A 2022-es új év beköszöntével talán már hallott arról, hogy a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) az ünnepek alatt több ezer járatot késleltetett vagy törölt az Egyesült Államokban, ami világszerte több ezer utazót kényszerített várakozásra.

Lehet, hogy ön is az egyik, aki túléli a történetet.

A törölt járatok története azonban attól függ, hogy ki mesél. A mainstream média egy dolgot állít, míg maguk az érintett FAA pilóták mást mondanak.

Mint a médiaprogramokban minden, a "hírek" is alig több, mint az olvasó befolyásolására használt mesék. Különösen akkor, amikor az amerikai törvények lehetővé teszik a médiának, hogy legálisan propagandázza az amerikai népet a 2012-es Smith-Mundt Modernizációs Törvény alapján, amely beépült a 2013-as NDAA-ba.

Minden egy törvény, mert az egész világ egy színpad. Ezért fontos, hogy végezzük el a saját kutatásunkat és vonjuk le a saját következtetéseinket. Milyen kényelmes.

A Los Angeles Daily News leközli: Továbbra is széleskörű járattörlések, mivel az omikron terjed. A Washington Post az Omicron-t okolja a világszerte 3800 járat törléséért.

Miért írja a NY Times, hogy az Omicron kevésbé súlyos és kíméli a tüdőt?

 

A média véleményei az egész lapot bejárják. A média a járattörlésekért a "tavalyinál nagyobb számú utazót" és a "létszámhiányt" okolja, amely nyilvánvalóan soha többé nem tér vissza az iparágból. Mi a valódi történet?


A pilóták másról beszélnek. A Pilóták Szakszervezete már 20221 októberében személyzeti hiányra figyelmeztetett, ha az American Airlines megtagadja az oltási mentességet.

Talán a mainstream médiának kellene egy kis időt szánnia arra, hogy megpróbálja tisztázni a történetüket a sorok között olvasó olvasók számára?

A pilóták verziója

Közvetlen források szerint a törölt járatok a pilóták országos munkabeszüntetése miatt vannak.

Az FAA pilótái beperelik az FAA-t, amiért "mind a pilótákat, mind a lakosságot halál és/vagy súlyos sérülés veszélyének teszi ki azáltal, hogy a Szövetségi Szabályok Kódexe 14. címének 61.53. §-a, más néven a 61.53-as szövetségi légiközlekedési szabályzat megsértésével végzi tevékenységét.".

Általánosságban elmondható, hogy a pilóták beperelik az FAA-t, miután az FAA szabályzata ellenére nem a FDA által jóváhagyott vakcinák beadása után kényszerültek repülni. Az okról az FAA pilóták levelet írtak az FAA-nak, a Közlekedési Minisztériumnak, az Igazságügyi Minisztériumnak, valamint több légitársaságnak címezve, amelyben követelik, hogy orvosilag jelöljenek meg minden oltott pilótát, és vizsgálják meg őket újra véralvadási problémák, valamint a szívük egészségi állapota miatt.

 

A levél szerint az FAA oltási politikája sérti saját szabályait, amelyek szerint a pilóták nem repülhetnek olyan gyógyszerek szedése után, amelyeket egy évnél rövidebb ideje engedélyeztek - állítja egy ügyvédekből, orvosokból és más szakértőkből álló csoport:

Jelenleg nem csak, hogy a kereskedelmi légitársaságokat vezető pilótáknak nem telt el legalább egy év a forgalomba hozatalt követően a szervezetükbe beadott szer FDA jóváhagyását követően, hanem ezek a pilóták egy teljesen JÓVÁHAGYOTT termékkel a szervezetükben repülnek, amely sajnos mostanra bebizonyosodott, hogy mindenféle vérrögképződéssel, embóliával és trombózissal kapcsolatos mellékhatást okoz (amely mellékhatások köztudottan nagyobb gyakorisággal és súlyossággal jelentkeznek, ha magasan repülnek). Ezenkívül az oltások minden populációban a szívizomgyulladás és az azt követő szívelégtelenség, szívritmuszavarok, szívmegállások és halálesetek számának jelentős növekedését eredményezik. Ez különösen igaz a fiatalabb férfi korosztályra, amelyhez sok pilóta tartozik.

