Hivatalos számok: Az Omicron esetek 95,58%-a teljesen beoltott!

A COVID úgynevezett OMICRON változatával kapcsolatban kezdenek kijönni a hivatalos számok, és ezek a számok elég sokat elárulnak. Azok az emberek, akik a COVID oltást kapták, NAGY VESZÉLYben vannak!

Németországban a Robert Koch Intézet kimutatta, hogy az OMICRON fertőzéses esetek 95,58%-a a TELJESEN VACCINÁLTak körében történt. Csak 4,42% a be nem oltottakban.

Tehát a félelmek, hogy a COVID elleni "vakcinának" álcázott mRNS génterápiás "oltások" valójában rosszabbá teszik az emberek állapotát azáltal, hogy károsítják az immunrendszerüket, az egész világ számára láthatóvá válnak.

Azok, akik beoltották magukat, most nagy veszélyben vannak, mert a vakcina az OMICRON vírust rosszabbá teszi, amikor az oltott személyt megtámadja.

Az orvosok, tudósok, kutatók és kormánytisztviselők MINDENKI TUDTA, hogy ez megtörténhet, csak nem mondták el Önöknek.

Tehát az elmúlt év során, amikor az oltás beadatását sürgették, a kormányzó, az állami egészségügyi biztos, a megyei politikusok és a megyei egészségügyi tisztviselők, a helyi polgármester és/vagy más helyi egészségügyi tisztviselők ... akik a TV-ben, a rádióban és az újságokban azt mondták Önöknek, hogy "vegyék be a vakcinát", és azt állították, hogy az "biztonságos és hatékony" ... ezek az emberek mind TUDTAK, hogy nagyon is valós esély van arra, hogy a vakcina valójában ronthat a helyzeten. Csak nem vették a fáradtságot, hogy elmondják Önöknek.

 

Még a nagyra becsült Dr. Anthony Fauci is TUDTA, hogy az mRNS oltásokkal ilyen dolgok történhetnek, még a TV-ben is ezt mondta! Az alábbi hírvideóban Fauci elismeri, hogy a vakcinák valóban ronthatják az emberek állapotát!!!!. Itt. Nézze meg!

Most a németországi Robert Koch Intézet szerint az OMICRON az oltottakat sokkal rosszabbul és sokkal halálosabban csapja le, mint az oltatlanokat.

A németországi kórházi esetek azt mutatják, hogy a kórházban fekvő, súlyosan beteg vagy akár haldokló emberek 95,58%-a MINDENKI "duplán oltott". Még rosszabb, hogy a kétszeresen beoltottak huszonnyolc százalékát egy HARMADIK adaggal is "felerősítették"... és most betegek, kórházban vannak, és néhányan meghalnak.

Itt az eredeti, német nyelvű jelentés (FORRÁS)

Úgy tűnik, hogy a vakcina az oltott embereket TÖBBÉ tette a vírus hatásaira.

Akár hiszik, akár nem, az orvosok és a tudósok már olyan régóta tudnak erről, és olyan sokszor láttak már ilyet, hogy van egy orvosi kifejezés arra, amikor ez történik: Antitest-függő fokozódás (ADE).

A philadelphiai Gyermekkórház honlapja szerint: (Forrás)

 

A kórokozókra adott immunválaszban az immunrendszer számos sejtje és fehérjéje vesz részt. A fertőzés korai szakaszában ezek a válaszok nem specifikusak, ami azt jelenti, hogy bár a kórokozó ellen irányulnak, nem specifikusak rá. Ezt nevezzük veleszületett immunitásnak. Néhány napon belül az adaptív immunitás veszi át az irányítást; ez az immunitás a behatoló kórokozóra specifikus. Az adaptív immunválaszok közé tartoznak az antitestek. Az antitestek egyik fő célja, hogy a kórokozóhoz kötődjenek, és megakadályozzák, hogy az megfertőzze a sejtet, vagy behatoljon abba. Azokat az antitesteket, amelyek megakadályozzák a sejtekbe való bejutást, semlegesítő antitesteknek nevezzük. Számos vakcina semlegesítő antitestek indukálásával működik. Azonban nem minden antitestválasz egyforma. Néha az antitestek nem akadályozzák meg a sejtbe jutást, és ritka esetekben az antitest-függő fokozásnak (ADE) nevezett mechanizmus révén növelhetik a vírus sejtbe jutási képességét, és a betegség súlyosbodását okozhatják.

Mi az ADE?

ADE akkor fordul elő, amikor az immunválasz során keletkező antitestek felismerik a kórokozót és kötődnek hozzá, de nem képesek megakadályozni a fertőzést. Ehelyett ezek az antitestek "trójai falóként" működnek, lehetővé téve a kórokozó számára, hogy bejusson a sejtekbe és súlyosbítsa az immunválaszt.

