Hadd mondjam ki határozottan, hogy meggyőződésem szerint az emberi kapcsolatokban drámai változás küszöbén állunk.

Az intézmények, a hatóságok és a kulturális bábjátékosok, akik évszázadokon át felhalmozták a hatalmat, ma felkiáltanak, mert megtörnek... és pánikba esnek. Mit mutatott az embereknek az elmúlt huszonöt év technológiai újításai? Többek között azt, hogy a digitális korszak ősrobbanása során kirobbanó szabad információk hatalmas tárháza az összes hagyományos "kapuőrt" a hátsó lábukra állította. Az esti hírműsorok, a késő esti komédiák és a Fehér Ház sajtótestülete többé már nem tart fenn kizárólagos monopóliumot a hírértékek felett.

Mivel a közösségi médiában a hétköznapi emberek ugyanolyan tehetségesnek bizonyulnak, mint a legtöbb híres előadóművész, Hollywood és a zeneipar már nem rendelkezik kizárólagos monopóliummal a kultúránkat formáló dolgok felett. A Bitcoin és más kriptovaluták térhódításával pedig gyorsan közeledik az az idő, amikor a központi bankok (és az őket megbízó kormányok) már nem tartják fenn a monopóliumot a fiktív valuták felett, amelyek lehetővé teszik a politikusok és bankárok számára, hogy az elit és elszigetelt gazdasági klubok árnyékából adóztassák, büntessék, költsék és irányítsák a polgárok vagyonát és megélhetését.

Ezek a fenti tendenciák az emberi létezés alapvető átalakulását jelentik, de nem a nemzetközi szocializmus, a hatalmas oligarchák vagy a polgárok megélhetése felé. Inkább az egyéni szabadság növekedését jelenti a kormányzati szabályozás és hatalom rovására és kizárásával. Az elmúlt huszonöt év technológiai fejlődése lehetővé tette az emberek számára, hogy politikusokkal, bürokratákkal, popsztárokkal vagy vállalati igazgatótanácsokkal való konzultáció nélkül kereskedjenek árukkal és szolgáltatásokkal, tudással, biztonsággal, szellemi kapcsolatokkal és szórakozással. Ha ezt a valóságot annak látjuk, ami valójában - nem más, mint az emberi szabadság és függetlenség technológiai forradalma -, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a mai hatalommal rendelkezők miért fogadták el a tekintélyelvűséget és a totalitarizmust, bármerre is nézünk. Mindent elveszíthetnek, és semmit sem nyerhetnek a felszabadulásunkkal. Az ő zsarnokságuk az egyetlen megváltásuk. Más szóval, a hatalmon lévők mind mélyen félnek.

 

Félelmükre válaszul a globális elit ma mindent megtesz, hogy visszavágjon ennek a szerves forradalomnak azáltal, hogy a hatalmat és a gazdagságot a lehető legkevesebb kézbe tömöríti, miközben megpróbálja átvenni a hatalmat azok felett a technológiák felett, amelyek a nagyobb egyéni szabadság útját egyengetik. Ezek a kezdeményezések kollektivista (baloldali) és globalista (oligarchikus) jellegűek, és mind ugyanazt a célt követik: az egyéni szuverenitás gyengítését és a kormányzati ellenőrzés megerősítését.

(1) COVID-1984 A nagy visszaállítás hódításának előidézése

A kínai influenza lehet, hogy csak egy kisebb járvány, de a tudományos diktatúra két évnyi, a világ minden táján való térnyerése után egyértelmű, hogy a bezárások, a kisvállalkozások tönkretétele, a templomok bezárása és a pitiáner zsarnokok által kitalált önkényes és szeszélyes megbízások megtagadásáért járó büntetések mind arra irányultak, hogy a nemzeti lakosságokat felkészítsék arra, hogy elfogadják az életük feletti teljes kormányzati ellenőrzést. Egyszerűen és világosan: A kormányok szeretik a vírust, amitől a világot megtanították félni. Ez az általuk választott fegyver a saját szavaikkal élve a "Nagy Újraindítás" elindításához, amely lehetővé teszi számukra, hogy leigázzák a szabad nemzeteket, és rabszolgaállamokká alakítsák át őket, amelyeken a fantasztikusan gazdag és politikailag befolyásos emberek egy kis köre uralkodik.

Ahogyan a NAFTA és más "szabadkereskedelmi" megállapodások az elmúlt harminc évben az amerikai gyártást és a középosztály vagyonát pusztították el, a COVID-1984 tömeges kialakulásának pszichózisa a kisvállalkozások fizetőképességét és a személyes megtakarításokat semmisítette meg, miközben példátlan vagyont juttatott néhány vállalatnak (többek között az Amazon, a Walmart és a Pfizer) és pénzügyi nagyágyúnak (BlackRock, Vanguard és a davosi királyi család machiavellista szövetsége).

 

A végrehajtó hatalom rendkívüli egyoldalúsága (a törvényes felhatalmazás nélkül) elszabadult, lehetővé téve az alkotmányosan korlátozott hatáskörrel rendelkező vezetők számára, hogy szeszélyeik és rendeleteik alapján uralkodjanak, miközben eltekintettek minden olyan látszattól, hogy hatalmuk a törvények vagy a nép szavazatai alapján nyugszik. Hetvenöt évvel ezelőtt a hozzánk hasonló zsarnokokat Führernek, Il Duce-nak vagy elnöknek hívták. Ma ostobaságokat beszélnek arról, hogy "jobbat építünk vissza", "megmentjük a demokráciát" vagy áldozatot hozunk az "egészségért és a biztonságért", miközben azokat az őrülteket utánozzák, akiket a múlt században megdöntöttünk.

