A rettegett vakcina-zombi apokalipszis korai jeleinek vagyunk tanúi: Dühöngő "maszkos Karenek", személyiségváltozások, erőszakos viselkedés és állatias alsó agytörzsi őrület.

(Karenek= Pattogó hisztis qrvák, akiket minden is zavar, mindent is jobban tudnak és összességében azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ.)

Ez a történet az oltóanyag-zombik valóságáról szól, de ahhoz, hogy eljussunk oda, először is le kell fednünk a mögöttes idiotizmust, amely arra késztette az embereket, hogy aláírják az oltóanyag-oltásokat, amelyek most felfalják az agyukat. Ahhoz, hogy mindezt megértsük, először is meg kell néznünk, hogy milyen ember elég hiszékeny ahhoz, hogy beadassa az oltásokat, és még akkor is szedje őket, amikor már nyilvánvalóak a károsodásra utaló bizonyítékok. Vannak okos emberek, akik bevették az első két oltást, majd rájöttek, hogy ez mennyire veszélyes. Ők abbahagyták. De a feledékenyek tovább könyörögtek az újabb oltásokért...

A világ tele van idiótákkal, akik nagyon is valóságos módon kognitívan visszamaradottak. Ennek a fogyatékosságnak egy része megfosztja ezeket az egyéneket attól a képességtől, hogy megértsék a matematika, a valószínűség vagy a kockázatértékelés alapvető fogalmait. Ezért lehet őket olyan könnyen rávenni arra, hogy azt higgyék, hogy a "klímaváltozás" mindenkit meg fog ölni, vagy hogy a kovásza vakcina kockázata nulla.

 

 

E matematikai idióták néhány jellemző szokása a következő:

  • Könnyen befolyásolják őket a mainstream média megtévesztő állításai, és gyorsan félelembe esnek.
  • Gyakran vesznek lottószelvényt, mert nem értik a matematikát.
  • Hajlamosak arra, hogy sok erősen feldolgozott szemét élelmiszert egyenek, és azt hiszik, hogy pénzt takarítanak meg azzal, hogy kuponokkal vásárolnak feldolgozott élelmiszereket, ahelyett, hogy finomítatlan, feldolgozatlan élelmiszereket vásárolnának, amelyek valójában sokkal több tápanyagot szolgáltatnak.
  • Otthonuk tele van márkás szeméttermékekkel, mint például Tide mosószer, General Mills feldolgozott gabonapelyhek, Chef Boyardee tésztakonzervek, Pepsi palackok stb. Ezek 100%-ban a televíziós reklámok és a médiapropaganda termékei. Szeretnek rengeteg "Swiffer" terméket vásárolni, amelyek csak túlárazott tisztítókendők és szivacsos felmosók.
  • Nagyon gyenge pénzügyi gazdálkodási készséggel rendelkeznek, és állandóan "csődben" vannak, gyakran élik át a katasztrófákat vagy válságos eseményeket, amelyekről mindig azt állítják, hogy "soha nem az ő hibájuk".
  • Pénzt pazarolnak rendkívül alacsony önrészesedésű gépjármű-biztosításokra, mert nem értik, hogyan árazzák a biztosítási termékeket.
  • Azt hiszik, hogy mindenre kell biztosítás, és megszállottan vásárolnak még több biztosítást minden elképzelhető dologra, beleértve néha az "utazási életbiztosítást" is, ahol fogadnak arra, hogy egy közelgő repülőút során meghalnak.
  • Sokkal jobban érdekli őket az egészségbiztosítás megkötése, mint az egészségükről való gondoskodás. Gyakran nagyon rossz egészségi állapotban vannak, de nem hajlandóak változtatni a szokásaikon, hogy javítsanak az egészségükön.
  • SZERETIK az emlékeztető oltásokat és a védőoltásokat! A maszkok nagy rajongói is. Ők a kovidisták "Karenjei".
  • Végül, mivel nincs hatalmuk önmaguk felett, vágynak a mások feletti hatalomra.

 

 

Mindannyian egy olyan világban élünk, amelyet erősen benépesítenek ezek az idióták / Karenek, de ez hamarosan megváltozik a covid vakcina miatt.

Jelenleg Amerikában havonta kb. 100.000 oltást szedő hal meg az oltás miatt (lásd a számokat itt). Ez 2022-ig és azon túl drámaian fel fog gyorsulni. A következő évtizedben önök át fogják élni az oltott orvosok, újságírók, tudósok, Big Tech dolgozók, Wall Street-i dolgozók, városvezetők, iskolai tanárok és még sokan mások "tömeges halálát", akik mind meghalnak az általuk ostoba módon biztonságosnak és jóváhagyottnak hitt vakcinainjekcióktól. Ezek az emberek összeesnek és vagy eszméletüket vesztik, vagy meghalnak, akárcsak ez a 36 éves brazil riporter, aki nyilvánosan hencegett azzal, hogy beadatta a covid oltást, majd elájult és eszméletét vesztette a kamera előtt egy hírműsor alatt:

A televíziós híradós azért vesztette el az eszméletét és szenvedett öt szívrohamot, mert a vére félig szilárddá vált a tüskés fehérje "vakcina" injekcióktól.

Nyilvánvaló, hogy amikor a vér megszűnik folyadékként működni, és szilárddá kezd válni, nem tud tovább áramlani a keringési rendszerben. Másodperceken belül az agyad elveszíti az oxigént és elveszíted az eszméleted. Ez az oka annak, hogy olyan sok ember, aki a covid "rögös injekciót" kapja, meghal vagy elájul.

