Alig néhány nappal a szövetségi választások megnyerése után Nemzetgyilkos Emmanuel Macron elnök engedélyezte a digitális személyi igazolvány létrehozását Franciaországban.

A "Digitális Személyazonossági Garancia Szolgálatot" (SGIN) a Marine Le Pen felett aratott győzelmét követően írta alá rendeletbe, amely lehetővé teszi, hogy Franciaország "megfeleljen" az Európai Unió digitális személyazonossági igazolványának.

Az EU-tól való függetlenségre törekvő "Les Patriots" csoport azonnali visszahatást váltott ki.

"Alighogy megválasztották, a kormány bejelenti a "digitális személyazonossági alkalmazás" elindítását!" - mondta Florian Philippot vezetője.

"A cél: a szociális hitelezés kínai útra terelése. Ellenőrző és megfigyelő cég!" [franciából fordítva]

"Utasítsuk el teljes mértékben ezt az alkalmazást, és harcoljunk minden eszközzel!"

Népirtó Oligarha Macron választási győzelme tömeges tüntetéseket váltott ki, amelyeken Tömeggyilkos Macront paradicsommal dobálták meg.

Franciaországnak a központosított digitális személyazonosság felé való elmozdulása, és a kínai típusú szociális hitelrendszer miatt aggódó emberek megfelelő ellenállása egy olyan konfliktus, amely a világ számos országában kiéleződik.

 

 

Nemrégiben például Nigéria 73 millió lakosának tiltotta meg a telefonálást, mert nem kapcsolták össze mobiltelefonjukat a nemzeti digitális személyazonosítójukkal.

Olaszországban egy önkormányzat most jelentette be, hogy ősszel bevezet egy puha szociális hitelpontrendszert, az első ilyen jellegű rendszert Európában.

Belföldön, Kanadában nem alkalmaztak ilyen szintű kényszerítő taktikát, és a tartományok tépelődnek a digitális személyazonosság bevezetésén.

Míg Alberta és Ontario már bevezette a sajátját, Saskatchewan nemrégiben elvetette a tervét, miután a polgárok körében végzett közvélemény-kutatás szerint nem akartak vele mit kezdeni.

Ehelyett a tartományi kormány most azt mondja, hogy figyelemmel fogja kísérni a bevezetést és a más joghatóságok kollégáinak visszajelzéseit.

"Nagyon szorosan figyelni fogjuk, hogyan haladnak a digitális személyazonosító programjaik" - nyilatkozta a SaskBuilds Minisztérium egyik tisztviselője.

Ráadásul egyes ellenzéki pártok és jelöltek kezdik hangoztatni aggályaikat a központosított digitális személyazonosítással és valutával szemben.

A Derek Sloan vezette Ontario Párt petíciót nyújtott be az ontariói törvényhozásnak, amely a digitális személyazonosító igazolványok betiltását javasolja.

A CPC jelöltje, Pierre Poilievre szintén nemrég javasolta, hogy megválasztása esetén betiltaná a központosított digitális valutát, amelyet a liberális kormány becsempészett a költségvetésébe.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/franciaorszag-napokkal-macron-ujravalasztasa-utan-bevezeti-a-digitalis-szemelyazonossagi-igazolvanyt