 

Fontos, hogy ha egy beoltott személy később megfertőződik, az nem jelenti automatikusan az ADE bizonyítékát. Konkrétan, ha egy beoltott személy megfertőződik azzal a kórokozóval, amely ellen a vakcina véd, három különböző forgatókönyv léphet fel:

Enyhe megbetegedés - Ebben a forgatókönyvben a személynél jelentkezhetnek bizonyos tünetek, de ezek inkább csak kellemetlenséget okoznak, és csak néhány napig tartanak (általában 1-3 napig). Számos légúti és gyomor-bélrendszeri fertőzés (pl. influenza, COVID-19 és rotavírus) esetében ez gyakori. Ezek az enyhe tünetek azt bizonyítják, hogy a vakcina hatott.
"Áttörő betegség" - Hagyományosan ezt a kifejezést olyan beoltott emberekre tartják fenn, akik súlyosabban megbetegednek, kórházi kezelést igényelnek, vagy nemkívánatos kimenetelű betegségeket tapasztalnak, mint például a betegség szövődményei (pl. tüdőgyulladás) vagy halál. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a vakcina egyáltalán nem hatott, vagy nem váltott ki elég magas szintű immunitást a fertőzés hatékony megállításához.
ADE - Ebben a forgatókönyvben a vakcina által létrehozott antitestek ténylegesen elősegítik, hogy a vírus nagyobb számú sejtet fertőzzön meg, mint amennyit önmagában megfertőzött volna. Ebben a helyzetben az antitestek kötődnek a vírushoz, és segítenek neki abban, hogy könnyebben bejusson a sejtekbe, mint önmagában. Az eredmény gyakran súlyosabb betegség, mintha az illető nem lett volna beoltva. A betegség után is előfordulhat ADE, és alkalmanként az alábbiakban leírtak szerint oltást követően is azonosították. Minden olyan vakcinát, amelyről kiderült, hogy ADE-t okoz, már nem használnak, vagy - a közelmúltban a dengue elleni vakcina esetében leírtak szerint - csak azoknak ajánlják, akiket nem érint az ADE. A COVID-19 vakcinák esetében nem merült fel ADE-re vonatkozó bizonyíték, annak ellenére, hogy aggodalmak merültek fel.

Hol maradnak tehát a beoltottak? Potenciálisan nagy bajban vannak.

Úgy tűnik, hogy az oltottak sokkal nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mert beoltották magukat. Az immunrendszerüket az mRNS vakcinák "megtanították" arra, hogy egy bizonyos módon reagáljon erre a járványra, de a vírus, miután másoknál találkozott a vakcinával, alkalmazkodott ahhoz, hogy megkerülje a vakcinát, és így túlélhesse. Az oltottak valójában ezt a mutációt okozták, KEZDŐDTEK ezt az új változatot.

És most, hogy a beoltottak immunrendszerét "megtanították" arra, hogy egy bizonyos módon kezelje a vírust, ez a mód már... rossz.

 

Az oltottaknak most sokkal nagyobb elővigyázatossággal kell eljárniuk, mint az oltatlanoknak. Mert ha egy oltatlan személy elkapja az OMICRON-t, az immunrendszere úgy fogja kezelni, mint bármely más betegséget. De ha egy OKTATOTT személy elkapja az OMICRON-t, az immunrendszere rosszul kezeli, és sokkal betegebb lesz, és talán meg is hal.

Hal Turner megjegyzései: -

Hónapok óta mondom a rádióhallgatóimnak, hogy maradjanak távol ezektől az mRNS vakcináktól. Rámutattam, hogy a technológia nem bizonyított, és az egyik cég, amely ezeket a vakcinákat kifejlesztette (Moderna), még egyszer sem hozott sikeresen vakcinát a piacra.

Figyelmeztettem a hallgatóságomat, hogy ezek a vakcinák kísérleti jellegűek, és hogy a biztonsági kísérletek megölték az összes állatot a kísérletek állatkísérleti részében.

Figyelmeztettem a hallgatóságomat, hogy a vakcinák megváltoztatják a DNS-üket és/vagy károsítják az immunrendszerüket. Most úgy tűnik, hogy a figyelmeztetéseim célba értek.

Hallgatnia kellett volna rám. Most ki tudja, mi fog történni ... szó szerint milliókkal, akik ostobán elhitték a politikusok által előadott dalt és táncot, és elmentek, és beoltották magukat kísérleti genetikai terápiával, amely nem esett át megfelelő tesztelésen vagy teljes klinikai vizsgálaton.

 

ÉS MOST MI LESZ?

A kérdés most az, hogy mit tudtok tenni? És egy másik kérdés, amit néhányan talán elkezdenek feltenni maguknak, hogy mit kellene tenni azokkal a politikusokkal és közegészségügyi tisztviselőkkel, akik a közvéleménynek olyan dolgokat adtak el, amelyek... halálosak voltak?

Mit kellene tenni azokkal a cégfőnökökkel, akik "kötelezték" Önöket arra, hogy szedjék ezeket a vakcinákat?

Sok ember óriási felelősséget visel azért, hogy másokat lökdösött, kényszerített, sőt kényszerítette őket arra, hogy ezeket a kísérleti oltásokat beadassák. Most mit kellene tenni ezekkel a nagyszájú vállalati vezetőkkel, igazgatótanácsokkal, főiskolai dékánokkal?

Mi lesz azokkal az oktatási tanácsokkal, akik megszavazták, hogy az ÖN GYERMEKEIKnek ezt a kísérleti vakcinát kell beadatniuk, amelybe most belehalhatnak?

Mit kellene Önöknek tenniük azokkal az emberekkel, akik ahelyett, hogy a saját dolgukkal törődtek volna, visszaéltek a pozíciójukkal, hogy Önöket egy olyan vakcina szedésére kényszerítsék, amely most akár meg is ölheti Önöket?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/azok-az-emberek-akik-a-covid-oltast-kaptak-nagy-veszelyben-vannak