Elzárhatjátok, leláncolhatjátok, de az igazság olyan, mint a víz. Mindig megtalálja a megfelelő utat.

"A fiam ma este túszként van Ausztráliában, de soha nem volt még ennyire szabad."

Novák mostantól a szabad világ, az országok, a szegény és elnyomott emberek világának szimbóluma és vezetője lett.

A fiam, Novak Djokovics megmutatta, hogy még egy olyan kis hősies országnak is lehet minden idők legnagyobb sportolója és teniszezője, mint Szerbia, és hogy az igazságot nem lehet tovább titkolni.

Ma este bezárhatod, holnap leláncolhatod, de az igazság olyan, mint a víz, és mindig talál magának utat.

 

Novak az új világ Spartakusza, aki nem tűri az igazságtalanságot, a gyarmatosítást és a képmutatást, hanem harcol a bolygón élők egyenlőségéért, bőrszíntől, vallási hittől és pénztől függetlenül.

Novak bebizonyította, hogy bármilyen célt elérhetsz, ha van egy álmod, és az ő álmát emberek milliárdjai osztják, köztük gyerekek, akik példaként tekintenek rá.

Lehet, hogy a gazdag világ nem fogja hagyni, hogy folytassa a teniszezést, de ezzel megmutatja az igazi arcát, és egy sokkal komolyabb mérkőzésbe kezd.

Az egyik oldalon a globális oligarchia kapzsi és arrogáns tagjai állnak majd, a másikon pedig egy büszke és szabad világ, amely mindig hisz az igazságban, az igazságban, a fair playben és a gyermekei álmaiban. "

- Srdjan Djokovics

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/elzarhatjatok-lelancolhatjatok-de-az-igazsag-olyan-mint-a-viz-mindig-megtalalja-a-megfelelo-utat



1. Ausztráliában őrjöngenek a holdkórosok azon, hogy a világhős Novak Djokovicot szúrás nélkül engedték be a bűnözők és cápák földjére.

A sok beoltott ausztrál a jelek szerint azért van kiakadva, mert bár az életüket kockáztatták azzal, hogy idióta orvosok egy kísérleti, bizonyíthatóan mérgező gyógyszert dugtak a szervezetükbe, Djokovics úr (lévén épelméjű) nem volt hajlandó részt venni a csalásban. Az igazság persze az, hogy az ausztráliai kovid számok azt sugallják, hogy a szúrás iránti lelkesedés ugyanolyan nagy kudarcot vallott, mint a világon mindenhol máshol.

A lényeg az, hogy a hülye helyieknek nem tetszik, hogy Djokovics urat úgy engedik be az országukba, hogy nem áldozza fel az egészségét, a szabadságát és a jövőjét, ahogy ők tették. Ezért most ki fogják toloncolni, és a teniszrajongóknak a világelső nélkül kell boldogulniuk.

Ugatva.

Ausztráliának szégyellnie kellene magát. A legrosszabb, hogy úgy tűnik, a többi profi teniszező részéről sem volt fenomenális a támogatás. Miért nem utasította el mindegyikük a játékot az ausztrál tornán? Ha lenne labdájuk (a pattogós sárgákon kívül), ezt tennék.

Úgy emlékszem, hogy tavaly Djokovic úr kiállt a többi profi teniszező mellett.

 

2. Legalább három élvonalbeli labdarúgónak beültethető kardioverter-defibrillátor van beültetve a testébe, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy több szívrohamot kapjanak.

Senki sem tartja furcsának, hogy a szupererős sportolóknak most defibrillátorokat kell beültetniük, mert annyira veszélyeztetettek, hogy meghalnak?

Senki sem emlékszik arra, hogy mielőtt a kovidos injekciókat ráerőltették az intellektuálisan fogékonyakra, hihetetlenül ritka volt, hogy egy élsportoló szívrohamot kapjon és összeessen a pályán? (Olyannyira ritka, hogy nem emlékszem, hogy az elmúlt 70 évben történt volna ilyen.)

Most pedig a korábban szupererős sportolók novemberben úgy hullanak, mint a nyári legyek, és mindannyiunknak el kellene hinnünk, hogy ez az éghajlatváltozásnak vagy az erdőben élő tündérek sokaságának köszönhető.

Copyright Vernon Coleman 2022. január

https://www.vernoncoleman.com/main.htm