A korrupt globalista elitünk guruja valójában az embereket is gyűlöli

Nézzük át, mit tudunk az új COVID génmódosító terápiákról, ami valóban megkülönbözteti őket a valódi vakcináktól, rendben?

Nem akadályozzák meg a COVID kialakulását.

Nem akadályozzák meg a COVID terjedését.

Nem korlátozzák a COVID súlyosságát, ha megfertőződik.

Valójában semmit sem tesznek abból, amit a vakcináknak kellene tenniük. Ez felveti az alapkérdést: mit is kellene valójában tenniük?

Történetesen van egy izraeli történelemprofesszor, aki mélyen befolyásolta Klaus Schwabot és a transzhumanista oligarchák globális kartelljét - és ő szívesen elmondja, hogy mit is csinálnak valójában a vakcinák. Ő a Szilícium-völgyi diktátorok vezető gondolkodója, főguruja. A neve Yuval Hariri.

 

Egy globalista konferencián pontosan elmagyarázta, hogy a globalista elit mire használja a COVID világjárványt: "A COVID azért kritikus, mert ez az, ami meggyőzi az embereket, hogy elfogadják, hogy legitimálják a teljes biometrikus felügyeletet. Ha meg akarjuk állítani ezt a járványt - nem csak az embereket kell megfigyelnünk, hanem azt is, hogy mi történik a bőrük alatt"."

Yuval Hariri számos más konferencián és előadáson is hasonlóan nyilatkozott: "Talán néhány évtized múlva, amikor az emberek visszatekintenek, a COVID-válságról azt fogják megjegyezni: ez volt az a pillanat, amikor minden digitális lett. Ez volt az a pillanat, amikor minden megfigyelés alá került - amikor beleegyeztünk abba, hogy állandóan megfigyelnek bennünket. Nemcsak az önkényuralmi rendszerekben, hanem még a demokráciákban is. Ez volt az a pillanat, amikor a megfigyelés a bőr alá került."

Érti már? A COVID nem egy kínai denevérkoronavírusból származó biofegyver "véletlen" kiszabadulása - ez valójában egy lehetőség a kormányok és a globális vállalatok számára, hogy egy olyan totális megfigyelési rendszert hozzanak létre világszerte, amely végső soron minden embert ellenőrizni fog.

Ez úgy hangzik, mint egy sci-fi. Nem az. A COVID vakcinákban olyan titkos összetevők vannak, mint a grafén-oxid (amit a vállalati média természetesen összeesküvés-elméletnek állít!), amelyek képesek adatokat továbbítani a testen kívülre - például a szívritmust.

Mit csinálnak valójában a COVID vakcinák? A totális megfigyelés korát vezetik be.

Hariri professzor ezt az új és rémisztő valóságot (amelyet be akar vezetni a világba) a 2018-as Világgazdasági Fórumon magyarázta el, ahol korrupt elitünk felkarolta az elképzelést, hogy ők lesznek a világ halhatatlan urai, miközben rabszolgasorba taszítanak minket, a többieket az új "digitális diktatúrájukban".

Hariri professzor nincs egyedül a romlottságában - nézzék csak meg, min dolgozik a DARPA. Mondanom sem kell: A DARPA (és tágabb értelemben a Pentagon) nem igazán az egészségügyben érdekelt, és nem is érdekelhetné kevésbé a testek hatékonyabb "gyógyítása". Ez csupán a fedősztori, az ürügy az emberi élet minden területére való radikális behatoláshoz, amit csak úgy lehet nevezni: totalitárius technofasizmus.

Hariri nem is igazán humanista - nincs benne semmi szeretet az emberiség iránt. És a demokrácia megőrzése sem érdekli igazán. Ő egy olyan egy világkormány álprófétája, amely örökre leigázná az emberiséget, és a kommunista Kína szociális hitelrendszerének egy változatát használná a tömegek kordában tartására.