Tudomásunk van olyan pilótákról, akik az oltás után haltak meg. Tudomásunk van olyan pilótákról is, akik mellékhatásoktól szenvednek, akik közül sokan nem merték jelenteni azokat, mert féltek a repüléstől, de néhányan közülük kénytelenek voltak orvosi ellátást igénybe venni és jelenteni azokat a vakcinával kapcsolatos mellékhatások jelentősége miatt.....

Kórházi mesék

A média ugyanezt a történetet használja a kórházi munkaerőhiány leírására. De mindig több van a történetben, ha a történet egy Tall Tale. A kórházi létszámhiány más okokra vezethető vissza? Azért bocsátják el az ápolókat, mert nem kapják meg a kísérleti Covid vakcinát?

Amióta a kórházi rendszer április 1-jén bejelentette a politikáját, ápolókat bocsátottak el azért, mert nem kapták meg a Covid oltást. A Texas Tribune című lap arról számolt be, hogy 153 dolgozót bocsátottak el vagy mondtak fel a Houston Methodist Kórházból, miután nem voltak hajlandóak eleget tenni a kórház vakcinára vonatkozó előírásának. A Bloomberg szerint minden nyolcadik ápoló továbbra is oltatlan, míg az NBC News tudósítója szerint minden negyedik egészségügyi dolgozó nem kapott védőoltást. A jelentések szerint ezrek mondtak fel inkább, minthogy megkapják a vakcinát. Sokan az oltás nélkül találtak új állást. A nurse.org szerint nem minden ápoló támogatja az oltást. Miért nem számol be a média erről a történetről? Mi történt a szakszervezetek sztrájkjaival a törvénytelen mandátumok miatt? A szakszervezetek bűnrészesek (lefizetve) az illegális mandátumok támogatásában?

 

Csendben a FEMA és a katonai ápolók helyettesítik a civil ápolókat. Katonai pilóták fogják felváltani a civil pilótákat? Ez egy trend kezdete? Katonai puccs egy olyan vírus álcája alatt, amelyet még nem sikerült izolálni? Lásd az FDA dokumentumának 41. oldalát. A vírus izolálása nélkül hogyan létezhet egy változat?

Ezért vonta vissza a CDC csendben a PCR-eljárást, mint a SARS-CoV-2 kimutatására és azonosítására alkalmas tesztet? A CDC elismeri, hogy a PCR-teszt nem képes különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírusok között.

Ez azt jelenti, hogy a megfázásos és influenzás megbetegedések több mint egyéves eltűnésük után ismét feltámadnak? Ezért van az, hogy az új jelentések szerint az Omicron tünetei hasonlóak a megfázás tüneteihez? Ahogy egy Reuters-vélemény állítja, az Omicron maga is felvehetett egy darabot a náthavírusból:

az omicron variáns valószínűleg a nátha vírus genetikai anyagának egy darabkájából szerzett egy mutációt - a több mint 30 mutáció közül az egyiket, ne feledjük. Vagyis igen, az omikron variáns mutálódott, hogy magába foglalja a nátha genetikai állományának egy részét.

A vakcinák még mindig nem kaptak FDA-engedélyt

Eközben az "FDA által jóváhagyott" mRNS vakcinák még mindig NEM kaptak engedélyt. A pilóták leveléből Ron Johnson szenátor (R, Wisc) 2021. októberi beismerése, hogy nincs FDA által jóváhagyott COVID vakcina az Egyesült Államokban. 2021 októberében a vakcina úgynevezett jóváhagyott "Comirnaty változata" még mindig nem volt kereskedelmi forgalomban az Egyesült Államokban. 2021 októberében. A Pfizer szerint a Comirnaty ugyanaz a vakcina, amely eredetileg sürgősségi felhasználási engedélyt kapott. Ha ez így van, akkor miért tartja fenn a sürgősségi felhasználásra engedélyezett (EUA) státuszt?

Ez egy vegyes üzenet. Comirnaty vagy bűncselekmény? Legális vagy illegális? Igazság vagy merészség? Vírus vagy nem vírus? Variáns vagy nem variáns?

A média ellentmondásait és következetlenségeit mindig a megrendelőnek, azaz az olvasónak kell kivizsgálnia, különösen akkor, ha a média a törvény értelmében mesélhet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/torolt-jaratok-es-a-mendemondak