Ahogyan azt sokan megmondták, végtelenné válik azoknak a wuhani koronavírus (COVID-19) "vakcináknak" a száma, amelyeket a kormányok az emberek szervezetébe akarnak beadni.

Az Egyesült Királyságban a kormány Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) bemutatta az ötödik covid injekciót, amelyet már 400 ezer ember kaphat, akik már négy adagot kaptak.

A tavaszi "emlékeztető" program keretében legalább ötmillió olyan embernek kínálnak oltást, akik eddig csak három injekciót kaptak, és március második felében 600 ezer ember számára nyitnak időpontot, hogy ezek az emberek megkaphassák a negyedik injekciót.

"Készülünk a negyedik oltásra, mert szükségünk lesz rá" - jelentette be Boris Johnson miniszterelnök a közelmúltban Blackpoolban tartott tory-konferencián.

Azok, akik már négy oltást kaptak, most sorra kerülnek az ötödik oltásért. Ezután várhatóan lesz hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik oltás, majd utána még végtelen számú oltás.

"Több millió embert védtünk meg munkatársaink és önkénteseink erőfeszítéseinek köszönhetően" - magyarázta Amanda Pritchard, az NHS vezérigazgatója. "Ismét fel fognak nőni a következő kihíváshoz".

 

 

Sajid Javid egészségügyi miniszter továbbá hozzátette, hogy Nagy-Britannia "fenomenális oltási programja számtalan életet mentett meg, és olyan védőfalat épített, amely lehetővé tette, hogy megtanuljunk együtt élni a COVID-dal".

Ez egyébként ugyanaz a Sajid Javid, aki tavaly év végén megígérte, hogy a britek életük végéig évente négyszer fognak COVID-injekciót kapni.

Minél többet kapnak az emberek, annál betegebbek lesznek.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (HSA) azt állítja, hogy december közepe óta mintegy 157 000 kórházi kezelést sikerült megelőzni az emlékeztető injekcióknak köszönhetően. Az ezt alátámasztó bizonyítékok azonban nem léteznek.

A HSA legfrissebb adatai közül néhány éppen az ellenkezőjére utal.

Kiderült, hogy a "COVID" miatt megbetegedő és kórházi kezelésre szoruló emberek túlnyomó többsége olyan ember, aki a kormány ösztönzésére beadatta az injekciókat, beleértve az emlékeztető oltásokat is.

Sokan ezek közül a "teljesen beoltott" és "teljesen felerősített" egyének közül most szintén vakcinák által kiváltott AIDS-ben (VAIDS) szenvednek, ami valószínűleg sokkal nagyobb problémává válik az elkövetkező hónapokban és években, ahogy az immunpusztulás előrehalad.

A Daily Exposé részletesen beszámolt a VAIDS-ről, és a HSA adatait boncolgatva feltárta az igazságot. A legtöbbször a HSA pontosan az ellenkezőjét jelenti annak, mint amit a saját adatai valójában mutatnak, ha alaposan megvizsgáljuk azokat.

Az oltások valós hatékonysága valójában negatív, ami azt jelenti, hogy az oltások rontják az immunrendszer működését, nem pedig elősegítik azt. A HSA mégis továbbra is hazudik a világnak arról, hogy kik betegszenek meg valójában, és kik foglalják el a kórházi ágyakat.

 

 

"Anglia nagyon is a teljesen beoltottak világjárványát éli, mivel a beoltott 18 éven felüliek körében 2022 januárjában megdöbbentő 1,67 millió megbetegedést regisztráltak, míg a 18 év feletti be nem oltottak körében mindössze 228 750 megbetegedést" - számolt be az Exposé.

Ha igaz, hogy a kétszer, háromszor, négyszer, négyszer és ötödször beoltottak a VAIDS miatt elveszítik immunrendszerük működését, és minél több oltást kap valaki, annál gyorsabban következik be ez az immunrendszer leépülése, akkor a közeljövőben komoly közegészségügyi válság vár a világra.

"Az egyik szomszédunk hirtelen övsömörben tört ki, egy másik pedig a diagnosztikai vizsgálatok hármas útját járja, hogy megpróbálja kideríteni, mi a baja (szívproblémák, légzési problémák és egyebek). Mindkettő teljesen be van szúrva és felturbózva" - írta valaki a Natural Newsban.

"Túl messzire ment ahhoz, hogy felhozza a nyilvánvaló mRNS elefántot a szobában, de nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy valószínűsíthető kiváltó ok vagy hozzájáruló tényező."

A források között szerepelnek:

Mirror.co.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-30-uk-nhs-launches-fifth-covid-jab.html

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltasok-mindorokke-anglia-bevezeti-az-otodik-covid-oltast