A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron változatára vonatkozóan azt sugallják, hogy a "teljesen beoltottak" többsége 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindrómában (AIDS) fog szenvedni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Egy aggódó olvasó által

A német kormány Covid-19 adatait a "Robert Koch Intézet" készítette (lásd itt).

Legfrissebb adataik letölthető pdf formátumban itt találhatók.

A 14. oldalon található a heti COVID-19 irányítási jelentésük december 30-tól, 2021. december 30-tól -

"A jelentési rendszerben lévő Omikron esetek esetében bizonyos mértékig további információk ismertek. 6788 esetre vonatkozóan a tünetekre vonatkozó információkat adtak meg, többnyire semmilyen vagy enyhe tüneteket jeleztek. Leggyakoribb volt a tünetekkel rendelkező betegeknél: Orrfolyás (54%), köhögés (57%) és torokfájás (39%) említette. A betegek közül 124-en kerültek kórházba, négyen meghaltak. Külföldi expozíciót 543 (5%) esetben jelentettek. 186 beteg nem volt beoltva, 4020 beteg volt teljesen beoltva, közülük 1137 beteg esetében jelentettek emlékeztető oltást. A továbbított adatok alapján az összes továbbított Omicron-fertőzés közül 148 újrafertőzést találtak, egyiket sem Előző megbetegedést jelentettek az újrafertőzéssel érintett személynek. A 9. ábra a Németországban eddig bejelentett Omikron megbetegedések eloszlását mutatja. Az Omikron megbetegedéseket valamennyi szövetségi államban kimutatták."

186 oltatlan eset

2883 kétszeresen beoltott eset

1 137 háromszorosan beoltott eset

4 020 teljesen beoltott eset

 

 

Németországban 70,53% teljesen beoltott, 2,97% részben beoltott és 26,5% beoltatlan - https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Tehát a beoltatlanok a lakosság 26,5%-ából 186 megbetegedést regisztráltak.

A teljesen oltottaknál 4020 eset van a lakosság 70,53%-ából.

Tehát a vakcináltak Omicron előfordulási gyakorisága 57,0 a népesség százalékára vetítve (830 000, a 83 milliós német lakosság 1%-a).
A nem oltott Omicron megbetegedések előfordulása pedig 7,02 a lakosság százalékában.

Tehát a beoltottak 57,0/7,02 = 8,12x nagyobb valószínűséggel fertőződnek Omicron-nal, mint a be nem oltottak Németországban Ez az, amit a védőoltás tett Németország lakosságáért.

A Koch Intézet a december 30-i heti jelentésében elmulasztotta a szokásos oltáshatékonysági táblázatát bemutatni. Ennek oka lehetett az ünnepek (a britek december 23-án teljesen feladták), de lehetett az is, hogy a táblázat katasztrofális lenne az oltóanyagokra nézve. De mi itt kisegíthetjük a németeket azzal, hogy a Pfizer oltóanyag-hatékonysági képletével elvégezzük helyettük a számítást.

Oltás hatékonysága = immunrendszer hatékonysága = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Tehát a beoltottaknak 87,7%-kal alacsonyabb az immunválasza, mint a nem beoltottaknak az Omicronra.

 

 

Ez azt jelenti, hogy az átlagos német immunrendszerének az utolsó 12,3%-a van leállítva bizonyos vírusosztályok és bizonyos rákos megbetegedések stb. stb. elleni küzdelemben.

Itt van az előrejelzés, az UKHSA Vaccine Surveillance Report adataiból származó extrapoláció a 35-42. hétre vonatkozóan, amelyet először október 10-én tettünk. Az előre jelzett számok olajzölddel vannak jelölve.

Tehát Németország 87,7%-os immunrendszer-romlással 6,7%-kal rosszabbul teljesített, mint a modellünk, amely 81,0%-os romlást jósolt az idén (a 18 év felettiek esetében 3 helyett 2 adag oltás elleni vakcina alapján).

