Összeomlani látszik, az Ukrajnáról kialakított békés és áldozati kép. Egyre több olyan tény kerül napvilágra, amely Ukrajna megítélését nem demokráciában látja, hanem nyílt nácizmusnak. Az AZOV mozgalom elterjedése és legalizálása, már napvilágot látott, amely teljesen más képet fest az európai közösségekben is. Már Németországban is úgy ítélik meg az emberek, hogy egy új fasiszta állam jött létre Ukrajnában. Zelensky jó megjelenése teljesen azt a látszatot keltette a nyugatban, hogy jó folyamat indult el Ukrajnában. Azonban a háború kitörésével, megmutatta igazi arcát a rezsim. Az embereket erősen elnyomták és megfélemlítették és a náci ideológiát nyíltan hirdették. Az AZOV felvonulásai és szimbóluma is a náciktól ered. Ezen a képen jól látható egy náci alakulat, akiknek a járművükön jól látható az a szimbólum, amelyet az AZOV is jelképül választott. Mi is igyekeztünk egy olyan képet festeni, amely a valóságra épül, igaz ezért kaptunk kritikát sok helyről, hogy mi félretájékoztatjuk az embereket. Azonban nem csak mi, hanem egyre több hírportál kezdett nyomozni az ukrán eseményekben és egyre több olyan felvétel kerül elő, amely egyértelműen utal a náci megnyilvánulásokra és Zelensky-nek pontosan tudomása volt ezekről. Olyan videókat találtunk, amelyeken embereket kínoznak és találtunk egy olyan felvételt, hogy egy gárdista egy megkötözött embert egy lépcsőházban egy tőrrel leszúr és rossz volt hallani a tehetetlen ember üvöltését. Az ukrán elnök követel és a világot akarja utasítani, hogy küldjön katonákat és felszerelést a fasiszta rezsim megmentésére. Azonban a világban elterjedt kegyetlenkedések az emberek elé kerültek és már a nyugati hatalmak nem adnak fegyvert és támogatást az ukránoknak. Zelensky rezsimje lassan, de biztosan összeomlik. Egy amerikai CIA-s szerint, az ukrán hadsereg már elveszett és idő kérdése, hogy kapituláljon.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.488

Hirek 489 1

A Sky News riportere Ukrajnában John Sparks a kelet-ukrajnai Izyum városának külvárosába utazott, hogy beszámoljon arról, hogy az ukrán hadsereg, hogyan készül az ostromra. Amikor egy beásott harckocsit talál, oda megy a legénységhez és beszélgetni kezd velük. Az 50 körüli férfi oda áll a riporter elé a mellkasára üt, maja felemeli a karját és náci karlendítéssel fejezi ki üdvözletét. Elképesztő, hogy a náci karlendítés teljesen elfogadott tény és gyakorlat Ukrajnában. Ami teljesen megdöbbentő, hogy a videók kommentjében demokráciát emlegetnek. Nem tudom, hogy a jól ismert náci karlendítés mióta illeszkedik bele egy demokráciába? Azt már jól tudjuk, hogy az AZOV regiment egyértelműen náci eszméket vall. Az viszont megdöbbentő, hogy egy egyszerű katona is náci karlendítéssel üdvözöljön másokat. Nagyon érdekes, hogy ez a világ nem akar tudomást venni arról, hogy mi folyik Ukrajnában? Nem lehet normális és nem lehet demokrácia az az állam, amely a kisebbségeket törvényesen üldözi és hadseregében a náci karlendítés teljesen elfogadott. Most bemutatjuk ezt a videót, amelyet a SKY news munkatársai készítettek és Önök is szembesülhetnek a valósággal.

Hirek 489 2

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.489

Már többen foglalkoznak a kérdéssel, hiszen a világban egyre több olyan felvétel és kép jelenik meg, amely azt taglalja, hogy az AZOV náci alakulat Ukrajnában. Amerika azt nyilatkozza, hogy nincsenek nácik Ukrajnában, ezt csak az oroszok ürügyként használják fel a háborúhoz. Állításuk szerint a karlendítés nem náci tisztelgés, hanem ukrán szokás és természetesen az AZOV jelkép sem náci, hanem különleges alakulatnak a jele. Ezt az alakulatot az amerikaiak képezték ki! Azonban ezzel az a gond, hogy ugyan ezt a szimbólumot használták a 2. világháborúban a nácik is. Ezen a képen jól kivehető a hasonlóság. Más európai országokban, azonban ha valaki lendíti a karját, az már náci nézeteket vall. Akkor most ez miért nem zavar senkit? A kisebbségek ellen irányuló jogok megfosztása, valamint a Kárpátalján élő magyarok terrorizálása AZOV zászlókkal teljesen demokratikus. Az is a demokráciához méltó, hogy a politikai elit, ki akarja telepíteni a magyarokat. A magyar műemlékek megrongálása, épületek felgyújtása demokratikus joguk az ukránoknak, hiszen soha senkit nem vontak felelősségre érte. A nyilvános megalázó szavakat a magyarságra nézve, senkit nem érdekel. Magyar autókat rongálnak meg, de a német és cseh rendszámúakat kímélik. Milyen különleges ez az ukrán demokrácia, ahol Amerika szerint minden rendben van. Ön szerint is így van?

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.490