Hariri professzor például olyan jövőt jósol, amelyben az általunk létrehozott gépeknek már nem lesz szükségük az emberekre (a mesterséges intelligencia miatt), és így "2050-re egy új osztály alakulhat ki - a haszontalanok osztálya. Olyan emberek, akik nem csak munkanélküliek, hanem munkanélküliek is". Miért engednénk meg egy ilyen jövőt? A kérdés feltevését Hariri nyilvánvaló okokból nem magyarázza meg. Miért tenné? Ő a gépek oldalán áll.

A technológia a davosi tömeget istenekké fogja tenni, a munkásosztályt pedig parasztokká, akiket ki kell irtani, mint megannyi "haszontalan zabálót". Végül is nekünk, embereknek "hozzá kellene szoknunk a gondolathoz, hogy többé nem vagyunk titokzatos lelkek". "Meghekkelhető állatok" vagyunk, ezért Hariri azt akarja, hogy készüljünk fel a meghekkelésre.

Hariri világnézetét leginkább úgy lehet jellemezni, hogy nihilista - de a nihilizmus nem igazán érzékelteti, hogy mennyire sötét és veszélyes a gondolkodása: "Amennyire tisztán tudományos szempontból meg tudjuk állapítani, az emberi életnek egyáltalán nincs értelme. Az emberek vak evolúciós folyamatok eredményei, amelyek cél és rendeltetés nélkül működnek. Tetteink nem részei valamiféle isteni kozmikus tervnek, és ha a Föld bolygó holnap reggel felrobbanna, az univerzum valószínűleg a szokásos módon folytatná a dolgát. Amennyire jelenleg meg tudjuk mondani, az emberi szubjektivitás nem hiányozna. Ennélfogva minden értelem, amit az emberek az életüknek tulajdonítanak, csupán téveszme."

A Haririhez hasonló emberek, akik szerint semmi sem valóságos, és minden megengedett, a legveszélyesebb emberek - a hagyományos erkölcs számukra csupán egy konstrukció, amelynek csak a gyengék engedelmeskednek. Hariri ateizmusa meg akarja érinteni a mélységet, és megidézni a sötétséget. Még a pesszimizmusa is pesszimista. Számára az életnek nincs értelme. A szabad akarat illúzió. Isten nem létezik. A vallások átlátszóan abszurd próbálkozások az értelem megteremtésére. Az igazság fikció - csak a hatalom a valódi. Az emberiséget nem annyira sajnálni kell, mint inkább irányítani a gazdagok és a hatalmasok felsőbbrendű faja által, akik (nem meglepő módon) élvezettel fizetnek túlzó díjakat azért, hogy Hariri professzort meghallgassák, amint a földi istenek jövőjéről beszél.

Yuval Haririnek csak egy gyenge pontja van, mégpedig az élelmiszereinkben lévő állatok. Nyilvánvalóan vegán: "A háziasított csirkék és szarvasmarhák talán evolúciós sikertörténetnek számítanak, de egyben a valaha élt legszerencsétlenebb teremtmények közé tartoznak. Az állatok háziasítása egy sor brutális gyakorlaton alapult, amelyek az évszázadok múlásával csak még kegyetlenebbé váltak."

"Vezessük rabszolgasorba az emberiséget, és kíméljük meg a csirkéket" - furcsa üzenet, mert a csirkék és a szarvasmarhák olyan állatok, amelyeket Hariri szerint meg kellene kímélni - de akkor az ember is állat (Hariri ezt újra és újra elmondja), de végső soron nem érdemlünk együttérzést.

Nem lehet nem észrevenni a nyilvánvaló öngyűlöletet, ami ezekben az elemi filozófiai ellentmondásokban rejlik, amit bármelyik 5 éves gyerek azonnal észrevesz. Hariri nem egy nagy gondolkodó. Még csak nem is egy közepesnél rosszabb történész. Ő egy globalista összeesküvés (Bill Gates, Xi Jinping, Klaus Schwab, Larry Fink) sántító avatárja, amely a nyugati demokráciák elpusztítására törekszik, hogy a színfalak mögött uralkodhasson, mint az Óz sok varázslója.

Ezek az emberek, más szóval, az egész emberiség ellenségei.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/yuval-hariri-elmondja-mit-tesznek-valojaban-az-oltoanyagok