Ezek a gazemberek mélyen elkötelezettek az előre megfontolt és megrendezett, mindannyiunk megmérgezése és rabszolgasorba taszítása mellett. Már két éve rabszolgaként élünk egy hamis világjárvány , hamis statisztikák és félrevezető PCR tesztek miatt, amelyek a halálos kényszerinjekciókban csúcsosodtak ki. Mindezt az átkozott WHO kényszerítette ki.

Ha a bűnöző kovidisták vállalkozása befejezi a napirendjét, akkor nagyon sötét korszakba lépünk. A kovid bűnözők tervei szerint a legtöbbünk meghal, a többieket pedig módosítják, mikrochippel látják el és rabszolgasorba taszítják. Ezért küzdenek a legtudatosabb tudósok, orvosok, ügyvédek, újságírók, aktivisták és mások ilyen lelkesen. Tudjuk, hogy minden forog kockán. Egyikünk sem tarthat meg semmit, beleértve az alapvető emberi jogainkat is, ha nem fordítjuk meg ezt a helyzetet.

Az emberek egy kis százaléka, akik megértik a gonosz tervét, úgy harcol, mintha az életük múlna rajta (ami így is van), de ez nem elég. Mindenki élete függ ettől. Minden jövőbeli élet ettől függ.

Mit tegyünk? Hol kezdjük el? Mi a jelenlegi cselekvés?"

Állítsuk meg az Egészségügyi Világszervezetet!

Dr. Mark Trozzi

(henrymakow.com)

(Tedros, cruisin...)

Az Egészségügyi Világszervezet a gonosz Dr. Tedros uralma alatt az ellenünk használt fegyverré vált. A WHO jelenleg nagyon aktívan dolgozik azon, hogy még több hatalmat varázsoljon az életetek és a nemzeteink fölé. Íme Dr. Rob Verkerk meglátásai a WHO "Pandémiára való felkészülésről szóló szerződéséről" - egy terv, amely arra irányul, hogy megszüntesse minden ember hatalmát a saját teste felett. Hogyan állíthatjuk meg a WHO-t? Az első nagy lépés a WHO-ból való kilépés.

Minden szinten, minden hatósággal, minden politikussal való kommunikációban, minden választás és vita középpontjában: ragaszkodnunk kell a WHO-ból való kilépéshez. Ez magában foglalja ennek a bűnszervezetnek a finanszírozásának a leállítását, és a WHO eltüntetését az országainkból.

A WHO igazgatója, Tedros és a többiek szélsőséges bűnözők. Az igazságszolgáltatásnak le kell tartóztatnia vagy törvényesen le kell lőnie őket. Az első és legtisztább lépés, hogy megállítsuk őket, ha minden nemzetben felkelünk, és ragaszkodunk ahhoz, hogy országunk gyakorolja szuverenitását, és kilépjen a WHO-ból.

A WHO gazemberei papírmunkát fognak készíteni, azt állítva, hogy nem tehetjük meg; széleskörű hatalmat követelnek az életünk és az országaink felett; de meg kell mondanunk nekik, hogy feldobhatnak minden olyan szerződést vagy szerződést, amely szerintük hatalmat ad nekik a nemzetünk és az életünk felett.

Kijelentjük szuverenitásunkat. Elutasítjuk a hatalmukat.

Cselekedjünk! Támogassuk ezt a dokumentumot

Itt van a legfontosabb rövid dokumentum, amelyet tanulmányozni és népszerűsíteni kell. Ez a dokumentum és a benne található linkek szilárd megértést nyújtanak azokról a jelenlegi lépésekről, amelyeket a WHO tesz az emberiség megfojtásának befejezése érdekében: az úgynevezett "Pandémiára való felkészültségi szerződésük vagy megállapodásuk". Kérjük, osszák meg ezt a dokumentumot messze és széles körben. Írjanak a szövetségi, tartományi vagy állami kormányok tagjainak, hogy felvilágosítsák őket a gonosz WHO-ról. Követeljék a WHO sürgős kivonulását és teljes finanszírozásának megszüntetését.

Ez a dokumentum része az első sürgős lépéseinknek, hogy megmentsük magunkat, és megállítsuk a WHO-t.

Szeretne többet megtudni?
Itt vannak Dr. Rob Verkerk meglátásai a WHO "Pandémiára való felkészülésről szóló szerződéséről", amely egy olyan terv, hogy az "egészség" nevében megszüntesse minden ember hatalmát a saját testünk és életünk felett. https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-egeszsegugyi-vilagszervezetet-meg-kell-allitani