Ha 2022-ben ezekkel az új, nyilvánvaló jelekkel indulunk, az gyors általános ébredést jelenthet, olyannyira, hogy elérjük az emberek kritikus tömegét, akik kételkedni kezdenek a milliárdos propagált narratívában. Ez jó lenne. Sosem késő.
Bár egészségügyi, társadalmi és gazdasági szempontból már sok kárt okoztak, az ENSZ 2030-as menetrendje révén még sokkal többet lehetne tenni - és valójában már tervezik is. Meg kell állítanunk ezt az ördögi napirendet.

Az erőltetett "oltási" programok Európa-szerte, és furcsa módon kisebb mértékben az Egyesült Államokban is, ahol a jelek szerint az amerikai államoknak több jogkörük és autonómiájuk van, mint az Európai Unió (EU) tagállamainak, hatalmas fizikai (például a védőoltások által okozott betegségek), pszichológiai és társadalmi károkat okoznak.
Igen, jól értette: Európában, az Európai Unióban (EU) egész úgynevezett szuverén nemzetek vannak jobban alávetve a zsarnoki diktatúráknak, mint az USA államai, annak ellenére, hogy az USA diktatórikus elnöke azt követeli, hogy minden amerikai állampolgárt "oltassanak be", különben. Az ő szavait a szél fújja, amikor az USA állami autonómiájáról van szó. Szerencsére. Az európai nemzetek ilyen vezetéséről csak álmodozhatunk. Ott nincs. Mindegyiküket megvásárolták, kényszerítették vagy megfenyegették, hogy behódoljanak.

Az amerikai államok például nem fogadják el a QR-kódos oltási útleveleket. Az oltásra való kényszerítés változó, de a legtöbb államban nincs kényszeroltás. Az oltások tekintetében a legliberálisabb államok Texas és Florida, ahol nagyon kevés korlátozás van érvényben, ha egyáltalán van ilyen. Sok "szabály" önkéntes és nem erőltetett.

 

 

Japán szívizomgyulladásra vonatkozó figyelmeztetést helyez el az "oltóanyagokon", és tájékozott beleegyezést követel meg.

Leleplező hírek

Most jön az ütős, leleplező hír. Talán meglepődnek, ha meghallják - vagy nem -, hogy a legzsarnokibb vezetők közül sokan, ha nem is mindannyian, részt vettek Sátánfatty Népirtó Klaus Schwab (WEF) "fiatal globális vezetők" számára szervezett intenzív tanfolyamán. Köztük van az új-zélandi  Nemzetgyilkos imposztor Ardern asszony; az Antikrisztuskövető ausztrál miniszterelnök és több ausztrál tartományi kormányzó; a kanadai Nemzetgyilkos hazaáruló Justin Trudeau úr; a francia Hazaáruló Trónkövetelő Emmanuel Macron úr, a Costa Rica-i elnök Antikrisztuskövető zsarnokCarlos Alvarado Quesada; Hitlerjugend nemzetgyilkos Madame Angela Merkel - és még sokan mások - csak hogy ízelítőt adjak, hogy önök is megítélhessék, kik tartoznak legalábbis a közelmúlt történelmében soha nem hallott zsarnokság halálos játékának nagy orkesztrátorai közé. Lásd ezt.

Ursula von der Leyen asszony, a nem választott Európai Bizottság elnöke a Világgazdasági Fórum kuratóriumának tagja.

Németországban az elmúlt két hétben a "Covid-intézkedések", különösen a kényszeroltások elleni tüntetések a legtöbb nagyvárosban békésen kezdődtek, majd erőszakba torkolltak, többnyire a rendőrség erőszakos beavatkozására reagálva. Több százezren - ha nem milliók - vonultak az utcára az elmúlt hetekben Németország-szerte. Amíg a német kormány ragaszkodik a kényszeroltáshoz és a QR-kódos Covid Pass-hoz, addig nincs vége a dolognak.

 

Miért olyan gonosz a QR-kódos Covid-passz? Mert minden, amit valaha is teszel, bárhová mész, és fel kell mutatnod a Covid-passodat, bevásárláskor, fodrászhoz, a teljes egészségügyi vagy betegségnyilvántartásodat, vagy isten ments, ha be kell jelentkezned egy kórházba vagy orvoshoz kell menned - minden, és még sok minden más is, fel lesz jegyezve a QR-kódodra. És te nem is tudsz róla. Ez központilag, kormányzati ellenőrzés alatt áll.

Németország népe előtt már nem titok, hogy a kísérleti mRNS-injekció következtében németek ezrei és ezrei haltak meg, és tízezrek sérültek meg, sokan közülük maradandó fogyatékossággal, akik nyomorultul fognak élni életük hátralévő részében, és végül talán korai halált is halnak.
Ausztriában, az első országban, ahol kötelező kényszeroltást - és mindenki számára Covid-bérletet (vagyis oltási igazolást) vezettek be, szintén tiltakoznak - vég nélkül. És mivel az emberek tiltakozása nem lankad, azok, akik eddig hittek és követték a Covid narratíváját és propagandáját, fokozatosan ráébredhetnek a valóságra, amelyet nem akartak elfogadni. De ha ez a valóság egyszer mindenki számára láthatóvá válik, akkor már nincs visszaút.

Olyan, mint egy földindulás, hogy megértsék, mi folyik, mi történt az elmúlt két évben, és különösen azóta, hogy az úgynevezett vax-programok 2020. december közepén elindultak az egész nyugati világban. Amint az "ébredés" megértésének ez a földindulása elér egy kritikus tömeget, nincs visszaút.

 


Ez az, amikor a dagály megfordul. Még nem vagyunk egészen ott, és eltarthat egy ideig, amíg az ellenség kimeríti minden propagandáját és kényszerítő fegyverzetét - de a fény az alagút végén már látható.

Elgondolkodhatunk azon, hogy mi fog történni mindazokkal a világ vezetőivel, és mindazokkal, akik a világ vezetőit utasították, hogy kövessék el ezeket a kimondhatatlan bűnöket?

Készítenek-e űrhajót - vagy már készítettek is egyet, több ezer ember/nő befogadóképességgel, hogy a gyilkosokat egy távoli bolygóra repítsék? Ez Elon Musk egyik titkos terve? Talán fantáziálásnak hangzik, de talán nem is olyan erőltetett. (ER: Úgy tudjuk, hogy ezek közül az emberek közül sokakat már összetereltek, még ha csak azért is, hogy újra szabadon engedjék őket, vagy legalábbis a hasonmásaikat. Peter Koenig elmélkedései a témában jól eltaláltak).

Gondoljunk csak a közelmúltban (2021-ben) bemutatott "Ne nézz fel!" című sztárokkal tarkított filmre. A sikertelen vezetés kiváló paródiája, ami nem különbözik a mi jelenlegi (nyugati) világtapasztalatunktól. Az elmúlt tíz/húsz évben azt vettük észre, hogy ami nevetséges fantáziának tűnik, hirtelen valósággá vált - pillanatok alatt. Beléptünk ebbe az új korszakba, ahol a holnap egy szempillantás alatt mára válhat.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-corona-valsag-fordul-a-kocka-gyors-altalanos-ebredes