(2) A háborút hozó faji erőszak

Az Egyesült Államokban a faji kapcsolatokkal kapcsolatos közvélemény-kutatások minden idők legmagasabb szintjén álltak, amíg Barack Obama és Eric Holder meg nem tanította az amerikaiak egy egész generációját arra, hogy gyűlöljék egymást a távoli ősök erkölcsi atrocitásai miatt. Úton voltunk afelé, hogy faji szempontból vak társadalommá váljunk. Most a kormányzó hatóságok arra köteleznek bennünket, hogy mindent a faji szempontok tükrében nézzünk. A főiskolai felvételi, az egészségügyi kezelések, a szociális ellátás, a munkahelyek felvétele, sőt még a filmforgatókönyvek is kifejezetten faji alapúak most már - ami nemcsak nyilvánvalóan alkotmányellenes, hanem húsz évvel ezelőtt még a kihalás szélére is sodródott.

A rasszizmust ma már az állam bátorítja és gyakorolja is. Ha megmagyarázhatatlannak tűnik, hogy az amerikai kormányzat aktívan bátorítja a faji ellenségeskedést polgárai között, akkor gondoljunk arra, hogy milyen sikeres volt az "oszd meg és uralkodj" stratégiája, amellyel megakadályozta, hogy az amerikaiak egyesüljenek az egyre ellenségesebb és mindenható nemzetbiztonsági Mély Állammal szemben. A demokraták nem véletlenül állnak át gyorsan a COVID-1984-es járványról a "rasszizmus-járvány" abszurdumára. Ez egy gonosz játék, amely lehetővé teszi számukra, hogy még jobban megosztják az amerikaiakat, miközben egy még kiterjedtebb Nagy Kormányzati megoldást hoznak létre az amerikai életek ellenőrzésére.

 

A politikusaink szeretik a faji háborút. Szükségük van a faji háborúra. Voilá: íme, a Black Lives Matter.

(3) Az éhínséget hozó kommunista infláció

Ellátási láncválságok, termékhiány, egekbe szökő energiaárak és elszabadult infláció - ezek az egyre inkább kommunista kormányszervek gyümölcsei, amelyek a sikert szabályozzák ki a létből, és a "méltányosság" nevében újra elosztják a tulajdont. Amit a COVID-1984 fojtogató rendeletei még nem öltek meg, azt a Zöld New Deal tompa ereje fogja befejezni. Miért dolgozik a kormány olyan keményen azon, hogy elszegényítse az embereket? Mert a gyenge és szegény lakosságnak nincs akarata a visszavágásra. A kormányzati jólét kormányzati rabszolgaság. A bölcsőtől a sírig tartó függőség csak egy másik neve a rabszolgaságnak. A kommunizmus végtelen ígéreteinek elbűvölő fantáziája pedig mindig csak szegénységet, éhínséget és halált hoz.

(4) A klímaváltozásról szóló vészjóslók halált hoznak

A malthusiánusok több mint kétszáz éve a világ népességének ellenőrzésének megszállottjai. Eugenika, népirtás és abortusz csak néhány az általuk okozott gonoszságok közül. A családot a kormányzatra cserélni könnyű és hatékony módja annak, hogy a kormányzat eldöntse, ki szaporodhat. Az emberek meggyőzése arról, hogy a szénhidrogén energiát fel kell cserélni az ezer évvel ezelőtt népszerű energiákra, a legbiztosabb módja az innováció, a gazdasági jólét és a generációs növekedés akadályozásának. Az emberek agymosása, hogy elhiggyék, hogy a bolygó el fog pusztulni, az a fajta pszichológiai terror, amely arra kényszeríti a szabad embereket, hogy leigázzák magukat azáltal, hogy a teljes hatalmat átadják a gátlástalan kormányzati gengsztereknek. Hogyan lehet meghódítani egy népességet? Azzal, hogy meggyőzzük, hogy a halál elkerülhetetlen a kitartók számára. A mongol birodalom kánjainál ez működött. Ma is működik az "éghajlati igazságosság" híveinél.

 

Lényegében a Nagy Kormány oligarchái szabadjára engedték saját "az apokalipszis négy lovasát", mint egy utolsó kísérletet arra, hogy megfojtsák a példátlan egyéni szabadság és személyes hatalom felemelkedését. Szánjunk egy pillanatot arra, hogy elgondolkodjunk a valóságon. A technológia megnyitotta az ajtót az emberi szabadság virágzása előtt. A régi gárda politikai és gazdasági szereplői mindent elveszíthetnek. És miközben az önkormányzatiság és az egyéni szuverenitás növekvő képessége természetes módon kiteljesedik, a globalisták és a kollektivisták mesterségesen mindent megtesznek, hogy megállítsák azt, amit nem lehet megállítani.

Miért robban ki a zsarnokság az egész bolygón? Mert minden, ami a szabadság reneszánszához szükséges, itt van. Szóval csatoljátok be magatokat!


Ez a cikk ( The Four Horsemen of the Left's Artificial Apocalypse ) az American Thinker oldaláról származik, és újra megjelent ezen a TLB-webhelyen a „Fair Use” (Fair Use) címen (lásd lent a projekt felelősségkizárását), a cikk szerzőjének, JB Shurknak és az americanthinker.com webhelynek tulajdonítva .

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-baloldali-mesterseges-apokalipszis-negy-lovasa