Ukrajna az ötödik generációs hadviselés biolaborja, és a "The Prather Point" műsorvezetője, Jeffrey Prather szerint a globális fordulópontja mindannak, ami most történik.

"Ukrajna maga a biolabor. Az ötödik generációs hadviselés biolaborja a harmadik generációs hadviselés ellen. Ez a fordulópont. Ez a globális fordulópontja mindannak, ami most történik" - mondta Prather a Brighteon.TV "The Prather Point" című műsorának március 25-i epizódjában.

A nyugalmazott különleges műveleti katona szerint Ukrajna a biodigitális, elektromágneses és genetikai fegyverek központja is.

"Ukrajna egy biolabor és egy fojtópont. Most ez a Nagy Újraindítás globális fordulópontja" - mondta Prather, hozzátéve, hogy az Egyesült Államoknak 15 biolaborja van Ukrajnában.

"Mások szerint 11. Mások szerint 30. Az egész világon vannak biolaborok. Ezért ment bele Putyin a különleges katonai műveletbe a biolaborok demilitarizálására, mert az ENSZ Biztonsági Tanácsában bizonyítékot mutatott arra, hogy a szélvektorok fertőzött madarakat és denevéreket visznek Oroszországba, genetikai specifikált fegyverekkel az orosz lakosság és talán az askenáz zsidók ellen"."

A Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) egykori hírszerzője arra is rámutatott, hogy Ukrajna biolaborként szolgál a Központi Hírszerző Ügynökségen (CIA) keresztül a rendszerváltást vagy forradalmat irányító Mély Állam számára.

Prather hozzátette, hogy ez nagyon hasonló ahhoz, ami az Egyesült Államokban az Antifa alatt történt. Megjegyezte, hogy a Mély Állam számos azonos szereplője az orosz és ukrán hangokkal együtt álcázott titkos operátorokkal együtt beszivárgott a január 6-i tömegbe. Elmondta, hogy ez történik az összes elvadult városban és elvadult államban is az Antifa és a Black Lives Matter (BLM) mozgalmakkal.

Az egykori hírszerző tiszt kifejtette, hogy az ötödik generációs háború elsődleges hadműveleti vektora az információs befolyásolási műveletek, amelyekkel szemben az igazságot kell állítani. Hozzátette, hogy az ötödik generációs háború elsődleges fegyverzete a közvetlen energiafegyverek (DEW) és az 5G által aktivált biodigitális, mitokondriális, mágneses, elektromágneses, genetikai fegyverek.

Putyin a harmadik generációs hadviselést használja az ötödik generációs hadviselés ellen.

Prather szerint ezt az ötödik generációs hadviselést Vlagyimir Putyin orosz elnök harmadik generációs hadviseléssel ellensúlyozza, amelyet kinetikusnak nevezett. Az ötödik generációs hadviselés az első öbölháború után kiadott kínai korlátlan hadviselésről szóló jelentéshez nyúlik vissza.

Prather pedig felidézte, hogy a kínai kormány korábban azt állította, hogy megnyerték az ötödik generációs háborút az amerikai kormány ellen.

"És én úgy értékelem, hogy igen. De nem nyertek háborút az amerikai nép ellen. Mi most egy negyedik generációs lázadó háborúban vagyunk benne a saját országunkban a saját kormányunk ellen. Mert az Egyesült Államok kormánya most Kína bábja" - mondta Prather.

A volt DIA-ügynök jelezte, hogy egy nukleáris háború irreleváns, mert a tömegpusztító fegyverek manapság sokkal másabbak. Hozzátette, hogy a kölcsönösen biztosított megsemmisítés (MAD) doktrína a nem specifikus tömegpusztító fegyverekről vagy nukleáris fegyverekről már nem releváns. (Kapcsolódó cikkek: A STRATCOM parancsnoka megkongatja a vészharangot, és azt mondja, hogy a nukleáris háború "nagyon is reális lehetőség" Oroszországgal vagy Kínával).

Prather hozzátette, hogy a Védelmi Minisztérium (DOD) a CRISPR-t olyan tömegpusztító fegyverként jelölte meg, amely sokkal hatékonyabb, mint többek között a nukleáris fegyverek, repülőgépek, tankok, csatahajók.

Azt is tisztázta, hogy Putyin nem Adolf Hitler és Oroszország nem a nácik. Valójában, mondta Prather, a nácik Ukrajnában vannak, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök támogatja őket.

"Az oroszok 27 millió orosz embert vesztettek a második világháborúban a nácik ellen, az Egyesült Államok csak 420 ezret. A német nácizmus emléke minden oroszországi családban él. És ezt nem fogják eltűrni, ezért ezt nagyon fontos megérteni" - magyarázta Prather.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-az-otodik-generacios-hadviseles-biolaborja-es-a-great-reset-globalis-fordulopontja