Az indianapolisi székhelyű OneAmerica biztosítótársaság vezetője szerint a halálozási arány a munkaképes korúak körében a járvány előtti szinthez képest elképesztő, 40%-os növekedést mutat.

"Jelenleg a legmagasabb halálozási arányt látjuk, amit az üzletág történetében valaha láttunk - nem csak a OneAmerica esetében" - mondta Scott Davison, a vállalat vezérigazgatója egy e heti online sajtótájékoztatón. "Az adatok az üzletág minden szereplőjénél egybehangzóak".

A OneAmerica egy 100 milliárd dolláros biztosítótársaság, amelynek székhelye 1877 óta Indianapolisban van. A cégnek mintegy 2400 alkalmazottja van, és életbiztosításokat, köztük csoportos életbiztosításokat értékesít az államban működő munkáltatóknak.

Davison szerint a halálesetek számának növekedése "hatalmas, hatalmas számokat" jelent, és hogy nem idős emberek halnak meg, hanem "elsősorban 18 és 64 év közötti munkaképes korú emberek", akik olyan vállalatok alkalmazottai, amelyek a OneAmericán keresztül csoportos életbiztosítással rendelkeznek.

"És amit csak a harmadik negyedévben láttunk, és a negyedik negyedévben is folytatódik, az az, hogy a halálozási arány 40%-kal magasabb, mint a járvány előtti időszakban volt" - mondta.

"Csak hogy érzékeltessük, mennyire rossz ez, egy három-szigma vagy egy 200 évből egyszer bekövetkező katasztrófa 10%-os növekedést jelent a járvány előttihez képest" - mondta. "A 40% tehát hallatlanul magas."

Davison egyike volt a számos üzleti vezetőnek, akik felszólaltak a december 30-i virtuális sajtótájékoztatón, amelyet az Indiana Kereskedelmi Kamara szervezett.

Davison elmondta, hogy a benyújtott halálozási kérelmek többsége nem minősül COVID-19 halálesetnek.

 

Hal Turner Szerkesztői vélemény

Nem, ezek nem COVID halálesetek. Szerintem ezek COVID VACCINE halálesetek!

Szerintem a VAKCINÁK pontosan azt teszik, amit mondtak nekünk, hogy tenni fognak: azt okozzák, hogy az emberek saját sejtjeikben tüskés fehérjéket növesztenek.

Akkoriban mindannyiunkkal elhitették, hogy azáltal, hogy a saját sejtjeinkben tüskés fehérjéket hozunk létre, az immunrendszerünk "megtanulja", hogyan reagáljon, amikor a COVID-19-et okozó valódi Coronavírus tüskés fehérjéit látja. Ezt GONDOLJÁK, hogy az új, mRNS génterápiás technológiájuk ezt fogja tenni.

De nekem úgy tűnik, hogy amit gondoltak, az nagyon különbözik attól, amit valójában kaptak.

Azok a tüskés fehérjék, amelyek elkezdenek növekedni mindenkiben, aki bevette a vakcinát, az emberi sejtekből az egész testben kiállnak, mint apró kis tüskék. Ahogy a vér elfolyik mellettük, a tüskék felszakítják az ereket, vérrögképződést okozva, mind a kis hajszálerekben, mind a nagyokban.

 

A nagyméretű vérrögök stroke-ot, szívrohamot, tüdőembóliát, sőt végtagvesztést is okoznak, miután a keringés elakad és üszkösödés alakul ki. A kis vérrögök megnehezítik az emberek szívének a vér tüdőn keresztül történő pumpálását a sok mikro-csomósodás miatt. Ez nagyobb terhet ró a szív jobb oldalára, ami aztán azt okozza, hogy az emberek jobb oldali szívelégtelenségben halva esnek össze.

Azok a gyerekek, akik ezeket a vakcinákat szedik, sokuknál alakul ki myocarditis (a szívizom gyulladása) vagy pericarditis (a szívizom körüli zsák gyulladása). A szívizomgyulladást elkapó gyerekek halálozási aránya öt éven belül megdöbbentő ötven százalék.

Amikor az immunrendszerünk meglátja ezeket a kis tüskés fehérjéket, amelyek a saját sejtjeinkből jönnek ki, az immunrendszerünk Megtámadja a saját sejtjeinket.

Az emberek azért kapnak szívrohamot, mert a saját immunrendszerük megtámadja a szívizomsejteket, amikor azokból tüskés fehérjék jönnek ki. Ennek első bizonyítéka a myocarditis, a szívizom gyulladása. Persze, hogy begyullad, a saját immunrendszerünk támadja meg.

Az egyetlen dolog, ami közös ezekben a szívizomgyulladásos gyerekekben: Mindannyian szedték a COVID oltást.

Sportolók, a világ legegészségesebb emberei, szívrohamban halnak meg. Miért? Az oltás a közös bennük.

A médiumok egyszerűen nem számolnak be arról, hogy a VACCINÁK az okai ezeknek a haláleseteknek! Mégis úgy tűnik, hogy pontosan ez történik.

 

Megdöbbentő, hogy most egy nagy biztosítótársaság vezérigazgatója arról számol be, hogy a munkaképes korúak halálozási aránya NÉGY SZÁZADON (40%) NÖVEKEDETT EGY Negyedév alatt! ! ! !

Fogjatok fáklyákat és vasvillákat! Lesz számvetés az oltások miatt. ...mind azokkal, akik erőltették, mind azokkal, akik "kötelezővé" tették őket.

Nem lehet hazudni arról, hogy egy vakcina "biztonságos és hatékony", miközben tízezreket öl meg, és egyszerűen a szuverén immunitás mögé bújni. A "mentelmi jog" csak a bíróságon működik. Az utcán a "mentesség" értelmetlen.

És nem ülhetsz egy vezetői asztal mögött egy vállalati központban, és nem utasíthatod az alkalmazottaidat, hogy vegyenek be egy kísérleti oltást, amely megöli őket - azzal a fenyegetéssel, hogy elveszíthetik az állásukat, ha megtagadják -, és nem sétálhatsz el.

Fáklyák és vasvillák 2022-re!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-halalozasi-rata-40-kal-ugrik-meg-a-18-64-evesek-koreben