Ahogy az oltott emberek a "normális" állapotból a HALOTT állapotba kerülnek, az őrület és a személyiségváltozás zombi-szerű fázisán mennek keresztül.
Valószínűleg sok barátodon, családtagodon vagy munkatársadon láttad ezt, akik beadták a rögös injekciót. Az oltások előtt normális, egészséges, boldog emberek voltak. Aztán bevették az injekciót, és a dolgok lejtőre kerültek.

Lehet, hogy személyiségváltozást, fokozott agresszivitást és állatias/zombi-szerű viselkedés felé fordulást észleltek.

Ezek annak jelei, hogy vérrögök kezdenek kialakulni az agyukban, elvágva az oxigént az agy magasabb kognitív funkciók feldolgozásáért felelős részeihez. Lényegében vakcinazombivá alakulnak, és még csak észre sem veszik.

 

 

Fontos megérteni, hogy minél szélsőségesebb a személyiségük megváltozása, annál inkább a vérrögök befolyásolják az agyukat. Ennek megfelelően annál kevesebb idejük van hátra az életből. Amikor tehát azt látod, hogy a vakcinazombik elveszítik az eszüket, és olyan módon viselkednek, ami az emberiségtől való eltérésnek tűnik, ismerd fel, hogy már nincs sok idejük hátra. Más szóval, sok "maszkos karen" hamarosan "lejárt karen" lesz, mivel a tüskés fehérjék levágják sérült agyuk utolsó működő részeit.

Ezt felismerve a The New American műsorvezetője, Ben Armstrong nemrég megkérdezte: "Azok az emberek, akik még mindig maszkot viselnek, mentális betegségben szenvednek?". Jó nyomon jár, de szerintem valójában neurológiai agykárosodást szenvednek a vérrögök és a spike fehérje nanorészecskék miatt.

Amint ez a folyamat teljesen lezajlik, ezek az emberek katasztrofális agysérülésekben, agyvérzésben, szívrohamban vagy a szerveiket ért limfocita támadásban fognak meghalni. Csak ne feledjük, hogy a halálba való átmenet során őrült vakcinás zombi lényekké fognak átalakulni, akik mindenkit megostoroznak maguk körül, bemutatva agyuk állatias részeit, amelyek még működnek (alsó agytörzsi funkció, a "hüllő" agy).

Ennek különösen szemléletes példája az alábbi videó az ausztráliai Melbourne-ből, ahol egy "Simone" nevű kocogót kegyetlenül megtámadott egy dühös férfi, aki azt állította, hogy a kocogó nem tartott kellő társadalmi távolságot a családjától.

Túl a tömegképződési pszichózison: ez egy vakcina-zombi apokalipszis

Mindez megmagyarázza, hogy miért változott oly sok baloldali újságíró állatias elmebeteggé, akik már nem is képesek feldolgozni az őket körülvevő világ valóságát. Ez az oka annak is, hogy a baloldali műszaki dolgozókat - akiknek többsége a rögtönzést kapta - miért "váltja ki" a valóság, és miért kell cenzúrázniuk minden olyan beszédet, amely a valóságban gyökerezik. Meg kell védeniük törékeny pszichéjüket attól, hogy kapcsolatba kerüljenek a való világgal, különben az egész téveszmés világképük összetörik.

 

 

Összességében a folyamat valahogy így zajlik:

1. lépés: Önfeledt idiótaként kezdik, akik nem sokat értenek a számokból, a kockázatokból és a valóságból.

2. lépés: Beveszik a rögtönzött oltásokat (és az emlékeztetőket), mert az elnéptelenedési "hatóságok" könnyen rábeszélik őket az oltási öngyilkosságra.

3. lépés: A vérrög elleni oltások elkezdenek hatni, vérrögöket szabadítanak fel, amelyek megtapadnak az agyukban, és elzárják az oxigént az agyuk egyes részeiből.

4. lépés: A magasabb agyi funkciók elvesztésével állatias, "agytörzsi" viselkedésbe süllyednek, ami személyiségváltozást és nagyon agresszív kitöréseket okoz másokkal szemben.

5. lépés: Ahogy az agykárosodás súlyosbodik, "maszkos karénekké" és vakcinazombikká válnak, és végül felismerhetetlenné válnak azok számára, akik valaha ismerték őket.

6. lépés: A vérrögök és a tüskés fehérjék végül végleg tönkreteszik az agyukat, ami egy végső katasztrofális eseményhez vezet, amely elveszi az életüket: masszív agyvérzés, agyvérzés, stb.

Ekkor egy újabb Karen maszk hullik a porba, és a világ egy kicsit kevésbé őrült. A probléma persze az, hogy valószínűleg több milliárd vakcinazombi fog keresztülmenni ezen a folyamaton, ahogy a tüskés fehérjék felfalják az érrendszerüket és az agyukat.

Ne feledjük, hogy az OurWorldInData.org szerint eddig több mint 4,7 milliárd embernek adták be ezeket az agykárosító, szívet tönkretevő rögoltásokat. És minden egyes ilyen embert le fognak vadászni és kényszeríteni fognak arra, hogy újabb és újabb emlékeztető oltásokat kapjon, újra és újra, amíg a globális elnéptelenedési terv el nem ér véget (vagy meg nem állítjuk ezt az őrültséget az összes kovid elleni oltás leállításával, és így véget nem vetünk a világjárványnak).

Ez azt jelenti, hogy azok számára, akik nem vagyunk zombik, az egyik legnagyobb kihívásunk az lesz, hogy túléljük a vakcina-zombi apokalipszist.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyik-legnagyobb-kihivasunk-az-lesz-hogy-tuleljuk-a-vakcina-zombi-apokalipszist