A 3. dózis az, ami valóban megöli az immunrendszert, amint az az ONS Omicronra vonatkozó adataiból is látható. Itt van az 1b. táblázat az OMS jelentésből: Coronavírus (COVID-19) fertőzési felmérés, Egyesült Királyság: A COVID-19-re pozitív eredményt adó személyek Omicron-kompatibilis eredményével kapcsolatos jellemzők (84,8 kB xlsx).

1b. táblázat
A COVID-19-re pozitív tesztet végző személyeknél az Omicron valószínűsíthető eredményt mutató pozitív tesztelés valószínűségének modellezett valószínűsége a vizsgált demográfiai jellemzők szerint, Egyesült Királyság: 2021. november 29. és 2021. december 12. között.

Ezek a számok azt jelentik, hogy ha Ön Covid-beteg, és 3 adag oltóanyagot kapott, akkor 4,45-ször nagyobb valószínűséggel kapja meg az Omicron-t, mint ha Ön egy nem oltott Covid-beteg. De a fentiek csupán becslések voltak.

Most már rendelkezésünkre állnak a német kormány Omicronra vonatkozó adatai, és ezek azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak 8,12-szer nagyobb valószínűséggel kapnak Omicron fertőzést, mint az oltatlanok.

 

 

Ezek a valóban megdöbbentő adatok azt mutatják, hogy egy oltatlan emberekkel teli szobában, étteremben, bárban, éjszakai klubban, vonaton, hajón vagy repülőn több mint 8-szor nagyobb biztonságban vagyunk az Omicron fertőzéstől, mint a "teljesen beoltott" emberek között. És minél több oltást kapunk, annál gyorsabban halad az immunrendszerünk leépülése. Úgy tűnik továbbá, hogy az oltatlanok elérik a Covid-19 elleni szubherd immunitást, míg a teljesen beoltottakat a vakcinák megakadályozzák ennek elérésében.

A német adatok megsemmisítették az oltási útlevelek mellett szóló érveket, és önmagukban is az azonnali génterápiás és tüskefehérje-oltási tilalom mellett szólnak.

Az Omicron ellen a beoltottak azért járnak olyan rosszul, mert a vakcinával kiváltott, a Wuhan Alpha tüskefehérje elleni antitestek szinte használhatatlanok az Omicron ellen. Tehát a szüntelen tüskefehérje-termelés által okozott progresszív immunrendszer-károsodásnak szinte semmi sem marad, ami mögé elbújhatna, semmi, amivel szemben ellensúlyozhatná magát.

Ezért ezekben az adatokban sokkal közelebbi becslést látunk arról, hogy mekkora kárt okoztak az oltott embereknek, mint amit az oltott és nem oltott embereknél előforduló esetekre vonatkozó delta adatokkal láthattunk.

 

 

Az Egyesült Királyságban 69,45% a kétszeresen vagy háromszorosan beoltottak, 6,41% az egyszeresen beoltottak és 24,14% a be nem oltottak aránya (ourworldindata). Tehát nagyon kicsivel rosszabbul fogunk teljesíteni, mint a németek - valamivel több oltott áldozatunk lesz.

Január végére mindkét országban minden 30 év feletti, teljesen beoltott személynek teljes mértékben vakcinázott AIDS-e lesz. Azonban a jelenleg még megmaradt immunrendszerből, amely képes az Omicron elleni küzdelemre, már nem lesz sok.

Ez mindkét ország egészségügyi szolgálataira hatalmas terhet fog róni, és hatalmas fájdalmat, szenvedést és halált fog okozni, amit egy korrupt egészségügyi rendszer okozott nekünk. Ez lesz az orvostudomány történetének legnagyobb öngólja.

A németek fáradhatatlan szorgalmának, pontosságának és hatékonyságának köszönhetően rendelkezünk a számadatokkal. De nincsenek angol szavaim arra, hogy leírjam az ebben az oltási programban részt vevő csalók erkölcstelenségét.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-teljesen-beoltottaknal-2022-januar-vegere-kialakul-a-szerzett-immunhianyos-szindroma