét azáltal támogatják, hogy az egyéneket megfosztják a hatalmuktól, hogy azok már nem hiszik el, hogy felelősséggel vagy képességgel rendelkeznek ahhoz, hogy hatékony lépéseket tegyenek saját magukért.

Nagyon sok mindent tehetnek az emberek, hogy gyakorlatilag megvédjék magukat, és bár egy kis időt és elkötelezettséget igényel, hogy azonosítsuk és megváltoztassuk életünk azon elemeit, amelyek hozzájárulnak az elit irányításához, ezek az "apró" dolgok azok, amelyek valódi változást eredményeznek a saját életünkben és a társadalom egészében. A változáshoz és az igazságért való kiálláshoz, ahogyan azt látjuk, néha bátorságra van szükség, és lesznek olyan időszakok, amikor az ellenállásunk "drámai" lehet, de létfontosságú, hogy ne feledjük, hogy a mindennapi ésszerű, gyakorlatias cselekedetek azok, amelyek a valóságban megalapozzák a hatékony ellenállási mozgalmat.

 

 

Az alábbiakban egy 15 nyelven elérhető plakátot mutatunk be, amely az alulról szerveződő nem-együttműködést és az emberek számára 7 különböző területen megvalósítható konstruktív akciókat mutat be: A gyógyszeripar, a technológia, a média, a bankok, az üzleti élet, az emberi társadalmi kapcsolatok és a bírságok nem fizetése (+ bónuszként a felügyelet is szerepel!). A kampányt részletesebben a We Are Human, We Are Free (Emberek vagyunk, szabadok vagyunk) weboldalon ismertetjük.

Tehát, példának okáért, növelem a bioélelmiszerek mennyiségét, amikor csak lehet, készpénzzel fizetek, bojkottálom a Youtube-ot, a Facebookot, a Google-t és az összes mainstream médiát (pl. Nem fizetek közvetlenül ezekért a médiumokért, és nem veszek részt olyan "ingyenes" használatban, amely bátorítja a hirdetőket vagy az adatbányászatot), kisvállalkozásoknál vásárolok és bojkottálom az Amazont, természetes egészségügyi módszerekkel maradok egészséges, ahelyett, hogy gyógyszereket használnék, nem használok 5G technológiát vagy "okos" otthoni kütyüket, és hajlandó vagyok elfogadni a börtönt, ha szükséges, ahelyett, hogy a lelkiismeretem ellen cselekednék, bízva abban, hogy az univerzum oda visz, ahová akar, egy produktív cél érdekében.

Nem azért teszem ezeket a dolgokat, hogy "erényes" legyek, hanem mert úgy gondolom, hogy ezek a leghatékonyabb módja annak, hogy önmagam lehessek, aláássam az elit hatalmát, hogy diszfunkcionálisan irányítson minket, és élni egy olyan életet, amely érdemes az életre. Nem aszerint ítélek meg másokat, hogy részt vesznek-e a kampány minden aspektusában, különösen, ha tudom, hogy időbe telik átorientálódni a "standard" életről a tudatos létezésre, és hogy a félelem nyomása mindig jelen van, és néha olyan irányba kényszerít minket, ahová inkább nem mennénk.

Arra bátorítok mindenkit, akit érdekel a szabadság, hogy kezdje el felszabadítani magát, és tegye meg azokat a lépéseket, amelyek közvetlenül átalakítják az életét, és nagyobb funkcionális kontrollt adnak neki anélkül, hogy engedélyt kérne egy "vezetőtől", egy "képviselőtől" vagy akár "a többségtől". Nem baj, ha egyszerűen csak magadnak kell belevágnod! Hiszek ÖNben.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/emberek-vagyunk-szabadok-vagyunk-a-nagy-ujrainditast-le-kell-gyozni